istedikten sonra yapabilirsin
korku falan bahane
bi insan acı veren duygularından daha mı çok korkar çözüm yollarından
kendine acımayı bırak artık
herşey senin kafanda biter
senin iradenle başlar..
suan bir is icin müracat yazisi yaziyorum,yani ilerleme yolunda cabaliyorum
başlamak başarmanın yarısıdır
iyi düşün iyi olsun
başlamak başarmanın yarısıdır
iyi düşün iyi olsun
bir süre uzaklaşmayı, dinlenmeyi düşündün mü hiç? Hem bedenen hemde ruhen iyi gelecek gibi düşündüm birden..
Varmı böyle gidcebileceğin en azından bir hafta bir zamanın?
Iyi gelir düşünürsün, toplarsın herşeyi kafanda.
Neye üzülüyosun ne olabilir çaresi..
Hem doğayla iç içe olursun ferahlarsın.
örneğin abant büyük oteli olabilir.
Benim en büyük hayalim balayımı orda yapmak mesela.
Sende hep gitmek istediğin bir yere gidebilirsin.
Niye bilmiyorum sana çok iyi geleceğini hissettim.
Baktın olmadı psikolojik destek alırsın.
Veya destek verirsin. Bir tandıığımda bu durumdaydı huzur evinde yaşlılalrla vakit geçirdi bir zaman onların dertlerini özlemlerini dinledikçe kendisini sevmeye başlamıştı...
Uzun yazdım kusura bakmayın haddime de değil akıl vermek sadece içimden geçenler bunlar bir an çok yakın hissettim kendimi size ..
Cok tesekkür ederim
Suan malesef yok öyle bir imkan ama bende düsündüm,Engelli insanlarla vakit gecirmeye,haftada bir kere bile olsa..internette bir tel aldim burada yakinda var engelli insanlarin kaldigi bir yer,umarim öyle bir imkanim olurda haftada mesela bir kere gidip baska birsey,daha önemlisi güzel birsey yapmak.
eminim acar ruhumu.
ne dersin?
hem hele bu aralar hic olmadigi kadar hayatim zor durumdayken..
evet kesinlikle çok iyi gelecektir. engelliler çokda güzel fikir :) aslında çok da farkımız yok onlardan onlar bedensel biz ruhsal.. denemelisin benimde fırsatım olsa hiç düşünmez giderdim..o kadar mutlu oluyorlar ki onların gözlerindeki tebessüm dert keder bırakmıyor insanda. çünkü kimse onlara vakit ayırmıyor. hatta yolda ister bedensel ister zihinsel engelli olsun gören insanlar rahatsız oluyor. onlar normal bi insandan çok daha zararsızlar :93:
bu arada profiline baktım pazarlama uzmanıymışsın buldum niye yakın hissettiğimi :)
şuan myo da grafik üzerine öğrenim görüyorum. açıktan da işletme. yüksek lisansımı işletme üzerinden pazarlamada yapmayı istiyorum.iş arıyormussun üstelik yüksek lisans ben olsaydım ne yapardım biliyormusun? burda bi ilçedeyim ben.okulumda öğretim görevlilerinin çoğuda lisans mezunu daha y.lisans dan mezun değiller birlikte okuyoruz :) ales falan ne varsa girer küçük de olsa burda myo ya başvuru yapardım. girmek için herşeyi yapardım. büyük şehirde yaşamaktan ne oluyor sanki? sessiz sakin yaşardım. hedefim de dgs yi kazanırsam bu :) her iki yoldada istediğim mesleğim olacak orası ayrı. ama siz daha avantajlısınız son gücünüze kadar savaşın çok mutlu günler bekliyor sizi ben öyle hissediyorum
Hepimiz gercekten bir engelli adayi degilmiyiz???
gercekten cok sevinirim insanlarin yüzünde bir tebessüm yaratabilrsem...
elbetteki öyle. dene ve gör :) iyi geceler canım artık uyku vakti. sıkma canını hiçbirşeye ayakkıbımız yok diye üzülürken ayakları olmayan insanları düşünmeliyiz ki biz hayatı değil hayat bizi çeksin artık. herşeye rağmen tebessümler eksik olmasın yüzünde. bizim tek çaremiz Rabbimiz sen güven, inan bu dünyada çekersin sıkıntıyı. kalbin güzel gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?