valla sen konu sahibinden daha çok izahatta bulunuyosun:))Ben arkadasin bosluga dustugunu ve yazarken bile eksik yazdigini cikardim zaten yorum yazdikcada bunu anladim
Benim tavsiyem arkadasa
- Eger bu isin icinden cikmak istiyosa oncelikle kendini uzak tutmaya calissin arkadas cevresini genisletsin baska ugrasilar bulsunki kuzeninle konusacak vakti olmasin bunu yapamiyorsa birisinden yardim alsin
-Ama eger yok ben onunla evlenmek istiyorum diyosa (ki ben gercekten oyle oldugunu hissetmedim) yanlis yolda oldugunu ileride basini taslara vursada bisey degismeyecegini vurgulamak isterdim, aralarindaki uyumsuzluk birakin evlilikde henuz sevgiliyken ortaya cikacaktir (ki ben sevgili olmasini dahi onaylamam)
Deneyimleyerek öğrenmezler umarım, ne diyelim :) Ben yaşadım ondan böyle aman dikkat diyorum. Damdan düşeni damdan düşen anlar :))aynı uğraş içindeyiz sabahtan beri aynı şeyi yazıyoruz ikimizde ama bence gerek yok algılar zor değişir
Ensest kan bağı olanlar arası yasak ilişki demek değil mi zaten? Yani bugün kuzen evliliği yasalarla yasaklanırsa ona da ensest demek durumunda kalmış olacağız. Bir kelimeye niye bu kadar takılıyorlar anlamıyorum. Anne baba çocuk ilişkisi ne kadar igrencse bu da o kadar iğrenç geliyor bize. Annesiyle aşk yaşayan bir adam vardı geçenlerde, o da bize kızsın o zaman niye böyle diyorsunuz diye.neyse biz Mahmut diyelim bundan sonra.
soralim ve bekleyelim belliki kendisi cevrimdisivalla sen konu sahibinden daha çok izahatta bulunuyosun:))
ancak ben niyetinin evlenme ağırlıklı olduğunu sezinledim.
gelen tepkiler nedeniyle de yazamadı.
oysa kaç kere sordumbahar2701
Ulkede sapik mi bitmiş. Bunlara her erkek cinsellik icin ideal. Kardes felan lafi bile olmaz nikah dusermis ya nolcak pisligi anca sacma nikahlari temizler zaten. Insanlik ölmüş bitmiş kimin umrunda muslumanlar ya bir nikahla hallederler her şeyi. Sonra engelli dogan bebekleri olunca Allah vergisi cekicez imtihanimiz diye Allahi suçlarlar. Onlar temiz cunku nikahlilar. O bebegin de oyle olmasinda en ufak etkileri yok. Dunyada pislikten bol ne var.
bak diğer bir konusu güncel olmuş az önce fark ettim.soralim ve bekleyelim belliki kendisi cevrimdisi
bahar2701 lutfen acik ve net soylermisin?
sen bu kuzninle evliligimi dusunuyosun yoksa gonlume zapt edemiyorum ama evlenmek istemiyorum yanlis oldugunu biliyorum mu diyosun ?
a mi diyim b mi gibi oldu yaw
aa ben okumadim diger konularini bi bakim hemenbak diğer bir konusu güncel olmuş az önce fark ettim.
sanırım evde kalmış olma evlenememe korkusu ile böyle büyük bir hata yapmak üzere.
ee hadi bi de sen sormuş ol bakalım.
belki bir cevap gelir.
lavaboya git:))
_____________Bu konu gerçekten .çok çirkinleşti öyleki şahsıma resmen hakaret ediliyor şuanda.. Sadece zor durumda olduğumu ne yapmam gerektiğini öğrenmek istemiştim fakat sayenizde sinirlerim laçkalaştıgerçekten beni anlayan ve önerilerde bulunan arkadaşlara çok tşk ederim.. diğerlerine ise yorum dahi yapmak istemiyorum çünkü kendileri dünyanın en mükemmel insanları, hayatlarında hiç ama hiç hata yapmamışlar.,namus abideleri olarak çevremizde yer alan değerli aydın insanlardır..!hepinize tekrardan tşk ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?