Telefonda, sosyal medyada görüştüğü arkadaşlarını tanıyorum.Eşimin yemeğe vs gittiği bayan arkadaşı yok.İş yerinde yemekhaneleri var zaten.Iş yerindeki arkadaşları da orada kalır dışarda plan yapmaya gerek duymaz. Eşli arkadaşıyla görüşecekse de birlikte buluşuruz.Cidden eşinizin etkileşimde olduğu her kadını tanıyor musunuz? İsmen tanımaktan bahsetmiyorum, gerçekten tanıyor musunuz? Yani öğlen yemeğine birlikte çıktığı iş arkadaşlarını falan.
eğer eşim bu tip muhabbetleri yapıyorsa bu tip insanlarla beni ilgilendirirdi eşi olmayı tercih etmezdimYa işte bunlar bizi ilgilendirmez. Konu sahibi o cinsel muhabbetleri nasıl duyduğunu bile doğru dürüst anlatamadı açıkçası çok gerçekçi bulmadım sanki karşıdaki kadını linçleyelim diye söyledi.
Bir de varsa bile bu onlar ilgilendirir onlar konuşmaktan rahatsız olmuyordur belki e konuşurken yanlarında duran kişi de konuya katılırsa konuşmuşlardır.
Tamam işte muvahhis de karşı taraf ilgilendirmez diyor. Eşle ne yapılacağı size kalmış zaten.eğer eşim bu tip muhabbetleri yapıyorsa bu tip insanlarla beni ilgilendirirdi eşi olmayı tercih etmezdim
eşimin arkadaşına denk gelmesi tuhaf mı denk gelince oturmayalım mı dedi onu cevaplıyorumTamam işte muvahhis de karşı taraf ilgilendirmez diyor. Eşle ne yapılacağı size kalmış zaten.
Ortam, muhabbet sararsa kalkmayabilirsin de. Ortamdaki dört kişinin de keyfi yerindeyse devam edilir hatta kalkıp başka yere bile gidilir. Ortamın dışından biri bundan rahatsız oluyorsa rahatsız olanla bağı olan kişi düşünmeli. Diğerlerini bağlayan bir şey yok.eşimin arkadaşına denk gelmesi tuhaf mı denk gelince oturmayalım mı dedi onu cevaplıyorum
arkadaşımın eşi denk gelirse onun arkadaşı da varsa bi kahve içer kalkarsın normal
beni de eşimi de o ortam saramazOrtam, muhabbet sararsa kalkmayabilirsin de. Ortamdaki dört kişinin de keyfi yerindeyse devam edilir hatta kalkıp başka yere bile gidilir. Ortamın dışından biri bundan rahatsız oluyorsa rahatsız olanla bağı olan kişi düşünmeli. Diğerlerini bağlayan bir şey yok.
Beni sarar valla. Ohh iki yeni insan yüzü gördüm derim. Eşimi arar böyle böyle oldu biz şu mekana atlıyoruz derim. O da alkol alacaksan araba kullanma derbeni de eşimi de o ortam saramaz
kiminle nereye gittiğini bilmek isterim bensiz de kafasına göre kızlarla mekan mekan takılamaz
bu tabi ki diğer kişilerle alakalı bir durum değil
tabi ki ilişkiler farklıdırBeni sarar valla. Ohh iki yeni insan yüzü gördüm derim. Eşimi arar böyle böyle oldu biz şu mekana atlıyoruz derim. O da alkol alacaksan araba kullanma der
BENIM YAZDIKLARIMA GULENLER HEPINIZ MUTSUZ OLDUGUNUZ ICIN BU KADAR TEPKI VERDINIZ BANA CUNKU ESINIZ SIZE DEGER VERMIYOR BELKIDE SUREKLI TARTISIYORSUNUZ KIM BILIR BELKI BOŞANMA AŞAMASINDA BELKIDE KIMINIZ DİLİ YÜZÜNDEN KOCADA BULAMIYORDUR BIR DAHA YAZMAYACAM BU KONUYA KIMI AGZINI BOZUYOR CUNKU HEPINIZ ISTEDIGINIZ DUSUNCEDE KALMANIZ DILEĞİYLE
O ayrı mesele ya. Öyle ortamdan ben de hoşlanmam. Hatta böyle bir maceramız var eşimletabi ki ilişkiler farklıdır
belki bizde evliliğimiz ilerledikçe ya da yaşımız daha da rahatlarız
ama ortamda cinsel muhabbetin döndüğü yeri normal karşılayacağımı hiç sanmıyorum hiçbir zaman
ayy öyleyse burada bana arkadaşının karısını günahını aldırdıO ayrı mesele ya. Öyle ortamdan ben de hoşlanmam. Hatta böyle bir maceramız var eşimle
Ama ben o mevzunun da gerçek olduğuna inanmıyorum. Eski konusunda tepki görünce saatler sonra ortaya attı cinsellik mevzusunu. Onu da nasıl öğrendiğine dair doğru düzgün cevap veremedi. Bu konuda sorulunca da hatırlamıyorum dedi çünkü diğer konuda ne dediğini hatırlayamadı.
E onu diyorum işte sayfalardır kadının günahını alıyorsunuz konu sahibi mok atıyor diyeayy öyleyse burada bana arkadaşının karısını günahını aldırdı
işte biri çok düzgünse ben bi ayar oluyorum mesela güzel bir kadın geçiyor değil mi bir adam göz ucuyla da mı bakmaz bu normal gelmiyor bana hadi birinde görmedi on beşinci kez de bi göz ucuyla bakmadıysa bu adam rol yapıyordur
kastım öküz gibi bakmak değil ama doğamız gereği güzel ve estetik şeylere bi gözümüz takılır onu bile yapmıyorsa sorun vardır
Böyle erkekler var aslında (çok nadir de olsa). Benim denk geldiğim mesela gerçekten kadına doymuş, zamanında yüzlerce kadınla birlikte olmuş, artık bıkmış ama egosu çooook yüksek biriydi. İnstagramında bir sürü kadından gelen yüzlerce istek vs vardı. Adam çok zengindi ve hoştu baya. Ne benimleyken ne de başka bir zamanda bir kadına şöyle bir göz ucuyla baktığını bile görmedim. Ama bu sadakatten değil bıkmışlıktan, egodan kaynaklıydı. Ve çoook zor bir insandı.işte biri çok düzgünse ben bi ayar oluyorum mesela güzel bir kadın geçiyor değil mi bir adam göz ucuyla da mı bakmaz bu normal gelmiyor bana hadi birinde görmedi on beşinci kez de bi göz ucuyla bakmadıysa bu adam rol yapıyordur
kastım öküz gibi bakmak değil ama doğamız gereği güzel ve estetik şeylere bi gözümüz takılır onu bile yapmıyorsa sorun vardır
Eve geldiğinde ayaklarini yikiyormusun bariBENIM YAZDIKLARIMA GULENLER HEPINIZ MUTSUZ OLDUGUNUZ ICIN BU KADAR TEPKI VERDINIZ BANA CUNKU ESINIZ SIZE DEGER VERMIYOR BELKIDE SUREKLI TARTISIYORSUNUZ KIM BILIR BELKI BOŞANMA AŞAMASINDA BELKIDE KIMINIZ DİLİ YÜZÜNDEN KOCADA BULAMIYORDUR BIR DAHA YAZMAYACAM BU KONUYA KIMI AGZINI BOZUYOR CUNKU HEPINIZ ISTEDIGINIZ DUSUNCEDE KALMANIZ DILEĞİYLE
Bu yüce gönül seviyesine ne zaman ulaşıyoruzAynen öyle, o çift benim eşimi de alıp grup yapmak isterse, eşim de kabul ederse suç o çiftte asla değil, suç benim eşimde.
Niye bağırdınız ki?BENIM YAZDIKLARIMA GULENLER HEPINIZ MUTSUZ OLDUGUNUZ ICIN BU KADAR TEPKI VERDINIZ BANA CUNKU ESINIZ SIZE DEGER VERMIYOR BELKIDE SUREKLI TARTISIYORSUNUZ KIM BILIR BELKI BOŞANMA AŞAMASINDA BELKIDE KIMINIZ DİLİ YÜZÜNDEN KOCADA BULAMIYORDUR BIR DAHA YAZMAYACAM BU KONUYA KIMI AGZINI BOZUYOR CUNKU HEPINIZ ISTEDIGINIZ DUSUNCEDE KALMANIZ DILEĞİYLE
Herkesin kendi hayatı demeyi ogrendigimiz zaman, üstümüzden büyük bir yük kalkıyorBu yüce gönül seviyesine ne zaman ulaşıyoruz
İşte o hayat beni de etkiliyor ya ondanHerkesin kendi hayatı demeyi ogrendigimiz zaman, üstümüzden büyük bir yük kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?