Benden habersiz görüşmüsler

Cidden eşinizin etkileşimde olduğu her kadını tanıyor musunuz? İsmen tanımaktan bahsetmiyorum, gerçekten tanıyor musunuz? Yani öğlen yemeğine birlikte çıktığı iş arkadaşlarını falan.
Telefonda, sosyal medyada görüştüğü arkadaşlarını tanıyorum.Eşimin yemeğe vs gittiği bayan arkadaşı yok.İş yerinde yemekhaneleri var zaten.Iş yerindeki arkadaşları da orada kalır dışarda plan yapmaya gerek duymaz. Eşli arkadaşıyla görüşecekse de birlikte buluşuruz.
Burada konu iş arkadaşlığı değil mesai saati dışında dışarda; cafede,avm de, parkta organizasyon yaparak haber vermeden buluşması.

eğer eşim bu tip muhabbetleri yapıyorsa bu tip insanlarla beni ilgilendirirdi eşi olmayı tercih etmezdim

Tamam işte muvahhis de karşı taraf ilgilendirmez diyor. Eşle ne yapılacağı size kalmış zaten.
eşimin arkadaşına denk gelmesi tuhaf mı denk gelince oturmayalım mı dedi onu cevaplıyorum
arkadaşımın eşi denk gelirse onun arkadaşı da varsa bi kahve içer kalkarsın normal

Eşinizin istemediğiniz biriyle görüşmesi boşanma sebeblerinden biri (güven sarsıcı davranış olarak kabul ediliyor). Bunu kimse normalleştiremez, eşlerden biri haklı sebeplerle başka biri ile görüşülmesini istemiyorsa görüşülmez. Bu demek değil ki aşırı kıskançlıktan kimse ile görüşmesine izin verilmiyor, bu davranış belirli bir insana yönelik, eş de ısrarla bu insanlarla görüşüyorsa bu güven sarsıcı davranış olarak kabul ediliyor. Kadına ya da kocasına yönelik bir linç/ kin/ öfke/ suçlamanız olmasın, o insanlarla ısrarla görüşen, cinsellik konuşmaktan rahatsız olmayan, sizden gizleyen, onlar için sizi kıran kişi kocanız. O insanlar olmasa aynı muhabbete başkaları ile de girecek. Evliliğinizde size değer vermeyen, fikirlerinizi umursamayan, tek taraflı özgürlüğünüzü kısıtlayan, kendisi istediğini yapan tuhaf biriyle evlisiniz, bu evliliği gözden geçirin derim.

eşimin arkadaşına denk gelmesi tuhaf mı denk gelince oturmayalım mı dedi onu cevaplıyorum
arkadaşımın eşi denk gelirse onun arkadaşı da varsa bi kahve içer kalkarsın normal
Ortam, muhabbet sararsa kalkmayabilirsin de. Ortamdaki dört kişinin de keyfi yerindeyse devam edilir hatta kalkıp başka yere bile gidilir. Ortamın dışından biri bundan rahatsız oluyorsa rahatsız olanla bağı olan kişi düşünmeli. Diğerlerini bağlayan bir şey yok.

beni de eşimi de o ortam saramaz
kiminle nereye gittiğini bilmek isterim bensiz de kafasına göre kızlarla mekan mekan takılamaz
bu tabi ki diğer kişilerle alakalı bir durum değil

beni de eşimi de o ortam saramaz
kiminle nereye gittiğini bilmek isterim bensiz de kafasına göre kızlarla mekan mekan takılamaz
bu tabi ki diğer kişilerle alakalı bir durum değil
Beni sarar valla. Ohh iki yeni insan yüzü gördüm derim. Eşimi arar böyle böyle oldu biz şu mekana atlıyoruz derim. O da alkol alacaksan araba kullanma der

Beni sarar valla. Ohh iki yeni insan yüzü gördüm derim. Eşimi arar böyle böyle oldu biz şu mekana atlıyoruz derim. O da alkol alacaksan araba kullanma der
tabi ki ilişkiler farklıdır
belki bizde evliliğimiz ilerledikçe ya da yaşımız daha da rahatlarız
ama ortamda cinsel muhabbetin döndüğü yeri normal karşılayacağımı hiç sanmıyorum hiçbir zaman

O ayrı mesele ya. Öyle ortamdan ben de hoşlanmam. Hatta böyle bir maceramız var eşimle

Ama ben o mevzunun da gerçek olduğuna inanmıyorum. Eski konusunda tepki görünce saatler sonra ortaya attı cinsellik mevzusunu. Onu da nasıl öğrendiğine dair doğru düzgün cevap veremedi. Bu konuda sorulunca da hatırlamıyorum dedi çünkü diğer konuda ne dediğini hatırlayamadı.

ayy öyleyse burada bana arkadaşının karısını günahını aldırdı

Ben yeni taniştigimizda eşimi gay sanmıştım.
İnsanin gozu bir anlik görür yani ben yururken karşidan gelen herkesi mecburen goruyorum yani estetik ve güzel bulmadiklarimi da goruyorum yani kimseyi gormemem icin gozum kapali gezmem lazim. Karsidan geleni bir anlik herkes goruyordur ama gözüyle takip etmez, mini etegiyle egilmiş bir kadin denk gelirse başka yöne bakar. Olay gormemek değil zaten o mumkun değil, bilincli olarak bakmamak rol değil. Rol yapiyorsa da senelerce devam edemez zaten.

Ama agzinda devamli "Ben cok duzgunum, bu devirdeki aşklar bana gore değil. Yok efendim hep aldatildim en duzgun benim" ve buna benzer devamli ne kadar duzgun bir erkek olduğunu konuşup duran erkeklere hiç guvenmem. Bana en pislikleri bunlardan denk gelmisti.

Böyle erkekler var aslında (çok nadir de olsa). Benim denk geldiğim mesela gerçekten kadına doymuş, zamanında yüzlerce kadınla birlikte olmuş, artık bıkmış ama egosu çooook yüksek biriydi. İnstagramında bir sürü kadından gelen yüzlerce istek vs vardı. Adam çok zengindi ve hoştu baya. Ne benimleyken ne de başka bir zamanda bir kadına şöyle bir göz ucuyla baktığını bile görmedim. Ama bu sadakatten değil bıkmışlıktan, egodan kaynaklıydı. Ve çoook zor bir insandı.

Eve geldiğinde ayaklarini yikiyormusun bari
Erim eşim ağam sahibim
Ne ezik durum, bence samimiyetsiz davranişlar .
Içimden geldiği gibi davranirim ,sürekli taktik
düşünmem

Niye bağırdınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…