benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

bahar2701 eger oneri istiyorsan baska konu ac cunku gelen ilk yazdigini okuyo yargiliyo ve hakarete maruz kaliyosun
senin yerine ben uzuldum vallahi yahu

Bu ulkede vede benim cevremdede akraba evliligi yapan bisuru insan var. Haa bizce yanlis cocuklar problemleri olur, yada akraba evliligi bize ters diye yorum yaparsiniz, bunu anlarim ama oyle Ensest iliskiler falan sacmalamayin please, sizi ilgilendirmez.
Sana noliiiy sendemi akraba evliligi yaptin diyen tipitipler cikar simdi. Yoook ben kocami 3765km otede bi ulkede buldum

Ya insanlar okadar dusuncesiz okadar elestiriye yadirgamaya acik ki toplum olarak bir numarayiz
sygi sifir gercektende
Turkiyede kimse demesinki "benim ailemde, arkadaslarimda, cevremde hic akraba evliligi olmadi"
cooooooookk acayip biseymis gibi karsiladilar
yillarca erkek arkadasiyla yasayip hamile kalip nikah kiyan yadirganmiyoz empati yapabiliuyoruz ama arkadas kuzenine bos degil ve bundan uzak durmak istiyor herkes ayipliyor
nere gidiyo bu halk kafayi nerde buluyor bilmem
iyice avrupai olalim derken b*kunu cikardilar
( yine belirtiyorum akraba evliligini onayladigimdan yazmiyorum )

yazdıklarınız bana cok sapıkca geldı
kardesınız olması ıcın ılla ana baba bır olması gerekmıyor
o sızın kardesınız sayılır kuzen ya
bıde sevgı degıl ask degıl cekım var dıyorsunuz
baya bıldıgınız cınsel cekımden bahsedıyorsunuz

cok tuhafsınız.

tek sorun 6 yaş yani aranızda yaş farkı olmasa kardeş çocukları olarak aşkınızı doludizgin yaşayacaksınız, valla diyecek kelime bulamadım...
ayrıca kullanılan bazı kelimelerin sözlük anlamlarına bakarsanız hakaret olmadıklarını anlarsınız, insanlar bana göre öyle değil dese de o kelimenin anlamı neyse yapılan da onun karşılığıdır.

Siz 40 oda 34-35 olsa neyse ama 24 yaş bence 30 yasa göre küçük bir yaş. Hiç böyle duruma girmemeliydin.ileride evlendiğinde sorun olabilir içinde tedirgin olursun.üstelik kuzenin bu durum ailenizde hoş karşılanmaz. Kırmak istemem sizi ama ablası sayılırsın bide kuzenin.
Kafanı topla tatile çık senin bir ilişkiye ihtiyacın var sevilmeye falan sanırım ve bu kişi kuzenin ve 6 yaş küçük kuzenin olmamalı. İleride çok pişman olursun.

evlenseniz dahi bir kac ay sonra hatta o sureclerde cok tartısacaksınız sebebide siz daha olgunsunuz benim esim olgundur ancak ona ragmen daha az kalıyor bazen olgunlugu. ask yoksa cekimi yok etmek daha kolay hemen baska birini bulun kuzeninizi unutacaksınızdır

Sizden 6 yas kucuk kuzen muhtemelen siz abla diye hitap ediyordur.
Bu sacma iliskiden uzak dur pisman olsun.ayrica yuzyuze gelmeniz gereken yerler olacak dugun cenaze gibi ileride utanacaginiz bir yaklasima sakin girmeyin..

Psikolog Zafer Akıncı "erkek 30 yaş ve üzeri ise kadından küçük olsa bile bu evlilik yürür ama 30 yaş altı ise bu iş olmaz"

evlenme niyetin var mı kuzeninle?
nasıl bir öneri istediğin tam anlaşılmadı ki.
kurtulmak istiyorum da demiyosun.
haliyle tepkiler aldı yürüdü.
bence kendini biraz daha net ifade etsen.
bence biraz da onay bekler gibisin.
tepkiler o yüzden afallattı seni

Arkadaşlar kuzen ile evlenmek ensest bir ilişki değildir böyle yazanlar saçmalamis. Nikah düşüyor ancak bana kalırsa da kardeş gibidır. Biz kuzenlerimizle kardeş gibiyizdir. Onlar benim ailem gibi sırdaşım ablam abim arkadaşlarım dır adeta.
Herkes kuzeni ile kardeş gibi büyümüyor buyumeyenler böyle şeyler yaşıyor. Bizim sülalede bu durum yoktur hatta ayıplarlar çünkü kardeş gibi büyütürler . Eşimin sülalesi zamanında miras dağılmasın diye akraba evliliği yapmış ama asla kardeş gibi buyumemisler. Bu kuzenlerin evlenmesi bencede cokkk yanlış ama ensest bir ilişkide diyen resmen saçmalığın dibine vurmuş.
Hanımefendinin yaşı 30 daha mantıklı ama 24 yaşındaki erkek ileride pişman olması muhtemel. Ve sülalenizde bu duyulursa o cahil siz terbiyesiz olursunuz. Allah korusun evladınız engelli olma ihtimali bile var.

Bu konu kapanır gibi ama tekrar yazayim.
Neyse o söyleniyor. Bazi kisilere gore her erkek evlencek kisi sevgili olcak cinsen iliskiye girilcek kisi olabilir. Kardes yarısı kuzenleriniz bile sizin dürtülerinizi harekete gecirebilir.
Birde siizn erkek versiyonunuz var.
Önüne gelen yigenine kuzenine bacisina sarkan cinsellik dusunen ve yapan ! Mahluklar ortaya çıkıyor.
Dini felan karistirmayin bir seyde. Sanki cok muslumanmis gibi konusanlar var. Nufus cogaldi artık . Her yer erkek. Önceden bu kadar genç insan yok diye insanlar yakinlariyla evlendirmis. Bunu anlayamayam insan din diyor burda. Sanki her seyi dortluk dortluk. Isinize geldigi gibi.

Artik bir insani degerleriniz olussun. Her erkege duygu beslemeyin. Cinsellik dusunmeyin. Bu ülke boyle sapkinlik yuzunden hala ilerleyemiyor.
Kardes kavrami gelissin artık.

Yaziklar olsun kardes yarisini bile yatakta evli sekilde dusunen. Yokluk mu yaşıyonuz.

BUrdaki yorumlari okudukdan sonra kiz gidip kendini atti heralde en kotu ihtimal aglamaktan gozleri sisti

BUrdaki yorumlari okudukdan sonra kiz gidip kendini atti heralde en kotu ihtimal aglamaktan gozleri sisti
açıkcası benzer tepkileri hatta daha ağırını ailelerden alacaklar.
ayrıca böyle bir evliliği taşımak ta kolay değil.
her açıdan uyumsusuz yazmış bi de kendisi.
ee konudaki detayları veren kendisi.
bu iş olmaz diye bağırıyor zaten kendi yazdıkları.
biz yazınca mı ağır geliyor anlamadım ki:))
ağlamasını gerektirecek bir durum yok.
aklını başına toplayıp düşünmesi gerek daha ziyade.
ileride pişman olmaktansa

olay sadece cinsel çekimse o iş yaşşş cinsel çekimse ilerisi için de sıkıntı onunla evlenmesenizde aklınızda kalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…