benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

Kendini çekebildiğin kadar geri çek ....

Dikkat noktası başlıktaki gibi "6 yaş " değil .

Kuzenin 30 yaşında da olsaydı ... olmazdı ; çünkü KUZENİN .

Adamın biri olsaydı da ... olmazdı ; çünkü mantıken UYUŞMUYORSUNUZ.

Bu iki neden koşarak uzaklaşmak için çok yeterli . 6 yaş sadece üzerindeki mum .

Erkekler zaten gec olgunlasıyor daha ergenlıgını yasayan bırını avutmak buyutmek ıstıyorsan evlen

Sonra burada kadınlar eşlerini kuzeninden kıskanınca kızıyoruz. Kuzenine yan gözle bakan insanla dolu ortalık, kızmamak gerekiyormuş.
Bana o kadar ters ki...
Bildigin ensest yani.
Her erkegi denemis de bir tek kuzeniyle mi cekim hissetmis anlamadim.
Hani dese ki cok flortum oldu ama hicbiri beni cekmedi, sadece kuzenim cekiyor cinsel olarak, yok yok yine olmaz. Ama en azindan bir savunmasi olurdu konu sahibinin.

konu sahibi pufff gitti
Ses ver bacim duygularini paylas bizimle oyle yazipda kacma

Kesinlikle. Başka çaresi kalmasa, kendisine engel olamasa da düşünse bunu neyse. Ki yine de çook rahatsız edici bir durum benim için de.

Ya ben şunu biliyorum, kimse kendini birden bir duygunun içinde bulmaz. Olmayacağını bildiğin durumlarda hiç o gözle bakmazsın zaten karşındaki adama. Örneğin evliyse, örneğin çok büyükse. Ve kuzende de bu durum geçerli olmalı. Müsaade edilmedikçe o çekim yaşanmaz. Konu sahibinin içine siniyor demek ki, baştan ortamını hazırlamış.

bence bu hata olur sizin için. hem akrabanız hem de sizden yaşça küçük. ilerde daha farklı bir sorun olsa , aileler de birbirlerinin yüzüne bakamama gibi bir problem ile karşılaşılabilir.
bir anlık bir şeymiş gibi geldi bana bu hisler. o yüzden bence ilgilenmeyin ve atın kafanızdan.

sırf genetik bebekte oluşabilecek sıkıntılar nedeniyle böyle bir şeye cesaret edemem

Kendine baska ugrasilar bul
aklindan cikarmaya calis
ha olmuyomu
kuzeninle gezmelere git ama kuzen olarak kendini ondan uzak tutmaya calistikca dahada yakinlasirsin oyuzden onunla gez gorus kendinde anlayacaksin sana uygun biri olmadigini

Erkeğin az da olsa kadından büyük olması gerekir ama insanlar birbirini sevince bence çok da önemli değil her evlilikte oluyo sorunlar ama kuzenlerin birbirini sevmesi önemli bi konu. Biz kuzenlerimizle kardeş gibi yetiştirildik kuzenimin kuzusu bana hala diyecek benim kuzum ona dayı diyecek demeli de zaten başka türlü ilişkiler açıkçası bana garip geliyo ek olarak engelli bebeğinin doğma ihtimali de var yani.

haklısınz sizde

Kendine baska ugrasilar bul
aklindan cikarmaya calis
ha olmuyomu
kuzeninle gezmelere git ama kuzen olarak kendini ondan uzak tutmaya calistikca dahada yakinlasirsin oyuzden onunla gez gorus kendinde anlayacaksin sana uygun biri olmadigini
aslında bana kalsa kestirip atmak istiyorum hem alışkanlık hemde onun ilgisi bunu engelliyor

ya bise diyecegim herkes aman nasil olur aman soyle aman boyle demis ama bana gore evli adama veya eski sevgilisi evlendigi halde ona asik olan kadin kadar ayip gunah degil (dini konu yasak ordan girmicem)
Evet yanlis bende onaylamiyorum ama insanlar bazen duygularini kontorl edemicek hale gelebilir
bahar2701
bence yanlis oldugunun farkinda ama tavsiye bekliyo napmaliyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…