Benden daha dertlisi yok gibi geliyor

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Arkadaslar burda bircok derdi okudugumda diyorum ki keske benim derdimde sadece bu olsaydi.
hatta sanki benden daha dertlisi yok gibi geliyor bana....
ayni düsünen var mi?
sanki ben boguluyorum dertlerle sadece...

derdini anlatmamışsın ki canım bişey diyelim

burada konu actigim icin saniyorum artik herkes biliyor derdimi

Esimden ayrildim birde burada yazmaya cekindigim seyler var.
birde komplexlerim artti.
sanki hayata birdaha tutunamiyacagim...
Cok karamsar düsünmeye cok yatkinim...
Vs Vs....

canım ya sen bı sakın ol bı kendıne gel sureklı bunalımdasın yazık kendıne Allah bılır esın bu kadar takıyo mu acaba hayt devam edıyo hayat guzel yasamak guzel her sey erkekler degıl onlar nasıl bızsız mutluysa bız de onlarsız mutlu olmayı guclu olmayı beermelıyız hayatta unutlmyacak tek acı evlat acısıdır gerısı yalan gerısınde ınsan tekrar hayata baslayabılır

herkes kendi derdini en büyük dert sanar
ama
Allah kimseye çekemiyeceği dert vermez dimi?
hastalıktan başka dert olmasın gerisi mutlaka hallolur

Ah be canim benim diyorum gercekten o zaten erkek olarak avantajli...

bu ayrilik süresinde bütün hayatim yüzüme bir tokat gibi indi.
sank 20 yil birden yaslandim...
gercekten.

kusuruma bakmayin ama keske dertlerim beni yeyip bitirmesede,bende daha güclü olabilsem.

haklısın canım bız kadınlar boyleyız ben sana guclu ol dıyorum ama bende oyleyım

öldürmeyen acı güçlendirirmiş....

herkesin kendine fazla gelen derdi bir sorunu var kimine göre nefes almak bile artık imkansız gelir kimiyse ölmenin tek çare olduğunu düşünür ama bene hayat herşeye rağmen güzel...

bence hepimiz mutluluğu hakediyoruz ve onu kaçırmadan kendimizi topmalıyız başta ben

of ya ben üzülmiyeyimde kim üzülsün?son bulusmada imkan vardi ve beraber olmak isteyen bir adam,yani bir cocugun olabilecegini düsünmeden davranan bir adam simdide yine hic arayip sormuyor.
ama ben beraber olmayi red ettim.
gelde kadin olmak kolay de,gelde gururuna dokunmasin,gelde düsünme ki acaba o an istedigi icin sadece
of yaaaa

Al iste suan diyorum ki,senin derdin var midir benim ki kadar..

nerden evlendim yaaaa,sevmek evlenmek bana göre degildi,degildi

herseyin bası sağlık bölümünde bir sürü başlık var ne olur bir girin bakın.. orada o hastalıklarla mücadele eden insanları incitmemek adına baslık ismi vermedim.. ama ne demek benden dertlisi yok.. tamam acınızı anlıyorum, ama ne olur herseyi olması gerektigi kadar yaşayın ve kendinizi cok yıpratmayın.. zaman herseyin ama herseyin ilacı..

Arkadaşımın oğlu 17 yaşında kanser oldu 1 yıldır bu dertle boğuşuyorlar.Şİmdi bütün vucudunu sarmış.Doktor yapacak bir şey yok eve götürün demiş.Şİmdi kim daha dertli öleceğini bilen 18 yaşındaki gençmi? Gözleri önünde evladı elinden kayıp giden hiç bir şey yapamayan annemi? Yoksa Kişiliği gelişmemiş ,adamım diye ortada gezen kocandan, ayrıldın diye dünyanın sonu geldi zanneden senmi dertlisin.???????????

Aç bir müzik geç aynanın karşısına oyna oyna açılırsın.Kocanıda koy çuvala sallaaa salllaaa vurrrr duvaraa :)
Gençsin kıyamam üzülme çok daha iyisini bulursun.

Ben bazen konulara bakınca bu da dertmi yani diyorum.Ve şükrediyorum dertlerimle savaşabilecek gücü kendimde bulduğum ve çok büyük bile olsa hayatımdaki olumsuzlukları kendime dert olarak görmediğim için...

Arkadaşım bence bir psikoloğa görünseniz... Yani yanlış anlamayın ama kafanızda çok fazla kuruyorsunuz gibime geldi..
Ben de boşandığımda işim yoktu,çevremdeki hemen hemen tüm arkadaşlarımı iletişimimi koparmıştım (sadece bir tanesi ben git desem de bırakmadı beni),ailemle aram berbattı,herşey/herkes üzerime geliyor gibime geliyordu...
Babam kavga ederek zorla psikoloğa götürdü her hafta beni, uzman ilaçları zorla yutturdu dün gibi hatırlarım.
Psikoloğumla bile küs kaldım kaç seans düşün..
Ama sonunda açıldım,kendime geldim,bence siz de denemelisiniz.

Agustosun basinda randevum var pskiyaterde.
sadece bosanmak degil,diger dertlerde sirtimda,ve bu yüzden durumumu dahada zor kiliyor...

Allahim beni insanlik ve kadinlik gururumla siniyor..

umarim birgün burada diyebilirim: Arkadaslar düzeldi durumum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…