- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
adam istemse sevmese niye brakma beni diye yalvarsin cünki bunu önce yapmiyordu beni istemeyeni istemem diyordu.
bak arkadasim kesinlikle duygularina yenilme. bu adi adam eskiden sana o guzel sozleri umuda kapilma diye soylemiyordu. simdi bol keseden atabilir cunku zaten evli. kapilacagin bir umut olmadigini onu boyle kabul edersen metres hayati yasayacagini bal gibi biliyor.evet hepiniz haklisiniz. aslinda erkeklerin söylediklerine pek inanan biri degilim, allah bir dediklerinden baska birseylerine inanmam derdim. bu sizin yazdiklarinizin hepsini onun yüzünede söyledim . daha cok yeni 24 saat olmadi evlendigini ögrendigim ondan dolayi düsüncelerim birbirine karismis durumda. benim ex de bana dön geri dedigi halde hayatinda baskasi vardi simdi onunlan evli. onunlan kesinlikle görüsmüyorum cünki hic bir zaman ona karsi duygularim yokdu.
ama bu cok farkli cok aci veriyor birlikteyken öyle huzurluydukki. adamin varligi bana huzur veriyordu. ben kendi ayaklar üstüne duran güclü biriyim nasil bu hale geldim. baskasina ben akil veririken ne duruma düsdüm.
evlensemde senden ayrilmam dediginde ,bunu kabuletmicemi de biliyor söyledim hatta tamma kabul eger esinin de benden haberi olursa dedim. benim ondan haberim varsa onunda benden olacak rizasini da alacaksin dedim. ben evlendim ama senden ayrilamam desem sen kabul edermiydin dedigimde, kadinin tek esi olur ama erkegin 4 hakki var dedi. bende evet rizasi ve haberi olmasi gerek dedim. ama yemiyor o riski almaya alsaya salak yerine koyuyor beni.
yine diyorum herseyin farkindayim ama sokdayim, cok yeni henüz. kendime kiziyorum ona kiziyorum sonra özlüyorum
bi yazida okudum 20 yasinda biri bir ayda unutur 40 yasindabiri 3 yil sonra 50 yasindaki de ömrünün sonuna kadar unutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?