- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
evlenme niyetin var mı kuzeninle?
nasıl bir öneri istediğin tam anlaşılmadı ki.
kurtulmak istiyorum da demiyosun.
haliyle tepkiler aldı yürüdü.
bence kendini biraz daha net ifade etsen.
bence biraz da onay bekler gibisin.
tepkiler o yüzden afallattı seni
zaten ikdir sordum cevaplamadıNiyeti bence de ayrilmak degil. Yoksa yapilacaklar belli. Gerekirse sehir degistirirsin olmaz yani. Onaylatmak istiyor kendini ama 10 kisiden 2 si belki onaylar 8 i karsi cikar.
Kuzen bana gore kardes degildir, kuzen bana gore sevgili de degildir. Bir akrabadir. Cok uzak bir akrabamla bile evlenmeyi dusunmem ben gerekirse evde kalirim, gerekirse yuva kurmam ama yine de evlenmem.
Evet evlenilemez diye bir şey yok, yasal engel yok ama evlenilmemelidir. %10 küsür civarında ortak gen havuzu kullanılıyor. Hastalıklara davetiyedir. Yine söylüyorum ben bunu ensestlik olarak görmüyorum, kimseye böyle bir ithamda bulunamam ancak bu evlilikler biterse gelecek nesillerin iyiliğine olur bu.ne alakası var ya kuzenle evlenılmez diye bişey mi var
evlenebilir
küçükde olabilir
arkadas olmaz diyor evet tamda bunun icin iste napmam gerek diye oneri beklerken kizi aldilar yerden yere vurdular yetmedi cignediler attilaraçıkcası benzer tepkileri hatta daha ağırını ailelerden alacaklar.
ayrıca böyle bir evliliği taşımak ta kolay değil.
her açıdan uyumsusuz yazmış bi de kendisi.
ee konudaki detayları veren kendisi.
bu iş olmaz diye bağırıyor zaten kendi yazdıkları.
biz yazınca mı ağır geliyor anlamadım ki:))
ağlamasını gerektirecek bir durum yok.
aklını başına toplayıp düşünmesi gerek daha ziyade.
ileride pişman olmaktansa
demedi ama öyle bişey:))arkadas olmaz diyor evet tamda bunun icin iste napmam gerek diye oneri beklerken kizi aldilar yerden yere vurdular yetmedi cignediler attilar
kiz diyorki evet kuzenim benimle evlenmek istiyor bende bir anda kapildim hoslandim ama bu durumdan rahatsizim ne yapmam gerek bu isten cikmam icin diyo (bu benim tercumem) ama bunu demek stedi kiz
Anlatmak imkansiz. Yanlis oldugunu dusunmek var bir de direkt konu sahibine ensest demek var. Bu siteye biraz ceza hukuku ogretmek gerekli.
Ben arkadasin bosluga dustugunu ve yazarken bile eksik yazdigini cikardim zaten yorum yazdikcada bunu anladimdemedi ama öyle bişey:))
kurtulmak istiyorum diye.
ne yapmam gerek diyorsa da sence buna verielbilecek cevaplar neler olabilir?
yani kaç seçenek sunabilirdik ki.
sadece ayrıl denebiliyor böyle bir durumda.
yani senin aklına gelen başka bir öneri var mı
Ensest kan bağı olanlar arası yasak ilişki demek değil mi zaten? Yani bugün kuzen evliliği yasalarla yasaklanırsa ona da ensest demek durumunda kalmış olacağız. Bir kelimeye niye bu kadar takılıyorlar anlamıyorum. Anne baba çocuk ilişkisi ne kadar igrencse bu da o kadar iğrenç geliyor bize. Annesiyle aşk yaşayan bir adam vardı geçenlerde, o da bize kızsın o zaman niye böyle diyorsunuz diye.Zaten tanımı da bu şekildedir.
Kan bağınız olması bile gerekmez.
Bilgili bir kadınsınız
Ben konu kuzenle evlenmeyi olağan karşıladığımdan değil milletin başını belaya sokmaması için yazıyorum ama zor. Bir gün delinin teki gelir şikayet eder topluca uğraş dur.gördüğüm kadarıyla herkes bilir kişi bu sitede
aynı uğraş içindeyiz sabahtan beri aynı şeyi yazıyoruz ikimizde ama bence gerek yok algılar zor değişirBen konu kuzenle evlenmeyi olağan karşıladığımdan değil milletin başını belaya sokmaması için yazıyorum ama zor. Bir gün delinin teki gelir şikayet eder topluca uğraş dur.
Kuzenle arada nasıl bir elektriklenme olabilir ki? Yani öyle durumlar nasıl gelişebilir, kardeş sayılır öyle bir yakınlıktr o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?