Benden habersiz görüşmüsler

Eşim erkek arkadaslarıyla buluşabılır vakıt gecırebılır...
Ama eşiyle bırlıkte görüşülecekse ki bu planlı oluyor (eslerle görüşülecekse) evet anayasanın maddelerinde yer almaz ama bensiz planlı ve eşli bir görüşme olmamalı...Olmasın...Olmamasını dilerim...

Tabi her ilişkinin dinamiği farklıdır buna "ay sen esıne mı guvenmıyoosooonnnnn" dıyebılende vardır..Artık ayrı bedenlerde aynı ruhu paylasıyoruz anca beraber kanca beraber" dıyenlerde vardır..Saygı duyuyorum...Kadınlı -erkeklı bulusmalarda evlılıgınde getırısı olarak anlasarak bulusulmalı yoksa ıkı erkek muhabbetınden dıger kadın arkadas sıkılabılır de dıyebılırız

Hamilesiniz çook çook abartılacak bır konu degıl ama rahatsızlıgınızı keskın net bır dılle söyleyıp konuyuda kapatabılırsınız...
Çünkü erkekler sürekli dır dır dedıklerı ama bızım hazmedemeyıp tekrara dustugumuz seylerı inadına yapmaya programlanmıslar bence

Emin olun hamile olmasaydım o gün bu evden giderdim
Şimdi sana kalk git,terket o adamı diyemem.Kimse diyemez,hele de hamileyken.
Kolay değil böyle bir vebale girmek.
Ama böylede ömür geçmez ki.Kendisi sana her istediğini yaptırıp kendine gelince sallamıyor.
Yemin ederim çok sinirlendim.İzin verme buna.
Çek restini.Sen sustukça ipleri iyice eline alacak.
Kopuyorsada kopsun inceldiği yerden.

Eşiniz size hak görmediğini kendi çok rahat yapıyor. Buradan bile art niyetli olduğu ortada aslında. Siz yol soramazsiniz. bir erkeğe, eşiniz ise arkadaşının eşiyle cinsel muhabbetlere bile girebilir. Böyle birinden her türlü pisliği beklerim ben açıkçası üzgünüm.

Yoksa tek başına bakıldığında, denk gelmiştir arkadaşının eşiyle ve onun arkadaşıyla oturup kahve içebilir insan ama sizin eşinizin içi pis.

Artik bende öyle düşünüyorum bebisim sağ salim doğsun da bakalım

bazen burda ki yorumları okuyunca ben mi anormalim diyorum
sanırsın gördesli makbule efe.
hangi işgale hangi düşmana bileniyorsun bacım?
kim ne yapsın senin kocanı. hamile karısı olan adamı? ahh sen o kocayı bir de dünyadan habersiz oraya gelen, kıskandığın kadının gözüyle görebilsen. ''ayy bunlarla kim evleniyor ya. bunun için bile ölen var ya lan aboovv'' diyordur belki.
rahatla, yat uyu. kocanla sen ölüm sizi ayırıncaya dek çook uzun yıllar çoook mutlu yaşayacaksınız. bak söz veriyorum. yeminle.

Diğer konu hakkında birşey diyemem ama bu dediğiniz çok ciddi bir konu.

Ayriyetten konu sahibi haklisin ne münasebet yahu arkadasiyla esiyle cinsellik konuşmalar.. ama bir sorun var her yorumunda israrla sana goz açtırmadigina değinmişsin.siz bunu yapıncada cam çerçeve inmiş.degeriniz zerre kadar yok adam!in gözünde haberiniz olsun..kişi kendinden bilir işi lafida gerçek. Eşin en az arkadaslari kadar masum değil...sen haklisin evet bu rahatsiz edici birşey ama hakli olman eşinin umrunda bile değil

Babasina sordunuzmu bunu ?? Ben bunada inanmadim

eğer ikisi takılırken, orada bulunan kadın ve arkadaşı geldiyse çok yadırganacak bir durum değil. ama eşinizin eve geldiğinde bunu size söylememesi, birlikte fotoğraf çekilip atılması bana hoş gelmedi. eşim geldiğinde böyle böyle, yanımıza geldiler atıyorum bir kahve içtik kalktık dese anormal karşılamazdım. ama ikimiz oturduk deyip de böyle bir şey görsem sinirlenirdim. işin içine fazlaca yalan da girmiş oluyor. karşı tarafta bu şekilde bir fotoğraf atıyorsa onda da art niyet ararım.
diğer konunuzu da okudum, bel altı konuşmalar olmuş. bu kadar rahatlarsa eşime birini de ayarlarlar demişsiniz. aklınızda bu düşünce de zaten var.
sadece yanlarına gelmişler bana da bunu söyledi deseydiniz saçma yere kızdığınızı düşünürdüm. ama söylemediği ve eşiniz erkeğe adres sormanızdan bile rahatsız olduğu için kendi de bu hareketleri yapmamalı. ben o yüzden haklı buldum.

Vaybe.benım esım bu fiili yapmayı tahayyül dahi edemez. Aklının kıyısından geciremez. Acaba mı bıle dıyemez.

Ben katılıyorum, muhabbet leş gibi, ne demek elin kadınıyla cinsel muhabbet yapmak

Yukarda konu sahibesine sen kıskançsın yazmışlar alakası yok, adam berbat kendi karılarla buluşup belaltı muhabbet yapıyor evde karım hamile bekliyorum demiyor geziyor tozuyor. KOnu sahibesini adam yerine koyan yok.

Benim düşünceme göre bu durumda eşinizin sizi araması ve arkadaşının eşinin ve kadının bir arkadaşının daha yanlarına geldiklerini belirtmesi gerekirdi. Yerinizde olsam bende eşime kırgın olurdum.

Haklısınız, nasıl bir ortam bu ya şok oldum yorumları okuyunca ,adamlar gevşek nasıl 3 kişi yatak odası muhabbeti yapıyor ne biçim kocaymis o rezil , karışık işler bana hiç normal gelmedi bunlar gözünüzü dört açın , ayrıca tesadüfen avmede buluştular diyelim yani fotoğraf çekilip paylaşmak nedir ciddi bir konuşma yapın eşinizle kendine çeki düzen versin .

Konu sahibi kocasından kıllansın elalemden değil. İnsanlar cinsellik muhabbeti de yapar canı ister grupta yapar kime ne? Koca bu muhabbetlere dahil oluyor ve halinden de memnun, elin karısından karısının arkadaşından konu sahibine ne ya

Önceki konunuzu bilmiyorum sadece şu konuda verdiğiniz ayrıntılara göre “hamile” oluşunuzu da göz önünde bulundurarak yazacağım.

Anlaşılan güven problemi var aranızda sizin dışarıyı bırakıp bu güven problemini çözmeniz lazım zira daha çok sorunlar yaşarsınız.

Hoşlanmadığınız insanlarla görüşmesini istememeniz bana da absürt gelmedi. Fakat orada yapmaya çalıştığınız imayı hoş bulmadım. Kadından hoşlanmıyorsunuz ama arkadaşının eşi yanında getirmiş ne olabilir en fazla?

Şu durumda eşinize parlamanın bir lüzumu yok gereken açıklamayı yapmış siz hamilelik hormonlarıyla farklı düşünmüşsünüz. Tutup da yanında getirdiği kadını evli olduğunu bile bile yamayacak hali yok değil mi ? :)

Hem öyle korkuları olsa neden sosyal medyada alelen fotoğraf paylaşsınlar. Sizi de anlamaya çalışıyorum ama kıyametler koparacak kendinizi paralayacak kadar kötü bir durum yok. Hamilesiniz bu kadar üzüntü,stres bebeğinizi de en az sizin kadar etkiliyor unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…