Benden habersiz görüşmüsler

Herşeye bi nebze normal bakarım da eşiniz ne diye fotoğraf a onay verip çekilmiş ki

Evet evet haklıymışsın. Birde karısına bebeğim aşkım diye konuşanları var bunların

Eğer öyle denk geldiyse cok normal. Kıza sen git diyecek hali yok
Ama buluşacaklarını bilerek yanında getirdiyse nornal degıl

Bu arada ben arkadaşımla karşılaşsam ve yanında kocası ve onun arkadaşı varsa
Onlarla oturmam

konu sahibi yazmıyor ama konuya yorumum
avm de insan eşiyle karşılaşmaz çünkü eşinin nereye gideceğini bilirsin gayette bilerek denk gelinmiş ve isteyerek oturmuşlar fotoğraf falan samimi olmuşlar eşin bence zaten oraya haberli gitmiş anlattığı şeyler saçma eve erkek almayan adamın bu yaptıkları da normal değil

Bende dün dedim eşime ay ne güzel kadın diye oda zevklerimiz hiç uyuşmuyor dedi

AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
Kocalar gündüz gözü ile aldatmaz sanıyorsunuz ya, ona çok gülüyom ben. Evli herifin teki aynı anda yan yana çalışan iki arkadaşıma iş attı. Akşam ormana çağırmış birini. Akşam dediğime bakma, saat 5ten sonrası. Şimdi akşama da nöbetim var, fazla mesaim var falan diyecekti karısına.

Uftade sen misin?

Kocanız sizi zerre umursamıyor. Siz hamileyken o arkadaşlarıyla, tanımadığı kadınlarla fellik fellik geziyor.
Neyi bekliyorsunuz? Kapının yolunu mu bilmiyorsunuz? Vurun kapıyı çıkın gidin.

Kocasına güler yüz göstermekle bitse keşke olay. Sanırım küçük bir dünyanız var. Yanağına buse kondurmak kimseyi yolundan döndürmez. Aldatmak isteyen aldatır kadın melekte olsa.

Bence abartıyorsunuz gayet doğal bir durum yani benim eşimde arkadaşıyla buluşur eşi olur yanında ben uygun olmayınca kaç kere görüştüler hiç sorun etmedim bana mantıksız geldi tepkiniz

Böyle ortamları çok duydum. Bekarlarmış gibi sap kalan birine eşlik etsin diye karşı cinsten birinin yakın arkadaşını getirmesi. Ve bunu evli olmalarına rağmen doğal karşılamaları. Ama canını sıkmaya değmez. Eşinin yanına bilerek arkadaşını getirende evli bir kadın. Karnında bebeğinle sana yaşattığını devran döndüğünde kendiside yaşar merak etme :)

AFERIN SANA EN GUZEL KONUYA DEGINDIN ERKEGIN GOZUNUN DISARDA OLMASININ SEBEBI ISE EVDEKI KADINDIR
EVLI ERKEK KARISI HAMILE İKEN DISARI CIKAMAZ KARDSIM

Anneannem bile artık böyle köhne düşünmüyor, kadın 90 yaşına dayandı. Baya eski kafa bir kadın, baya gelenekçi ve ataerkildi hatta. O dahi şunu demiyor artık. Okuyunca dehşete kapıldım, ben bitti, bunu düşünen kadın filan kalmadı gençlerden diye düşünüyordum ki hala daha ışık girmeyen kafalar varmış demek.

Selam üftade abi, nağğber? Bayadır yoktun ortalıkta.

BURDA KONU TARTISIYORUZ ARKADASIM LUTFEN USLUBUNUZU BOZMAYIN KIMIN KAFASINA GUNES GİRMEDIGI BELLI SIZIN ERKEKLERINIZ DUSUNCESIZZE BILEMEM CANIM BOSANMALAR BOSUNA CIKMIYOR SEN MUTLUMUSUN HAYIRR BU KAFAYLA OLAMAZSIN ADAM BILE DOVERSIN

BENIM YAZDIKLARIMA GULENLER HEPINIZ MUTSUZ OLDUGUNUZ ICIN BU KADAR TEPKI VERDINIZ BANA CUNKU ESINIZ SIZE DEGER VERMIYOR BELKIDE SUREKLI TARTISIYORSUNUZ KIM BILIR BELKI BOŞANMA AŞAMASINDA BELKIDE KIMINIZ DİLİ YÜZÜNDEN KOCADA BULAMIYORDUR BIR DAHA YAZMAYACAM BU KONUYA KIMI AGZINI BOZUYOR CUNKU HEPINIZ ISTEDIGINIZ DUSUNCEDE KALMANIZ DILEĞİYLE

BURDA KONU TARTISIYORUZ ARKADASIM LUTFEN USLUBUNUZU BOZMAYIN KIMIN KAFASINA GUNES GİRMEDIGI BELLI SIZIN ERKEKLERINIZ DUSUNCESIZZE BILEMEM CANIM BOSANMALAR BOSUNA CIKMIYOR SEN MUTLUMUSUN HAYIRR BU KAFAYLA OLAMAZSIN ADAM BILE DOVERSIN

Düşünceli erkek nasıl oluyor? "Sahip çıkmak" zorunda hissettiğiniz bir erkek tam olarak ne yapıyor da düşünceli olmuş oluyor?
Ayrıca yorum sahibinin mutsuz olduğu sonucuna nereden vardınız

Ama bütün sırrı bozdunuz murat hanım

Kadın neden geliyor ki buluşmaya bıraksın iki erkek arladaş baş başa buluşsun kocanı rahat bırak değil mi ?Belki o da kocasını sinirlendirmek için arkadaşını çağırmıştır.
Haydi görüştüler tesadüf karşılaştılar tamam da fotoğraf çekinip paylaşmak nedir?Onu sizin akrabalarınız çevreniz de görüyor bu ne demeyecekler mi?Sizi düşürdüğü duruma bakın ne kadar düşüncesiz bir davranış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…