nasıl emin olacaksın ki? eşin de gelmeli bence.
bilmem belki haberiniz vardir ama bi haber okumustum o geldi aklima hemen anlatmak istedim...
En kötü huylu beyin kanserine yakalanan bir hastaya doktor 1 yil ömür bicmis...
bu hasta ve esi isirgan otuyla beyin tümörünü yenip doktorlari saskina cevirmis... bir mucizeyi gerceklestirmis
esi hasta karisina ''Isırgan tohumu, çörek otu ve karakovan balından hazırladığı karışımı her gün eşine yedirmis
ve cekilen filmde tümörün yok oldugu görülmüs..
Allahtan ümit kesilmez... birde bunu deneyin isterseniz insallah faydasini görürsünüz tekrardan acil sifalar dilerimm
rabbim şifanızı versin sizi eşinize çocuklarınıza ailenize bağışlasın bence istihareye yatıp direk rabbimize sorun
Degisik bir durum...ama arinma icin tum dervisler neden yalnizliga cekilir bunu anlatmaya calisiyor dedem ..yoksa beklentisi ne olabilir ki daha fazla,hem oyle bir sey yapsa esin colugun cocugun yerini yurdunu biliyor olacak basilir iceri atilir yaka paca..manset olur sansasyon yaratir... Su yonden bakiyorum 40 gun onemlidir hep bizler icin bebegin bile kirkini bekleriz ...kirkbir kere masallah deriz biseyi kirk kere soylersen olur deriz...orada ilk gunler kendi basina once tedirginlikle gecireceksin alisma fasliyla..bunyen bu alisik olmadigin duruma adapte olmaya calisacak ama hic kimseyle olacak bu..sadece kendinle kendi ruhunla dusuncelerinle basbasa kalacaksin..kendini anlatacaksin kendine kimse anlatmayacak ya da kimsenin seni anlamasina gerek duymayacaksin.sorumlulugun olmayacak biraz daha hafifleyeceksin hafifledikce uzerinden tortularini atar gibi daha da yaklasacaksin alemlerin yaraticisina ve kendine...belkide bazi seyleri cozeceksin icinde dunyevi veya uhrevi farkinda olmadan damlaya damlaya göl olacaksin ve tadina varacaksin yalnizligin..hep cikarlar daglara az bir katikla yasar ve hayatin anlamini nasil cözerler yasamis bilgeler bir avuc uzum ve findikla mi? Oku vahyi sadece kelimeler icin midir yoksa etrafimizdaki her olay bir kitap gibi okunabilir mi aslinda?farkindalipgimiz mi artiyor biraz daha yalniz kalinca,su karsi agacin dalindaki kusa ayri mi bakiyoruz gecen buluta damlayan yagmura yorulmadan her gun dogan gunese aya?
Belki cok edebiyat yaptim..ama sanki gitmelisin..kendini kesfetmelisin..ve GERİ DONMELİSİN
bilmem belki haberiniz vardir ama bi haber okumustum o geldi aklima hemen anlatmak istedim...
En kötü huylu beyin kanserine yakalanan bir hastaya doktor 1 yil ömür bicmis...
bu hasta ve esi isirgan otuyla beyin tümörünü yenip doktorlari saskina cevirmis... bir mucizeyi gerceklestirmis
esi hasta karisina ''Isırgan tohumu, çörek otu ve karakovan balından hazırladığı karışımı her gün eşine yedirmis
ve cekilen filmde tümörün yok oldugu görülmüs..
Allahtan ümit kesilmez... birde bunu deneyin isterseniz insallah faydasini görürsünüz tekrardan acil sifalar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?