benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

oh nihayet beni anlayan biri:) bende biliyorum yanlış olduğunu olmayacağını.. ama kendime engel olamıyorum işte

Kuzenlerin evlenmesini çok saçma buluyorum

o verdiğin örnekler zaten en olmaması gereken şeyler ancak yanlışı diğer bi yanlış ile kıyaslamamak gerekir

oh nihayet beni anlayan biri:) bende biliyorum yanlış olduğunu olmayacağını.. ama kendime engel olamıyorum işte
peki istediğin nedir?
evlenmek niyetin var mı kuzeninle?
sen ne istiyorsun bu önemli.
ayrıca keşke ler niye söyleniyor bilirsin.
zamanında kendimize engel olamadığımız için,yaptıklarımız için,yapamadıklarımız için vs...

ensest demekte biraz ağır olmadı mı? bu tür evlilik yapan çok kişi var..
bu tur evlilik yapanlar da benim gozumde ensest iliski yasayan psikolojisi bozuk. gelecek nesilleri dusunmeyen bencil insanlar. ben hicbir kanbagim olmayan teyzemin esinin eski esinden olan cocuklari ile yani uvey kuzenlerimle bile kardes gibi buyudum. akkim almiyor almayacak. dayinin amcanin teyzenin ya da halanin cocuklari yani annenin ya da babanin kardesinin cocuklari soy agacina baktiginda ayni seviyedesiniz dedeleriniz bir. eskiden hala dedigine anne dayi dedigine baba diyeceksin. ya yok benim aklim almiyor. almayacak da... sorun yas degil bu konuda akrabalik iliskileri...

Anlayabiliyorum canim empati yapmak gerek
Benimde anlamadigim 9yillik iliskim bitti diyen arkadasimizin konusunu tam 300-400 sayfalarca tartisip konustular kizin konusu kac yildn beri suruyoda icinde sacma sapan seyler olan konuyu ayakta tuttular
ama sen buraya gel kuzenine bos olmadigini yaz skandal olarak elestirilsin
EVET YANLIS HEM SENDEN KUCUK OLDUGU ICIN HEMDE KUZENIN OLdugu icin (bunuda anlamayip skandal diye bagiranlara soyluyorum)

neyse konuya donelim
bir anda kesip atmak bence daha zor olacak eger yapabiliyosan iyi ama yapmasi kolay degil

sinirlenmeyeyim diyorum ama illa yazdıracaksın bana... sen yazdıklarım okumadın galiba? diyorum ki nasıl olduğunu bende anlamadım hatta karşı çıktığım birşeydi ama oldu işte size akıl danışmak istedim yargılmanızı değil ayrıca siz bu konuda yorum yapmayın lütfen..!

30 yaş çok geç değil ki.. artık kadınlar bu yaş civarı evleniyor.. yani çaresiz kalmış falan değilsiniz o yüzden kuzene sarmaya gerek yok..

Kuzen mı resmen ensest bır ılıskı yakıştıramadım.6 yaş değil asıl onemlım olan konu bu bence ...

30 yaş çok geç değil ki.. artık kadınlar bu yaş civarı evleniyor.. yani çaresiz kalmış falan değilsiniz o yüzden kuzene sarmaya gerek yok..
sarmak nedir ya? ne kadar çirkin bir kelime.. ne yani evde kalma korkusuyla mı ona yaklaştım? ya siz beni anlamadınız ya ben kendimi size ifade edemedim

Bende takılma yaş farkına diye yazmaya gelmistim.
Olay farkliymis.
Kuzen demek kardes demek. Kardeş cocugusunuz siz. Bana cok ters.

Kuzen mı resmen ensest bır ılıskı yakıştıramadım.6 yaş değil asıl onemlım olan konu bu bence ...
kuzen evliliği= ensest değil önce ensestin tanımını öğrenmek lazım.bunu şu yüzden yazıyorum burada anne-babası kuzen olan veya kuzeniyle evlenmiş olan kişiler var,olabilir bu çok kırıcı olur onlar için.

kuzen evliliği sapkınlık değil ama bence asla olmaması gereken bi durum.

Ne alakasi var?
Aldatmak etik degilse bu da etik degil.
Iki olayi niye kiyasladin anlamadim?
Ayrica sen hic engelli bebege bakicilik yaptin mi boyle konusuyorsun?
Ortada potansiyel mahvolmus hayatlar soz konusu.

Omur boyu suren hastalik diyorum bak, sendrom diyorum, aldatilmaya benzemez.

bu mesajınızdan yola çıkarak yazılmış bir kelime.. nasıl olduğunu anlamadım demişsiniz ya.. insan kalbiyle mi aşık olur sanıyorsunuz ?

sarmak nedir ya? ne kadar çirkin bir kelime.. ne yani evde kalma korkusuyla mı ona yaklaştım? ya siz beni anlamadınız ya ben kendimi size ifade edemedim

ilk mesajınızda öyle bir izlenim vermişsiniz evet..

bilmem kaç milyar erkek içinde neden kuzen diye soruyor insan? benim de kuzenlerim var, konuşurken çok uyuşuruz çünkü akrabayız.. uyuşmamız çok anormal değil yani.. hatta onu geçtim eşleriyle bile uyuşuyoruz.. keza sizin de öyle, ortak insanlar, ortak yaşananlar çekmiştir sizi.. Sakın ama sakın aklınızın ucuna bile getirmeyin böyle bir durumu.. sert bir dille red edin, kendinize de telkin edin..

bu arada kuzen ensest değil, (maalesef) kanunlarda evlenilmez diye bir kural yok.. bu durumda bütün dünya ensest evliliği onaylıyor olurdu değil mi?

Yas farkindan ziyade en büyük sorun kuzen olmaniz. Dunyada baska adam mi kalmadi, aranizdaki çekim aşka dönüşmeden uzaklasin.

Kendinizi kandırmayın, çok karşı olduğunuz bir durum olsa telefonda 2-3 saat konuşacak raddeye gelmezdiniz.

Dilediğim konuda yorum yapabilirim, hakaret ediyorsam kib butonu var ya da gözardı edebilirsiniz. Gerçekleri okumak bu kadar ağırınıza gitmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…