Su kocalari kafese filan kapatsaniz da geri kalan herkes rahatlasa.Kızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Kadın kendi profilinde paylaşmış, konu sahibinin akrabaları neden görsün?Kadın neden geliyor ki buluşmaya bıraksın iki erkek arladaş baş başa buluşsun kocanı rahat bırak değil mi ?Belki o da kocasını sinirlendirmek için arkadaşını çağırmıştır.
Haydi görüştüler tesadüf karşılaştılar tamam da fotoğraf çekinip paylaşmak nedir?Onu sizin akrabalarınız çevreniz de görüyor bu ne demeyecekler mi?Sizi düşürdüğü duruma bakın ne kadar düşüncesiz bir davranış.
Ben eşi paylaşmış sandım.Tesadüfen karşılaşmış olabilir ama tanımadığım bir kadınla eşimi aynı masada görsem ben de öfkelenirdim.Kadın kendi profilinde paylaşmış, konu sahibinin akrabaları neden görsün?
Bak burada ki asıl olay ne biliyor musun insan eşinin nerede olduğunu bilir bilerek arkadaşını alıp onların yanına gelmiş kadın ve bilerek fotoğraf paylaşılmışKadın kendi profilinde paylaşmış, konu sahibinin akrabaları neden görsün?
Eşinize öfkelenebilirsiniz onda sorun yok.Ben eşi paylaşmış sandım.Tesadüfen karşılaşmış olabilir ama tanımadığım bir kadınla eşimi aynı masada görsem ben de öfkelenirdim.
İnsan eşinin nerde olduğunu bilir diyorsun ama konu sahibi bilmiyorBak burada ki asıl olay ne biliyor musun insan eşinin nerede olduğunu bilir bilerek arkadaşını alıp onların yanına gelmiş kadın ve bilerek fotoğraf paylaşılmış
ben eşimi şehir dışına yollarım ve arkadaşlarıyla takılıyorlar üçte dörtte annesigile gidiyor
ya da bulunduğumuz şehirde de gittiğinde aklıma gelmez sormak
Ama küçük bir nüans var kadınlar birbirinden hoşlanmıyor eminim o kadın da farkında bunun ve bilerek bir arkadaşını getiriyor iyi niyetli değil
normal şartlarda kıskanmayan ben hoşlanmadığım kişilerle eşim toplanıp fotoğraf çekse büyük olay çıkar. Birde bana yalan söylüyor o kadınlar da fotoğrafın bana ulaşmasını isteyerek fotoğraf atacak.
Herkes demiş ki kimse senin kocana aşık değil ben buna da katılmıyorum bir kadın benden hoşlanmasa ben arkadaşımı alıp onun kocasıyla takılmam tabi ki eşimle denk gelince görüşürüm
koca zaten "koca" değil bence böyle bir adamın yanında durarak çok büyük yanlış yapıyorİnsan eşinin nerde olduğunu bilir diyorsun ama konu sahibi bilmiyor
Herkes kendi bakış açısına göre yorum yapıyor. Ben diğer kadın bilerek yapmıştır diye kesin ve net konuşamıyorum çünkü benim bilmeden yapabileceğim bişey bu. Diğer kadına kocasının yalan söylediği ya da bir şeyleri gizlediği aklıma gelmez bana özellikle söylenmediği sürece. Yanımda kız arkadaşım olsa bile eşimle arkadaşının yanına gidebilirim samimi olduğum biriyse, seviyorsam. Çünkü aklımdan kötü bir şey geçmez, arkadaşım diye yanıma aldığım insanın da aklından kötü bişey geçmez.
Koca leş, kocaya kızalım. Ama hiç tanımadığımız, yaşam şeklini bilmediğimiz insanların niyetini okumaya çalışmayalım.
Dizilerle alakası yok. Çevremizde çok var arkadaşının karısıyla eşini aldatan. Kadınlar eşim cinsel ihtiyacımı gideremiyor ilgi göstermiyor diye duygusal boşlukta ordan oraya savruluyor. Evli olmak ne erkekler için ne de kadınlar için önemli değil ki!İnsanlar zevk peşinde.Bizim kadinlar siğ düşünceleri birakmadikca erkeklerde gayet yüzünü kaldiran kadinlardan birşey umar.
Kadin erkek medeni şekilde konuşamazmi?
Arkadaş olamazmi?
Hem her adimida bildirmek gerekmiyor esir gibi .
Bende bazen ciktiktan sonra arkadaş eşiyle aramda muhabbetim iyise bir kahve icerim. Aaa telefona yapişip "bak ben arkadaşimla görüşüyordum eşide gelmiş kahve içiyoruz " diye haber vermem .
Aldatma sadakatsiz dizileri baka baka insanlar uçan kuşdan şüpelenmiye başladilar.
Cidden eşinizin etkileşimde olduğu her kadını tanıyor musunuz? İsmen tanımaktan bahsetmiyorum, gerçekten tanıyor musunuz? Yani öğlen yemeğine birlikte çıktığı iş arkadaşlarını falan.Dizilerle alakası yok. Çevremizde çok var arkadaşının karısıyla eşini aldatan. Kadınlar eşim cinsel ihtiyacımı gideremiyor ilgi göstermiyor diye duygusal boşlukta ordan oraya savruluyor. Evli olmak ne erkekler için ne de kadınlar için önemli değil ki!İnsanlar zevk peşinde.
Ben tanımadığım bir kadınla eşimin görüşmesini istemem.Eşim de bnim istemez.Bu güvensizlik değildir eşe saygıdır.
bunlarda zaten sorun yok ki mesele eşime arkadaşımla buluşuyorum demek gelince bu konuyla ilgili yalan söylemekYa benimki mi fazla rahatlık anlamıyorum ki. Ben hiç tanımadığım aynı salonda sınav görevi aldığım hocalarla 2 sınav arası dışarı çıkıp kahve içip muhabbet edebilirim bunda sorun görmüyorum.
Ya konu sahibinin kocasının elle tutulur hiçbir tarafı yok. Bu konuda da karşı tarafın niyetini bilemem.bunlarda zaten sorun yok ki mesele eşime arkadaşımla buluşuyorum demek gelince bu konuyla ilgili yalan söylemek
eşimin yanında cinsel ilişkileri ile ilgili konular konuşan rahat çiftle bi kızın oturması yoksa kadın arkadaş olması değil mesele denk gelmek adı altında buluşmak
bunlar tabi ki olabilecek şeyler ama yanında başka kadın veya adam varsa ben şahsen o kişiyle vakit geçirmek istemem geldi oturdular bi kahve içer kalkarım eşime de söylerim bu rapor vermek değil ki eşimin de bana söylemesini isterim saygı duyuyorsa yukarda da dedim ben eşimi şehir dışına da yollarım gider arkadaşlarıyla sabahlarlar kıskanç biri olduğumu düşünmüyorum ama insanların benim yanımda cinsel hayatlarını rüyalanmayı falan konuşsalar bana mide bulandırıcı gelir bu durum ya neden toplu halde sexting yapılıyor ortamda anormal ortamları var ben bu konuları kız arkadaşlarımla konuşmuyorum insanın en "özeli" bence ortalığa bu kadar düşmemeliYa konu sahibinin kocasının elle tutulur hiçbir tarafı yok. Bu konuda da karşı tarafın niyetini bilemem.
Ama eşim avm de bir arkadaşıyla buluşacaksa ben de geleyim biraz dolaşırım diyip sonra onlara katılabilirim. Ya da birbirimizden habersiz arkadaşlarımızla aynı yere gidebiliriz ya da başka yerde buluşup hava soğuk hadi avm ye geçelim diyip habersiz orada gerçekten denk gelebiliriz. Bunlar olabilecek şeyler bence.
Oyle adami ben varya cimcig yerimKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Ooo tontimDenk gelmek ayri, planlanip bulusmak ayri bence..ama ne gereksiz sey foto story filan. Cidden Millet yakinda wc de story atacak
Ya işte bunlar bizi ilgilendirmez. Konu sahibi o cinsel muhabbetleri nasıl duyduğunu bile doğru dürüst anlatamadı açıkçası çok gerçekçi bulmadım sanki karşıdaki kadını linçleyelim diye söyledi.bunlar tabi ki olabilecek şeyler ama yanında başka kadın veya adam varsa ben şahsen o kişiyle vakit geçirmek istemem geldi oturdular bi kahve içer kalkarım eşime de söylerim bu rapor vermek değil ki eşimin de bana söylemesini isterim saygı duyuyorsa yukarda da dedim ben eşimi şehir dışına da yollarım gider arkadaşlarıyla sabahlarlar kıskanç biri olduğumu düşünmüyorum ama insanların benim yanımda cinsel hayatlarını rüyalanmayı falan konuşsalar bana mide bulandırıcı gelir bu durum ya neden toplu halde sexting yapılıyor ortamda anormal ortamları var ben bu konuları kız arkadaşlarımla konuşmuyorum insanın en "özeli" bence ortalığa bu kadar düşmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?