aslinda o kadar doluyumki yüzüne herseyi kusmak istiyorum. onun bana ihdiyaci var benim ona yok bunuda biliyor. herzmn yanindayim diyor ama ihdiyacim oldugunda simdiye kadar olmadi simdiden sonra hic olmaz.
seninlen evlenmem demedi. evliligi su an düsünmüyorum demisti. tabii dün evlendigini duydugumda bunuda yüzüne söyledim neden bana evlenmeyi düsünüyorum ama seninlen evlenmeyi düsünmüyorum demedin. neden kandirdin beni. ben ona hep sitem ederdim bak hakkimi helal etmem sana eger benimle gönül eglendiriyorsan. ama yok öyle birsey diyordu. evlensem dahi birgün senden yine vazgecmem demesi, bunun amcasinin iki esi var benide ona cok benzetirler demisti ama biz saka arasinda öyle konusuyorduk o zamanda öyle birsey olursa ayrilirim senden demisdim. saka gercek oldu.
ya biriyle 1,5 yil berabersin ve hic birsey yokken sen onu özlemdolu bir halde beklerken gelsin ben evlendim desin.
ben bunu önce bir sindirmem gerek. icine atan bir tip degilim herseyimi paylasirim ama bu konuyu kimse bilmiyor buraya yazdim. ama sanki yuva yikan biriymisim metresligi kabullenmisim gibi bir tepki aldim