Benden fazla maaş alıyorsun ayrılığı

Bazı erkeklerin böyle kompleksleri olabiliyor. Yada kuzeniniz bu konuda kötü hissettiriyordu bilemiyorum. Muhtemelen nişanlısını seviyor ve bu kompleksi yenmiş bir şekilde. Dert edecek bi yön göremedim. Hakime hanıma tatil yaramamış anlaşılan :)

Sevmiyor ama merak ediyormuş. Aslında tek cevabı sevgisizlik

O kadına da aynı şeyleri yaşatmak için nişanlanmıştır. Büyük ihtimal onun üzerinde de manipüle edici şeyler deneyecek işini bıraktıracak ve emin olarak söylüyorum ki eski sevgilisini unutamadı ve geri yazacak erkeklerde boyledir hırs için nişanlanmıştır emin olsun güya pişmanlık duysun kuzeniniz diyedir.

Kuzenim numarasını değiştirdi ulaşamaz hicbir şekilde ama hırs için de değildir sanmıyorum. Kesin kuzenimi sevmiyordu buradaki mesajlardan bunu anladık sonunda

Kuzen hala saf yalnız. Adamın karşıdaki kadınla evlenerek ona çok iyi davrandığını düşünüyor. Adam klasik aynı kişi. Saplantılı. Çevreye karısını, sevgilisini övülecek kişilerden seçen, ama kadını farklı şekillerde bastırmaya çalışan biri. Umarım evlendiği kızcağız buna hak ettiği tavrı gösterir

Umarım... Belki de kuzenimi sevmiyordu ama nişanlısını seviyordur. Umarım o kadına iyi davranır

Sacma sapan manipulasyona gelmekten Allah korumus. Onu gormuyor da neden maasi yuksek birini aldi madem beni alaydi mi diyor? Yok artik. Adamin derdi maas degil. Kendi gibi asagiya cekebilecegi, manipule edebilecegi bir kadini elinin altinda tutmak. Ruh hastasi. Hukuk okuyan insana okulu birak diyor.

Sacma sapan manipulasyona gelmekten Allah korumus. Onu gormuyor da neden maasi yuksek birini aldi madem beni alaydi mi diyor? Yok artik. Adamin derdi maas degil. Kendi gibi asagiya cekebilecegi, manipule edebilecegi bir kadini elinin altinda tutmak. Ruh hastasi. Hukuk okuyan insana okulu birak diyor.

Onunla kesinlikle olmazdı kuzenim. Bana dert yandığında ayrıl dememe rağmen üzerindeki bağımlılıktan kurtulamamıştı. Ama çok şükür ayrıldı. Pişman değil aksine mutlu. Iyi ki diyor. Belki de kuzenim şuan kendine kızıyordur. Merakının arkasında kendine olan kızgınlığı vardır diye düşünüyorum. Bunu ona da söyledim neden merak ediyorsun dedim. Bana neden boyle davrandi anlamaya çalışıyorum diyor

Ya böyle bir ruh hastası başka birini sevebilir mi? O sevgi sizin hayal ettiğiniz şey değil. Tutku, vurucam kırbacı Fıstık benim olacak sevgisi o.

😂
Bilmiyorum bize de değişmez gibi geliyor ama sevmiş de olabilir. Ya da inat uğruna nişanlanmıştır. Inşallah seviyordur da evleneceği kadın üzülmez

Kuzenim için yazıyorum sizin ne düşündüğünüzü merak ediyor
3 senelik ilişkisini erkek arkadaşının ben kendimden fazla maaş alan biri ile yapamam demesi ile bitirdi. Daha önceden de bir çok baskısına katlandı. Kuzenim hukuk mezunu ve hakim olmak icin hazırlanıyordu. Erkek arkadaşı kuzenimin arkadaşlarına, okuluna, gittiği kütüphaneye, okuduğu kitaba bile laf eden biriydi. Kuzenim konuştu fayda etmedi. Adam git gide kuzenimin üzerine gelmeye başladı. İş son sınıfta okulu bırakacaksın baskısına kadar geldi. Kuzenim daha sonra bu kişiden ayrıldı. Hakim olarak atandı.
Bu kadar baskı yapan adamın yine kendinden yüksek maaş alan bir kadınla nişanlandığını öğrendik. Suan kuzenim neden bana bunları yaşattı diye merak ediyor. Madem maaş bu kadar önemliydi neden yeniden kendinden maaş ve statü olarak üstte gördüğü bir kadınla beraber diye merak ediyor. Sizin fikriniz nedir. Sizce bu adam değişmiş olabilir mi?
Adam sizi,pardon kuzeninizi sevmemiş,bahane etmiş.Kuzeni içeri davet edin,tanıdık kontenjanından mune üyelik parası almaz:D

Ayrıldığına gerçekten seviniyor. Pişmanlıkları varmış keşke daha önceden ayrılsaydım diyor. Adama kızgın sanırım. Basta adam böyle değilmiş tabi orası da ayrı mesele. Zamanımı çaldı diyor
Birkadın çık aradan,kuzeni istiyoruz:D
Koca avukat derdini anlatamayacak mı,tercuman tutuyor:)

Kuzenim numarasını değiştirdi ulaşamaz hicbir şekilde ama hırs için de değildir sanmıyorum. Kesin kuzenimi sevmiyordu buradaki mesajlardan bunu anladık sonunda
İnanın orası hiç belli olmuyor biliyormusunuz erkekler genel itibariyle geçmişlerine saplantılı dur 9 ay 1 yıl sonra bile yazan vardır inanın ben hırs yaptığını düşünüyorum.

Back
X