He yakalayamadım hem de ellerimlen aldım uçak biletini gönderdim napam ben de öyle zavallıyım ühühühühühKONU SAHBIYLE SENINKI AYNI KONU O YAKALAMIS SEN YAKALAYAMAMISSIN ZAVALLIM BENIM HABERSIZ
Adriana lima nın bile aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçeeeeAFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
Angelina Jolie bile bazılarına göre aldatılmış yani o kadın bile aldatıabiliyor bazı kadınlara veya erkeklere bakıyorsun gerçekten güzel değil sempatik deği ama eşinin güzünde mükemmeldir e mecnun demiş ya sen gel de Leyla ya benim gözümden bak diye ( Leyla çirkin derler)He yakalayamadım hem de elleirmlen aldım uçak biletini gönderdim napam ben de öyle zavallıyım ühühühühüh
Adriana lima nın bile aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçeeee
Sen istersen herifi bağla yapacak olan yapar.
Şerefsiz adamların yaptıklarının evdeki kadınla zerre kadar alakası yoktur.
Korkusundan kocasının yanından 5 dakika ayrılmıyor yazık.He yakalayamadım hem de ellerimlen aldım uçak biletini gönderdim napam ben de öyle zavallıyım ühühühühüh
Adriana lima nın bile aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar hatçeeee
Sen istersen herifi bağla yapacak olan yapar.
Şerefsiz adamların yaptıklarının evdeki kadınla zerre kadar alakası yoktur.
Valla o iş öyle olmuyor, ne aldatan adamlar gördümKorkusundan kocasının yanından 5 dakika ayrılmıyor yazık.
Evli kadın eşi evdeyken arkadaşlarıyla bulaşamaz çünkü ya o arada adamın gözü dışarıda kayarsa mazallah.
Eşlerimize sahip çıkıp bizsiz nefes bile almalarına engel olmalıyız.
Çünkü aldatirlarsa da tüm kabahatli biz olacağız
Ne yiyip içiyorsa hepsinden uzak durmalıyız
buyuk yazmamın nedenı meslegım icabı buyuk harle kayıt yaptıgım için canımAy siz çıkarmayın.
Sanki kocanızı zorla bir yere götüren var.
Böyle büyük büyük yazınca da genel geçer bir kural olmuyor yazdığınız.
Evli erkeğin dışarıda gözü olmasını da evdeki kadına bağlamışsınız. Bu lafinizla sınanmazsınız umarim. İçi boş cümleler yazıyorsunuz ama ucu nereye dokunur bilemezsiniz.
Hamile olunca noluyorbuyuk yazmamın nedenı meslegım icabı buyuk harle kayıt yaptıgım için canım
ben konuya gore yazıyorum konumuz esı hamıle ıken erkegın aksam dısarı cıkması
Bu lafinizla sınanmazsınız umarim. yazdınız lutfen daha usturuplu yazısalım bıraz beddua eder gıbı oluyor lutfen
içi boş cümle ise yazma senı zorlayan yok .
baskı olarak algılamıyorumZ zeynepmuratselo bu kadar baskıya rağmen gizli gizli aldatıldığına eminim ama kanitlayamam. Kadına sen değer vermezsen erkek hiç değer vermez canım.
Ben bedduya eder gibi yazmadım ama burada bile o kadar aldatılıp üzülen kadın var.buyuk yazmamın nedenı meslegım icabı buyuk harle kayıt yaptıgım için canım
ben konuya gore yazıyorum konumuz esı hamıle ıken erkegın aksam dısarı cıkması
Bu lafinizla sınanmazsınız umarim. yazdınız lutfen daha usturuplu yazısalım bıraz beddua eder gıbı oluyor lutfen
içi boş cümle ise yazma senı zorlayan yok .
Hahaaa, geçen hafta kadınların elini bile sıkmayan, kadın doktora gitmeyen asssla aldatmaz başka kadınlara bakmaz dediğim adamin aldattığını duyduktan sonra bu söylediğinize kahkaha attım.baskı olarak algılamıyorum
kesınlıkle aldatılmıuorum kanıta gerek yok bılseydın tanısaydın keske benım esımde boyle olsaydı derdın aldatmayı aklndan bıle gecırmezdın canım
bunu yapanların daha çok aldattığını düşünüyorumHahaaa, geçen hafta kadınların elini bile sıkmayan, kadın doktora gitmeyen asssla aldatmaz başka kadınlara bakmaz dediğim adamin aldattığını duyduktan sonra bu söylediğinize kahkaha attım.
hıc bır zaman sonuc odaklı olma neden nıcın lere bak ben lafımın altında allahın ıznıyle ezılmem ben sızın kotulugunuze konusmyorum kocanıza kapıdan gırdıgınde guler yuz gosterıp yanagına bır buse kondurursanız ev aıle hayatınız duzelır emın olun erkek kadından guler yuz ıster cok çene istemez bagırıp çagıranıda ıstemez o yuzden erkegı kadından kadını erkekten uzaklastıran nedenlerı bulmaktır tekrarlamamaktırBen bedduya eder gibi yazmadım ama burada bile o kadar aldatılıp üzülen kadın var.
Üsten üsten, adamın gözü dışardaysa bu kadının suçu derseniz, bu lafinizin nereye gideceğini, bununla sınanıp sınanmayacağınızı bilemezsiniz.
Ne yazdığınızı ölçüp tartın da altında kalmayın daha sonra.
Aynen şüphe çekmemek için bu şekilde davranıyorlar zaten. Tamamen psikolojibunu yapanların daha çok aldattığını düşünüyorum
Evet bende kişi kendinden bilir işi derim hep ama bu adam başkaydi ya, yani mesajla anlatılmaz. Adama bakınca direk güven duygusu oluşuyordubunu yapanların daha çok aldattığını düşünüyorum
doğru bence de öyle etrafa bir imaj çiziyorlar ama içleri pislikAynen şüphe çekmemek için bu şekilde davranıyorlar zaten. Tamamen psikoloji
Bu kadar basit mi sanıyorsunuz bu aldatılma olaylarını?hıc bır zaman sonuc odaklı olma neden nıcın lere bak ben lafımın altında allahın ıznıyle ezılmem ben sızın kotulugunuze konusmyorum kocanıza kapıdan gırdıgınde guler yuz gosterıp yanagına bır buse kondurursanız ev aıle hayatınız duzelır emın olun erkek kadından guler yuz ıster cok çene istemez bagırıp çagıranıda ıstemez o yuzden erkegı kadından kadını erkekten uzaklastıran nedenlerı bulmaktır tekrarlamamaktır
işte biri çok düzgünse ben bi ayar oluyorum mesela güzel bir kadın geçiyor değil mi bir adam göz ucuyla da mı bakmaz bu normal gelmiyor bana hadi birinde görmedi on beşinci kez de bi göz ucuyla bakmadıysa bu adam rol yapıyordurEvet bende kişi kendinden bilir işi derim hep ama bu adam başkaydi ya, yani mesajla anlatılmaz. Adama bakınca direk güven duygusu oluşuyordu
Güzel kadınlara ben bile bakıyorumişte biri çok düzgünse ben bi ayar oluyorum mesela güzel bir kadın geçiyor değil mi bir adam göz ucuyla da mı bakmaz bu normal gelmiyor bana hadi birinde görmedi on beşinci kez de bi göz ucuyla bakmadıysa bu adam rol yapıyordur
kastım öküz gibi bakmak değil ama doğamız gereği güzel ve estetik şeylere bi gözümüz takılır onu bile yapmıyorsa sorun vardır
yani ya valla bende bakıyorumGüzel kadınlara ben bile bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?