oh nihayet beni anlayan biri:) bende biliyorum yanlış olduğunu olmayacağını.. ama kendime engel olamıyorum işteya bise diyecegim herkes aman nasil olur aman soyle aman boyle demis ama bana gore evli adama veya eski sevgilisi evlendigi halde ona asik olan kadin kadar ayip gunah degil (dini konu yasak ordan girmicem)
Evet yanlis bende onaylamiyorum ama insanlar bazen duygularini kontorl edemicek hale gelebilir
bahar2701
bence yanlis oldugunun farkinda ama tavsiye bekliyo napmaliyim diye
o verdiğin örnekler zaten en olmaması gereken şeyler ancak yanlışı diğer bi yanlış ile kıyaslamamak gerekirya bise diyecegim herkes aman nasil olur aman soyle aman boyle demis ama bana gore evli adama veya eski sevgilisi evlendigi halde ona asik olan kadin kadar ayip gunah degil (dini konu yasak ordan girmicem)
Evet yanlis bende onaylamiyorum ama insanlar bazen duygularini kontorl edemicek hale gelebilir
bahar2701
peki istediğin nedir?oh nihayet beni anlayan biri:) bende biliyorum yanlış olduğunu olmayacağını.. ama kendime engel olamıyorum işte
bu tur evlilik yapanlar da benim gozumde ensest iliski yasayan psikolojisi bozuk. gelecek nesilleri dusunmeyen bencil insanlar. ben hicbir kanbagim olmayan teyzemin esinin eski esinden olan cocuklari ile yani uvey kuzenlerimle bile kardes gibi buyudum. akkim almiyor almayacak. dayinin amcanin teyzenin ya da halanin cocuklari yani annenin ya da babanin kardesinin cocuklari soy agacina baktiginda ayni seviyedesiniz dedeleriniz bir. eskiden hala dedigine anne dayi dedigine baba diyeceksin. ya yok benim aklim almiyor. almayacak da... sorun yas degil bu konuda akrabalik iliskileri...ensest demekte biraz ağır olmadı mı? bu tür evlilik yapan çok kişi var..
Sonra burada kadınlar eşlerini kuzeninden kıskanınca kızıyoruz. Kuzenine yan gözle bakan insanla dolu ortalık, kızmamak gerekiyormuş.
okuyorum her yorumu:)) bazen gülüyorum bazen sinirleniyorum ama herkese hak vererek okuyorum:))konu sahibi pufff gitti
Ses ver bacim duygularini paylas bizimle oyle yazipda kacma
Anlayabiliyorum canim empati yapmak gerekoh nihayet beni anlayan biri:) bende biliyorum yanlış olduğunu olmayacağını.. ama kendime engel olamıyorum işte
kiyaslamadan ziyade kizin uzerine gidilmesin anlaminda yazmistimo verdiğin örnekler zaten en olmaması gereken şeyler ancak yanlışı diğer bi yanlış ile kıyaslamamak gerekir
sinirlenmeyeyim diyorum ama illa yazdıracaksın bana... sen yazdıklarım okumadın galiba? diyorum ki nasıl olduğunu bende anlamadım hatta karşı çıktığım birşeydi ama oldu işteKesinlikle. Başka çaresi kalmasa, kendisine engel olamasa da düşünse bunu neyse. Ki yine de çook rahatsız edici bir durum benim için de.
Ya ben şunu biliyorum, kimse kendini birden bir duygunun içinde bulmaz. Olmayacağını bildiğin durumlarda hiç o gözle bakmazsın zaten karşındaki adama. Örneğin evliyse, örneğin çok büyükse. Ve kuzende de bu durum geçerli olmalı. Müsaade edilmedikçe o çekim yaşanmaz. Konu sahibinin içine siniyor demek ki, baştan ortamını hazırlamış.
Kuzen mı resmen ensest bır ılıskı yakıştıramadım.6 yaş değil asıl onemlım olan konu bu bence ...merhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyoruminsanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?
sarmak nedir ya? ne kadar çirkin bir kelime.. ne yani evde kalma korkusuyla mı ona yaklaştım? ya siz beni anlamadınız ya ben kendimi size ifade edemedim30 yaş çok geç değil ki.. artık kadınlar bu yaş civarı evleniyor.. yani çaresiz kalmış falan değilsiniz o yüzden kuzene sarmaya gerek yok..
kuzen evliliği= ensest değil önce ensestin tanımını öğrenmek lazım.bunu şu yüzden yazıyorum burada anne-babası kuzen olan veya kuzeniyle evlenmiş olan kişiler var,olabilir bu çok kırıcı olur onlar için.Kuzen mı resmen ensest bır ılıskı yakıştıramadım.6 yaş değil asıl onemlım olan konu bu bence ...
Ne alakasi var?ya bise diyecegim herkes aman nasil olur aman soyle aman boyle demis ama bana gore evli adama veya eski sevgilisi evlendigi halde ona asik olan kadin kadar ayip gunah degil (dini konu yasak ordan girmicem)
bahar2701
sinirlenmeyeyim diyorum ama illa yazdıracaksın bana... sen yazdıklarım okumadın galiba? diyorum ki nasıl olduğunu bende anlamadım hatta karşı çıktığım birşeydi ama oldu iştesize akıl danışmak istedim yargılmanızı değil ayrıca siz bu konuda yorum yapmayın lütfen..!
sarmak nedir ya? ne kadar çirkin bir kelime.. ne yani evde kalma korkusuyla mı ona yaklaştım? ya siz beni anlamadınız ya ben kendimi size ifade edemedim
sinirlenmeyeyim diyorum ama illa yazdıracaksın bana... sen yazdıklarım okumadın galiba? diyorum ki nasıl olduğunu bende anlamadım hatta karşı çıktığım birşeydi ama oldu iştesize akıl danışmak istedim yargılmanızı değil ayrıca siz bu konuda yorum yapmayın lütfen..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?