benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
merhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyorum insanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?
 
Sakin bu hataya dusme derim
kendinde soyluyosun mantiken uyusmuyoruz diye
gelip gecici bir his bu
yasaklar insani herzaman ceker
seytan girmis araniza
sakin hata yapipda evlilige atilmayin
 
Şahsi düşüncem:
  • 30 yaşınızdasınız ve belli ki iş hayatı dahil düzenli bir hayatınız var
  • Bu durumda kendinizden küçük yaşta bir erkek ile evlenmenizin çok doğru bir karar olduğunu sanmıyorum, çünkü erkekler geç olgunlaşan varlıklar. Şimdi çekim olabilir, bir birinize karşı dayanılmaz bir elektrik olabilir aranızda, fakat pembe gözlüklerinizi çıkartmalısınız!
  • Kaldı ki aile de karşı, demekki olmaması gereken birşey.
  • En son olarak, herkesin görüşüne saygım olmasına rağmen, akraba evliliklerine karşıyım!
  • Hem genetik sorunların gelecekte olacak çocuklarda olması ihtimali nedeniyle, hem de kendi ailem ve çevremde akraba çocukları ile kardeş gibi büyütülmenin vermiş olduğu bir alt yapıyla, çok etik bulmuyorum akraba evliliklerini.

Sözün özü: ilerde çok pişman olacağınız bir adımı atmamak için, şimdiden önlemlerinizi alın!
 
bide kuzen, kardes sayilir..
ilerde araniz acilir, evlilik yürümez ki uyusmadiginiz önemli noktalar var ailelerinde arasi acilir.
kes at derim ben. tehlikeli isler.
yasina uygun olgun birini bul. seni tasiyacak, senin tasidigin degil.
 
Kucuk olmasini gectim de akraba evliligine HAYIR!

Biliyorum kimse dusunmuyor umursamiyor, biliyorum yasim 30 olmus artik evleneyim dusunceleri icine giriliyor...

Ama kan bagi olan biriyle yapilan evliligin aslinda mide bulandirici oldugunu hic dusundun mu?

Ya da pediatri kliniginde yatan hastalari gezdiysen, minicik hasta bebeklerden 10'unun en az 6-7'sinin akraba evliligi oldugunu fark ettin mi?

Bu sorunlarin disinda 6 yas kucuk olmasi bence hic mi hic onemli degil.
 
ben kuzenimle kardeş gibi büyüdüm bunu düşününce midem bulandı. Sağlık açısından doğuracağı sonuçları düşünün mantıklı düşünün lütfen. Mantık açısından hiç uyuşmuyorsanız sadece cinsel çekim için pişman olacağınız adımları atmayın. 6 yaş fark kafaya takacağınız son şey olmalıydı.
 
tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
bence büyük hata olur.
kuzen olması zaten ilk sorun.
yani benim düşünceme göre ters bu tür evlilikler.
ikinci çok küçük.
üçüncü arada sevgi aşk vs. yok.
dördüncüsü mantıken uyuşmuyormuşsunuz.
ee daha ne olsun.
muhtemelen fiziksel bir çekim yaşıyorsunuz.
bunun için kendini yakma kuzenini de yakma derim.
burada büyük sensin.
aklı selim davranmak sana düşüyor.
kesinlikle ilişkiyi sonlandırmalısın
 
boşluktan olmuş bunlar

kuzene başka bir kız ayarlayın

siz de daha çevrenzie yaşınıza uygun ortamlarda takılın

haa olabilir mi evet ama ileride daha fazla yıpranırsınzı gibi

hem aileler karşı hem genetik sorunlar vs vsv
 
[QUOTE]="bahar2701, post: 48311642, member: 702550"]merhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyorum insanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?[/QUOTE]

Kendinizden 5-6 yaş küçük biriyle evlenebilirsiniz bunda sorun yok sorun olan bu kişinin kuzen olması o yüzden uzak durun.
 
Yaş farkı önemli değil, 5-6 yaş farkı tabi.
Ailem karşı çıkar diyorsun, kuzenim diyorsun. Bu iş ortaya çıkarsa aileler birbirine girer mi? Rezil olmakta var işin sonucunda, 24 yaşında kuzenin küçük daha, yarı yolda bırakabilir seni baskılar yüzünden. Senin için rahat edecek mi?Benim etmez, mutlu olamam mesela.
Asıl önemli soru benim için; karşındaki insan kuzenin olmasaydı ve mantık açısından yine böyle uyuşmuyor olsaydınız evlenmeyi düşünür müydün? Bu fikirden yola çıkarak araya mesafe koymayı başarabilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…