benden ayrilmadan nasil istemiyerek baskasinla evlenebildi

Okurken sanki Türk filmi izliyormuş gibi oldum. Dışardan bakınca olaylar öylesine saçma ama oyuncular ısrarla devam etme çabasında. Size ne denilebilirki? Kimsenin düşüncesini kabul etmiyorsunuz; adam sizi kullanıyor, elinde tutmaya çalışıyor aşk yok ki burda. - Nayır gitme Nalan - dediğinde adam sırılsıklam aşık olmuyor ayrıca sonlara doğru yazdığınız eşinin öğrenmesi durumunda bende kabul ederim tavrınızda bir okadar üzdü beni. Günümüzde bangır bangır tek eşlilik millete anlatılmaya çalışılırken ne bileyim garip yani. Kimse bu kadar gözü kör olmamalı üstelik ortada bariz bir kullanılma durumu varken.
Siz kendinizi kandırmaya devam edin konu sahibesi; bir insan vazgeçmek istedikten sonra ister 60 yaşında olsun ister 10 çocuğuyla sokakta kalsın yanlışından geri döner. Siz istekli gibi davranıyorsunuz, her ne kadar istemiyorum derseniz deyin hareketleriniz bu doğrultuda.

ben burda düsüncelerimi paylasdim. su esinin rizasi olursa bende kabul ederim meseleside onun tepkisini ölcmekdi yoksa bunu kabul ediyorum anlamina gelmez. insanlar neler olcak diye konusurlarya bizde öylesine konusuyorduk ortada ne nisanli vardi ne gelin adayi. hareketlerim ne dogrultuda daha dün bu saatlerde ögrendim evlendigini diyorum ve artik görüsmicez diye tepkimi de koydum. ona ne mesaj atiyorum ne ariyorum o aradi. ama hincimi alamadim desem yeridir cünki o soklan fazla bilgi alamadim. merak etigimi bir kac konu var gitmeden önce ailesinin yanina evlenecegini biliyordu da banami söylemedi. ben ona kizamadim bile. allah kahretsin ya iki yila yakin beraberdik aliskanliklar var ya bana bir kere olsun kötü sözü olmadi. tatile giderken öyle bir sarilisi vardiki, bir ya özlemle yolunu bekledim. bilseydim beklermiydim yoklugunda unuturdum. beni anlamiyorsunuz ben bana yapilani kabul ediyorum demiyorum, sadece su an kötüyüm nefes almakda zorlaniyorum icim aciyor hic böyle birsey yasamadim nasil atlatirim diye burda paylastim. ama bizim toplum anlamakdan yana degilde yargilamakdan yana oldugunuda anladim

Siz nasıl kırk yaşındasınız yahu.
Feleğin çemberinden geçmiş olmanız gerekmez mi.
Niye müsade ediyorsunuz bunlara.Üzülmeyin daha...

benim birseye müsade ettigim yok . cok sabirli insanim bu yüzden basima geliyor. ve kalbin yasi olurmu ? kalbimle beynim savas halinde bir gündür cünki ne kadar 40 yasinda olsamda böyle birseyi ilk kez yasiyorum. benim okula genc yillarimda erkek arkadasim sevgilim olmadi hic. ama insan hangi yasda olursa olsun duygular degismiyor hatta daha yogun yasaniyor.

Kendini böyle bırakma
Kandırıldığın çok açık
Sana ulaşmasına izin verme, tüm iletişim yollarını kes
Aşktan ölünmüyor, zor bir şey ama atlatacaksın
Alışkanlıklar, zaman, anılar falan boş
Aklını başına al kullandırtma kendini
Bu günden sonrada artık görüşürsen metresliği kabullenmiş olursun ki bu yollara hiç girme aşkı aşar bunlar

ya bu adamla ilikisye girmedigim sürece nasil metresligi kabul etmis oluyorum? aslinda hicbiriniz anlamadiginiz bir nokta var burda adam beni brakmamasinin tek nedeni, vicdani. seninle bir is kurmayi dahi düsündüm diyor. telefonunda bir sorunmu var iphon 5 aldim sana vereyim dedi . yok esine veririsin dedim. daha kenine bile dogru telefon alamazken. ben bunlari kabul etmeyince arkadas kalalim ama irtibati kesmiyelim dedi. bana haksizlik yaptigini cok iyi biliyor bunuda söyledi zaten. adam benim yanimda bunca zaman nefsine hakim olamiyordu ama dün oldu. tek bildigim gercekten kötü durumdaydi bana karsi mahcup du. adam dertlesecek birini ariyor. kizini göremiyor beni kimse bilmiyor bi arkadasi haric. bende ondan kimseye bahsetmedim tek bi arkadasim biliyor onada anlatamiyorum. kimle acimi paylascam diyorum benle paylas diyor. benim ahimi alarak mutlu olacakmi acaba.

Metreslik,sadece seksle olmaz ki,aranızda duygusal bir ilişki yok mu? Sizi kesinlikle suçlu bulmuyorum ama adam masum değil.

yani ben dedim sana duygularim oldugu sürece senle arkadas da kalamam. masum degil biliyorum . ama pis bir huyumda var isde ya gercekten neyin olup bitigini anlamadan evlendirildiyse. nasil bir ömür gecireceksin sevmedigin biriyle sordum. hatta o kadar sessiz biriki adini odun takdim. eside bunu bir haftada anlamis odunsun sen demis. bunlar akraba oluyorlar taniyordu kizi. neden daha önce evlenmedi sonucda bosanali 5 yil olmus benle 1,5 yildir beraber. neden nicinler kafamin icini yedi bitirdi. beynimde bitti bu iliski ama kalbimden sökemiyorum birgünde

Boşanma diye bir şey icat olundu ablacım ya,istese boşanır.Ablam yaşındasın sana tavsiye vermek bana düşmez ama bunu kendine yapma.

malesef türkiyede yetisdi, evlenerek buraya geldi

hepiniz kendinizce haklisiniz. suda bir gercekki bunu ben kendim yasadim bazi anne babalar cocuklari üstünde cok büyük bir etkisi var. benim annem eski esimin yaptiklarini bildigi halde bana geri dön diye baski yapiyordu. bir keresinde davayi acdim diye ne bedualar ettiki davayi geri cekmek zorunda kaldim. sonra benden habersiz esimi ariyor resmen yalvaracak hatta para teklif edecekki ben geri döneyim diye yeterki yuva yikilmasin. kardeslerim babam dönmemmi istemiyorlardi o haldeyken annem tek basina benim üstümde o kadar etkisi vardiki ben bir hafta yataklik oldum.

ve bu adami tek bu yüzden az biraz anlayabiliyorum cünki bütün aile baski yapiyor. öyle cadi kardesi varki mektuplarini aciyor tlf una bakiyor. babama söylerim diye tehdit ediyor.

ama ne olursa olsun gercekden istemeseydin beni ve kizini kaybetmeyi göze almazdin dedim.

aklim almiyor gönlüm yarali. kimse vazgecilmez degil bunuda biliyorum gececek unutacagim, ama su an cok taze ve bunu nasil yapti bana diye kahroluyorum kendime kiziyorum

Valla hepsini okuyamadım. Ama,
Ayrılmıyor da nedir ya? Adam evlenmiş ayrılmaması mı kalır? Numaranı değiştirmemen adamla hala muhattap olman bile hata.

40 yasinda adami kimse zorla evlendiremez bikere bunu.aklina Sok.

Adam beliki seni hic sevmemis , evlenmis suanda cantada keklik.yapacak seni.
Kimse sevgilisinden ayrildi diye ölmedi sende olmezsin..
Birak ne hali varsa gorsun , gorusme bulusma .
Bundan sonra gorusmelerin bilerek olucak ve ikinci kadin konumuna duseceksin.
Zamaninda aldatildim demissin , demekki ne demek oldugunu biliyosun , onun icin baskasina da yasatmaya gerek yok bu duyguyu...

benmi anlatamiyorum bilmiyorum. adam evlendi evet bir hafta oldu ve ben daha dün onunla görüstüm ve dün ögrendim evlendigini. adam hep benimleydi, yaz tatiline türkiyeye köye gitti 3 hafta kaldi iki hafta icinde evlendi. bir hafta evli kaldi ve almanyaya geri döndü.

kimsenin basina gelmedimi böyle birsey rüyadamiyim ben aptallasdim iyice

valla bu durumda benmi aldatilmis oluyorum yoksa yeni esi mi. tek erkek evlat bir kiz cocugu var ailesi gercekden baski yapiyordu evlenmesi icin 5 yil dayandi sonunda pes etti demekki. olanda bana oldu. artik gercekden esini seviyormu yoksa sadece evlenmis olmak icinmi evlendi orasi ni bilemicem. ama iki haftanin icinde olmasi benim icin sok oldu. ramazanda ben buna kizmisdim görüsmek istememistim. böyle bir niyeti vardiysa eger neden benimle gitmeden iki kez görüstü.

3 Kağıtcı pislik Yalancı Düzenbaz.. Görüşmeyin o adi ş...fzle

degerimi nasil düsürmüsüm söylermisin. i

Seninle evlenmem diyen adamla olmaya devam etmissiniz, sizi asla ciddi dusunmemis.

Evlensem bile birakmam demis, Turkce meali, esim olacak degeri vermiyorum ama istersen metresim olabilirsin.

Bunlari soylemis bir erkegi nasil hala sevebilirsiniz hanimefendi, size deger vermeyen, sevmeyen, sizi hice sayip baskasiyla evlenen, sie metres kategorisi bicen bir adamin neresini seversiniz? Nefret edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…