- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
benim birseye müsade ettigim yok . cok sabirli insanim bu yüzden basima geliyor. ve kalbin yasi olurmu ? kalbimle beynim savas halinde bir gündür cünki ne kadar 40 yasinda olsamda böyle birseyi ilk kez yasiyorum. benim okula genc yillarimda erkek arkadasim sevgilim olmadi hic. ama insan hangi yasda olursa olsun duygular degismiyor hatta daha yogun yasaniyor.
Metreslik,sadece seksle olmaz ki,aranızda duygusal bir ilişki yok mu? Sizi kesinlikle suçlu bulmuyorum ama adam masum değil.ya bu adamla ilikisye girmedigim sürece nasil metresligi kabul etmis oluyorum? aslinda hicbiriniz anlamadiginiz bir nokta var burda adam beni brakmamasinin tek nedeni, vicdani. seninle bir is kurmayi dahi düsündüm diyor. telefonunda bir sorunmu var iphon 5 aldim sana vereyim dedi . yok esine veririsin dedim. daha kenine bile dogru telefon alamazken. ben bunlari kabul etmeyince arkadas kalalim ama irtibati kesmiyelim dedi. bana haksizlik yaptigini cok iyi biliyor bunuda söyledi zaten. adam benim yanimda bunca zaman nefsine hakim olamiyordu ama dün oldu. tek bildigim gercekten kötü durumdaydi bana karsi mahcup du. adam dertlesecek birini ariyor. kizini göremiyor beni kimse bilmiyor bi arkadasi haric. bende ondan kimseye bahsetmedim tek bi arkadasim biliyor onada anlatamiyorum. kimle acimi paylascam diyorum benle paylas diyor. benim ahimi alarak mutlu olacakmi acaba.
Boşanma diye bir şey icat olundu ablacım ya,istese boşanır.Ablam yaşındasın sana tavsiye vermek bana düşmez ama bunu kendine yapma.yani ben dedim sana duygularim oldugu sürece senle arkadas da kalamam. masum degil biliyorum . ama pis bir huyumda var isde ya gercekten neyin olup bitigini anlamadan evlendirildiyse. nasil bir ömür gecireceksin sevmedigin biriyle sordum. hatta o kadar sessiz biriki adini odun takdim. eside bunu bir haftada anlamis odunsun sen demis. bunlar akraba oluyorlar taniyordu kizi. neden daha önce evlenmedi sonucda bosanali 5 yil olmus benle 1,5 yildir beraber. neden nicinler kafamin icini yedi bitirdi. beynimde bitti bu iliski ama kalbimden sökemiyorum birgünde
degerimi nasil düsürmüsüm söylermisin. i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?