benden ayrilmadan nasil istemiyerek baskasinla evlenebildi

40 yasinda bir bayan ve erkeklerin nasil olsa elimde tutarim hesabi. Ona mecbursun gibi bir his var icinde. Kapiyi carpip giderek , ona mecbur olmadigini goster cunku senin durumunun baska caresi yok.

+ Bir erkegin istemeden evlenmesi, bir cocugun istemeden cikolata yemesi gibidir. Klasik dangoz yalani.

Son düzenleme:
Koskoca adam annesi sütümü helal etmem dedi diye hic sevmedigi bi kadinla evleniyor öyle mi Bu evlenme isi kafasina yatmamis olsaydi hayatta kabul etmezdi. Bu zamanda yaslari kücük olanlar bile sevdigi insan icin ailesini karsisina aliyo. Koskoca adam yok anne ben istemiyorum diyemiyorsa o adamin aklindan süphe ederim.. (Hatta biraz agir olsada adamligindan da) ..
Sizde onunla görüsmeye devam ederek kendi degerinzi düsürmeyin. Adam zaten evlensemde seni birakmam demis. Bunun ne demek oldugu apacik ortada sanirim...

kusura bakmayin o kadar doluyumki neyi nasil yazdim hic farkinda degilim.
tek erkek oldugu icin babasindan cok cekiniyor. aynisi benim basimda cünki bes yil annemin baskisi yüzünden bosanamadim ve annemin söylediklerinden cok etkileniyorum bu konuda onu anlaya biliyorum.

bana hic yalan söylemedi hatta dün eski esinden gelen mesajlari bile gördüm kadin küfür yagdiriyordu onu bile benlen paylasiyor.

bana hic seninlen evlencem vaatlerinde bulunmadi zaten benimde evlenmeye niyetim yokdu.
sonumuzu bilemeyiz dedi, ama böylede olmamaliydi eski esi ben ve yeni esi.

neden bir sene önce ayrilalim dedigimde eger sen mutlu olacaksa istedigin gibi olsun diyen adam simdi bir haftalik evli beni brakma diye yalvariyor hic olmazsa arkadas olarak yanimda ol diyor. gururundan aramayan adam bu bitti dediginde biter.
sen farklisin bana büyümü yaptin senden kopamiyorum diyordu.

acaba gercekden boslukdamiydi ailesini bir yil görmedi onlari kiramadi, ve simdi ne yaptim ben diye bocaliyormu?

adam istemse sevmese niye brakma beni diye yalvarsin cünki bunu önce yapmiyordu beni istemeyeni istemem diyordu.

evet hepiniz haklisiniz. aslinda erkeklerin söylediklerine pek inanan biri degilim, allah bir dediklerinden baska birseylerine inanmam derdim. bu sizin yazdiklarinizin hepsini onun yüzünede söyledim . daha cok yeni 24 saat olmadi evlendigini ögrendigim ondan dolayi düsüncelerim birbirine karismis durumda. benim ex de bana dön geri dedigi halde hayatinda baskasi vardi simdi onunlan evli. onunlan kesinlikle görüsmüyorum cünki hic bir zaman ona karsi duygularim yokdu.
ama bu cok farkli cok aci veriyor birlikteyken öyle huzurluydukki. adamin varligi bana huzur veriyordu. ben kendi ayaklar üstüne duran güclü biriyim nasil bu hale geldim. baskasina ben akil veririken ne duruma düsdüm.

bak arkadasim kesinlikle duygularina yenilme. bu adi adam eskiden sana o guzel sozleri umuda kapilma diye soylemiyordu. simdi bol keseden atabilir cunku zaten evli. kapilacagin bir umut olmadigini onu boyle kabul edersen metres hayati yasayacagini bal gibi biliyor.
bu adi adam hem genc guzel karim olsun hem olgun asik sevgilim dursun istiyor.
eger sen boyle bir hayata raziysan o halde devam et. ama onursuz bir kadin olmaktansa ask acisi ceken bir kadin olmak iyidir.

metresi yerine koyamaz beni , cünki bi hafta oldu evleneli ve biz dün görüstük . ve cok kararliydim kesinlikle ne arkadas kalabilirim nede görüsebilirim diye. arayan hep kendisiydi pesinden kosamadim hic her telefonuna cikmazdim ama simdi diyorumki kendi kendime agliyacagina güclü oldugumu, yas tutmadigimi görsün, benim olamayana sitem etme hakkimda yok. yani aslinda benim arkadasligim daha güzeldir sevgili olunca alinganlik beklentiler cogaliyor.

hayatimda son erkek olacagini söylemistim oda öyle oldugunu düsünüyor ve kesinlikle kabul etmiyormus birinlen tanismama. hic huyum degildir kiskandirmak ama benim yasadigimi oda yasamali. hatta belki birgün hayatimdan cikdgi icin tesekkür de ederim ona.

bu yazdiklarima bende inanmiyorum . öyle güvenim sarsildiki hep filimlerde olur sanirdim

O değil de adamın evlendiği bayana üzüldüm, yazık nasıl bir ilişki yumağının içine girmiş oldu.

1 erkek 3 kadın

bende üzülüyorum bi yandanda kiziyorum bosanmis bir cocugu var biliyor benim varligimdan da haberdar nasil güvendi evlendi.

cok zoruma gidiyor duygusal anlamda dibe vurdum. ben bu yasa kadar gelmisim hic sevdigim olmadi karsilikli ask hic yasamadim. görücü usulü evlendim esimdi o kdr. iliskiye girdigimde bile kendimi kirli hissediyordum tiskiniyordum.

evliligimde de yüzüm hic gülmedi hep kayanayla gecirdim günlerimi kocam yoktu tatilde bile kayanaya giderik. ama ikinci esiyle dubayi izmir otellerde kaliyordu.

o kadar anlayisliyimki cocuklari bile yumusatmaya calisdim kadinin hic bir sucu yok iyi birine benziyor diye. kizima tembih ediyorum akilli uslu dursun kadin hakkima kizini doldurdu yolladi demesin diye.

ben herkes icin iyi düsünürken neden ben hep mutsuz oluyorum

Sevmisse ne fayda? Herkes sever ama mühim olan sevgisinin arkassinda durabiliyor mu? Duramamis...o zaman bu karaktersiz insandan hemen kurtulun. Beni biliyodu diyosunuz emin olun kaynanasi oyle bir anlatmistir ki siz, esine yapisan kadin olmuşsunuzdur gözünde! Yoksa oglumuz cok aşık ama biz dul diye istemedik diycek halleri yok lutfen gerceklere acin gözünüzü. .
Bi anda kopmalisiniz yoksa maalesef aldatilmaya sebeb olucaksiniz bakin onceden siz de aldatilmissiniz ne acidir kim bilir..

evlensemde senden ayrilmam dediginde ,bunu kabuletmicemi de biliyor söyledim hatta tamma kabul eger esinin de benden haberi olursa dedim. benim ondan haberim varsa onunda benden olacak rizasini da alacaksin dedim. ben evlendim ama senden ayrilamam desem sen kabul edermiydin dedigimde, kadinin tek esi olur ama erkegin 4 hakki var dedi. bende evet rizasi ve haberi olmasi gerek dedim. ama yemiyor o riski almaya alsaya salak yerine koyuyor beni.

yine diyorum herseyin farkindayim ama sokdayim, cok yeni henüz. kendime kiziyorum ona kiziyorum sonra özlüyorum

bi yazida okudum 20 yasinda biri bir ayda unutur 40 yasindabiri 3 yil sonra 50 yasindaki de ömrünün sonuna kadar unutamaz

Abla bu adam cok yalancı, adi bir pislik...Duygu sömürüsü yapıyor.

Hayat erkeklere guzel. 4 e kadar izin varsa senden sonra iki tane daha olabilir. Aranan tek sart rizalarin olmasi. O da zor degil cunku sen asiksin ve unutamiyorsun. Ne kadar melankolik bir kadinsin. Bir silkelen kendine gel yahu.

Degerini bu kadar dusuren bir kadin icin daha fazla yazmaya gerek yok.

Son düzenleme:
degerimi nasil düsürmüsüm söylermisin. benim yasadiklarimi sen yasamadin. ve ben bu durumu kabul etmis gibi birseymi yazdim. adam tatile diye gitti, giderken hediye bile aldim. biz ayrilmadikki . gümrüge yaklasdiginda mesaj da atmisdi bana. geri döndü iki kez telde konusduk eskisi gibiydi. bulustuk. korkutugumuz basimiza geldi dedi evlendim dedi saka yapiyor sandim. duydugum an hayirli olsun dedim konuscak birsey yok artik dedim, arabaya biniyordum engel oldu elimden anahtarimi aldi. benimle evlenmeyi düsünmüyorsun ama baskasinla düsünebildin hakkimi helal etmiyorum sana dedim. ben ona yesil isik vermedim yüzümü asla görmiceksin birdaha dedim. hic böyle bi duruma düsmemistim ama insanin yasi ilerledikce cokda duygusallasiyor eskiden genc ken aglamayi bile gururuma yediremezdim simdi tutamiyorum kenimi. hatta onu orda öylece brakdim ve gittim. aradi eve vardinmi dedi sanane dedim yüzüne tel kapattim. hatta telefonu kökünden kapattim. gece rüyamakabus gibi girdi evlenmis olmasi. ögleyin napiyorsun nasilsin yarin görüsebilirmiyiz diye yine aradi.söylediklerim agir geldi dayanamadi kapatti.

hani filimlerde olurya karsidan birden biri gelir ve olayi farkli görür oysaki durum cok farklidir. bu adamin neler yasadigini ben görmedim bilemem, tek bildigim bana eyvallahi olmayan adam, dün beni kaybetmekden cok korktugu.

asil simdi eyvallah nasilsa evlendim demesi gerekmiyormu? hatta haklisin görüsmemiz gerek demesi gerekmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…