Ya insanlar okadar dusuncesiz okadar elestiriye yadirgamaya acik ki toplum olarak bir numarayizBu ulkede vede benim cevremdede akraba evliligi yapan bisuru insan var. Haa bizce yanlis cocuklar problemleri olur, yada akraba evliligi bize ters diye yorum yaparsiniz, bunu anlarim ama oyle Ensest iliskiler falan sacmalamayin please, sizi ilgilendirmez.
Sana noliiiy sendemi akraba evliligi yaptin diyen tipitipler cikar simdi. Yoook ben kocami 3765km otede bi ulkede buldum
yazdıklarınız bana cok sapıkca geldımerhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyoruminsanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?
evlenme niyetin var mı kuzeninle?Bu konu gerçekten .çok çirkinleşti öyleki şahsıma resmen hakaret ediliyor şuanda.. Sadece zor durumda olduğumu ne yapmam gerektiğini öğrenmek istemiştim fakat sayenizde sinirlerim laçkalaştıgerçekten beni anlayan ve önerilerde bulunan arkadaşlara çok tşk ederim.. diğerlerine ise yorum dahi yapmak istemiyorum çünkü kendileri dünyanın en mükemmel insanları, hayatlarında hiç ama hiç hata yapmamışlar.,namus abideleri olarak çevremizde yer alan değerli aydın insanlardır..!hepinize tekrardan tşk ediyorum:))
ne alakası var ya kuzenle evlenılmez diye bişey mi vardiğer kuzenlerime neden kan çekmesi olmadı bugüne kadar:))
BUrdaki yorumlari okudukdan sonra kiz gidip kendini atti heralde en kotu ihtimal aglamaktan gozleri sistievlenme niyetin var mı kuzeninle?
nasıl bir öneri istediğin tam anlaşılmadı ki.
kurtulmak istiyorum da demiyosun.
haliyle tepkiler aldı yürüdü.
bence kendini biraz daha net ifade etsen.
bence biraz da onay bekler gibisin.
tepkiler o yüzden afallattı seni
haklısınız
açıkcası benzer tepkileri hatta daha ağırını ailelerden alacaklar.BUrdaki yorumlari okudukdan sonra kiz gidip kendini atti heralde en kotu ihtimal aglamaktan gozleri sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?