Evet evet haklıymışsın. Birde karısına bebeğim aşkım diye konuşanları var bunlarınişte biri çok düzgünse ben bi ayar oluyorum mesela güzel bir kadın geçiyor değil mi bir adam göz ucuyla da mı bakmaz bu normal gelmiyor bana hadi birinde görmedi on beşinci kez de bi göz ucuyla bakmadıysa bu adam rol yapıyordur
kastım öküz gibi bakmak değil ama doğamız gereği güzel ve estetik şeylere bi gözümüz takılır onu bile yapmıyorsa sorun vardır
uuff en fenalarıEvet evet haklıymışsın. Birde karısına bebeğim aşkım diye konuşanları var bunların
Geçen bi klipte dans eden kadınlar vardı ay ne güzel dans ediyolar nasıl yakışıyor yaa dedim. Eşim diyor ki valla siz kadınlar bi değişiksiniz ben hiç bir erkeğin başka bir erkek için adama bak ne yakışıklı aman aman dediğini duymadımGüzel kadınlara ben bile bakıyorum
Bende dün dedim eşime ay ne güzel kadın diyeGeçen bi klipte dans eden kadınlar vardı ay ne güzel dans ediyolar nasıl yakışıyor yaa dedim. Eşim diyor ki valla siz kadınlar bi değişiksiniz ben hiç bir erkeğin başka bir erkek için adama bak ne yakışıklı aman aman dediğini duymadım
Kocalar gündüz gözü ile aldatmaz sanıyorsunuz ya, ona çok gülüyom ben. Evli herifin teki aynı anda yan yana çalışan iki arkadaşıma iş attı. Akşam ormana çağırmış birini.AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
hıc bır zaman sonuc odaklı olma neden nıcın lere bak ben lafımın altında allahın ıznıyle ezılmem ben sızın kotulugunuze konusmyorum kocanıza kapıdan gırdıgınde guler yuz gosterıp yanagına bır buse kondurursanız ev aıle hayatınız duzelır emın olun erkek kadından guler yuz ıster cok çene istemez bagırıp çagıranıda ıstemez o yuzden erkegı kadından kadını erkekten uzaklastıran nedenlerı bulmaktır tekrarlamamaktır
Kocasına güler yüz göstermekle bitse keşke olay. Sanırım küçük bir dünyanız var. Yanağına buse kondurmak kimseyi yolundan döndürmez. Aldatmak isteyen aldatır kadın melekte olsa.hıc bır zaman sonuc odaklı olma neden nıcın lere bak ben lafımın altında allahın ıznıyle ezılmem ben sızın kotulugunuze konusmyorum kocanıza kapıdan gırdıgınde guler yuz gosterıp yanagına bır buse kondurursanız ev aıle hayatınız duzelır emın olun erkek kadından guler yuz ıster cok çene istemez bagırıp çagıranıda ıstemez o yuzden erkegı kadından kadını erkekten uzaklastıran nedenlerı bulmaktır tekrarlamamaktır
Bence abartıyorsunuz gayet doğal bir durum yani benim eşimde arkadaşıyla buluşur eşi olur yanında ben uygun olmayınca kaç kere görüştüler hiç sorun etmedim bana mantıksız geldi tepkinizKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
EVLI ERKEK KARISI HAMILE İKEN DISARI CIKAMAZ KARDSIM
hıc bır zaman sonuc odaklı olma neden nıcın lere bak ben lafımın altında allahın ıznıyle ezılmem ben sızın kotulugunuze konusmyorum kocanıza kapıdan gırdıgınde guler yuz gosterıp yanagına bır buse kondurursanız ev aıle hayatınız duzelır emın olun erkek kadından guler yuz ıster cok çene istemez bagırıp çagıranıda ıstemez o yuzden erkegı kadından kadını erkekten uzaklastıran nedenlerı bulmaktır tekrarlamamaktır
ben kocamla dısarı cıkarım kahvemı ıcerım erkege deger verırsen sana deger verır . ben hemcınsımle gunduz gorusurum aksam kocam benımdır gunduzler cuvalamı gırdı aksam arkdas gorusmesımı olur tek basına avm de felan dusunun bıraz gunduz hanımlar gorusun gun yapın dedıkodu yapın ama aksam kocanıza sahıp cıkın
Selam üftade abi, nağğber? Bayadır yoktun ortalıkta.hıc bır zaman sonuc odaklı olma neden nıcın lere bak ben lafımın altında allahın ıznıyle ezılmem ben sızın kotulugunuze konusmyorum kocanıza kapıdan gırdıgınde guler yuz gosterıp yanagına bır buse kondurursanız ev aıle hayatınız duzelır emın olun erkek kadından guler yuz ıster cok çene istemez bagırıp çagıranıda ıstemez o yuzden erkegı kadından kadını erkekten uzaklastıran nedenlerı bulmaktır tekrarlamamaktır
BURDA KONU TARTISIYORUZ ARKADASIM LUTFEN USLUBUNUZU BOZMAYIN KIMIN KAFASINA GUNES GİRMEDIGI BELLI SIZIN ERKEKLERINIZ DUSUNCESIZZE BILEMEM CANIM BOSANMALAR BOSUNA CIKMIYOR SEN MUTLUMUSUN HAYIRR BU KAFAYLA OLAMAZSIN ADAM BILE DOVERSINAnneannem bile artık böyle köhne düşünmüyor, kadın 90 yaşına dayandı. Baya eski kafa bir kadın, baya gelenekçi ve ataerkildi hatta. O dahi şunu demiyor artık. Okuyunca dehşete kapıldım, ben bitti, bunu düşünen kadın filan kalmadı gençlerden diye düşünüyordum ki hala daha ışık girmeyen kafalar varmış demek.
BURDA KONU TARTISIYORUZ ARKADASIM LUTFEN USLUBUNUZU BOZMAYIN KIMIN KAFASINA GUNES GİRMEDIGI BELLI SIZIN ERKEKLERINIZ DUSUNCESIZZE BILEMEM CANIM BOSANMALAR BOSUNA CIKMIYOR SEN MUTLUMUSUN HAYIRR BU KAFAYLA OLAMAZSIN ADAM BILE DOVERSIN
BENIM YAZDIKLARIMA GULENLER HEPINIZ MUTSUZ OLDUGUNUZ ICIN BU KADAR TEPKI VERDINIZ BANA CUNKU ESINIZ SIZE DEGER VERMIYOR BELKIDE SUREKLI TARTISIYORSUNUZ KIM BILIR BELKI BOŞANMA AŞAMASINDA BELKIDE KIMINIZ DİLİ YÜZÜNDEN KOCADA BULAMIYORDUR BIR DAHA YAZMAYACAM BU KONUYA KIMI AGZINI BOZUYOR CUNKU HEPINIZ ISTEDIGINIZ DUSUNCEDE KALMANIZ DILEĞİYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?