Bana o kadar ters ki...Sonra burada kadınlar eşlerini kuzeninden kıskanınca kızıyoruz. Kuzenine yan gözle bakan insanla dolu ortalık, kızmamak gerekiyormuş.
haklısınızSakin bu hataya dusme derim
kendinde soyluyosun mantiken uyusmuyoruz diye
gelip gecici bir his bu
yasaklar insani herzaman ceker
seytan girmis araniza
sakin hata yapipda evlilige atilmayin
Bana o kadar ters ki...
Bildigin ensest yani.
Her erkegi denemis de bir tek kuzeniyle mi cekim hissetmis anlamadim.
Hani dese ki cok flortum oldu ama hicbiri beni cekmedi, sadece kuzenim cekiyor cinsel olarak, yok yok yine olmaz. Ama en azindan bir savunmasi olurdu konu sahibinin.
bence bu hata olur sizin için. hem akrabanız hem de sizden yaşça küçük. ilerde daha farklı bir sorun olsa , aileler de birbirlerinin yüzüne bakamama gibi bir problem ile karşılaşılabilir.merhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyoruminsanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?
haklısınızSakin bu hataya dusme derim
kendinde soyluyosun mantiken uyusmuyoruz diye
gelip gecici bir his bu
yasaklar insani herzaman ceker
seytan girmis araniza
sakin hata yapipda evlilige atilmayin
yazdığım gibi insan yapmam diyeceği şeyi yapıyormuşBenden 6 yas küçük kuzenime ancak ablalik duygulari beslerim.
Kendine baska ugrasilar bulhaklısınız
haklısınz sizdeŞahsi düşüncem:
- 30 yaşınızdasınız ve belli ki iş hayatı dahil düzenli bir hayatınız var
- Bu durumda kendinizden küçük yaşta bir erkek ile evlenmenizin çok doğru bir karar olduğunu sanmıyorum, çünkü erkekler geç olgunlaşan varlıklar. Şimdi çekim olabilir, bir birinize karşı dayanılmaz bir elektrik olabilir aranızda, fakat pembe gözlüklerinizi çıkartmalısınız!
- Kaldı ki aile de karşı, demekki olmaması gereken birşey.
- En son olarak, herkesin görüşüne saygım olmasına rağmen, akraba evliliklerine karşıyım!
- Hem genetik sorunların gelecekte olacak çocuklarda olması ihtimali nedeniyle, hem de kendi ailem ve çevremde akraba çocukları ile kardeş gibi büyütülmenin vermiş olduğu bir alt yapıyla, çok etik bulmuyorum akraba evliliklerini.
Sözün özü: ilerde çok pişman olacağınız bir adımı atmamak için, şimdiden önlemlerinizi alın!
aslında bana kalsa kestirip atmak istiyorumKendine baska ugrasilar bul
aklindan cikarmaya calis
ha olmuyomu
kuzeninle gezmelere git ama kuzen olarak kendini ondan uzak tutmaya calistikca dahada yakinlasirsin oyuzden onunla gez gorus kendinde anlayacaksin sana uygun biri olmadigini
ensest demekte biraz ağır olmadı mı? bu tür evlilik yapan çok kişi var..ya insan kuzenine nasil asik olur? benim gozumde ensest iliski bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?