Şimdi sana kalk git,terket o adamı diyemem.Kimse diyemez,hele de hamileyken.Emin olun hamile olmasaydım o gün bu evden giderdim
Aslında esli bir bulusma olmayacaktı önce ki gibiEee madem eşli buluşuluyo sen neden yoksun?
Artik bende öyle düşünüyorum bebisim sağ salim doğsun da bakalımŞimdi sana kalk git,terket o adamı diyemem.Kimse diyemez,hele de hamileyken.
Kolay değil böyle bir vebale girmek.
Ama böylede ömür geçmez ki.Kendisi sana her istediğini yaptırıp kendine gelince sallamıyor.
Yemin ederim çok sinirlendim.İzin verme buna.
Çek restini.Sen sustukça ipleri iyice eline alacak.
Kopuyorsada kopsun inceldiği yerden.
sanırsın gördesli makbule efe.bazen burda ki yorumları okuyunca ben mi anormalim diyorum
Diğer konu hakkında birşey diyemem ama bu dediğiniz çok ciddi bir konu.Zoruma giden ne biliyor musunuz ben onun için yaşadığım şehri değiştirdim işimden ailemden ayrıldım onun böyle güvenimi sarsmasi evet güvenmiyorum güvenemiyorum belki size basit gelecek ama benden habersiz düğünden sonra 100 bin kredi çekmiş ve ben yeni öğrendim öğrendiğim de de herşeyin üstüne yemin etti cekmedigine dair valizimi hazırlamaya başladım ve itiraf etti krediyi çekip babasına vermiş düğünümüz de bir lira bile yardım etmeyen babasina şuan onun borcunu ödüyoruz ve artık güvenemiyorum eşime
Kavga etmeyin günahkarlarPek mi komigine gitti magnifiko hayirdir
Babasina sordunuzmu bunu ?? Ben bunada inanmadimZoruma giden ne biliyor musunuz ben onun için yaşadığım şehri değiştirdim işimden ailemden ayrıldım onun böyle güvenimi sarsmasi evet güvenmiyorum güvenemiyorum belki size basit gelecek ama benden habersiz düğünden sonra 100 bin kredi çekmiş ve ben yeni öğrendim öğrendiğim de de herşeyin üstüne yemin etti cekmedigine dair valizimi hazırlamaya başladım ve itiraf etti krediyi çekip babasına vermiş düğünümüz de bir lira bile yardım etmeyen babasina şuan onun borcunu ödüyoruz ve artık güvenemiyorum eşime
Eşiniz size hak görmediğini kendi çok rahat yapıyor. Buradan bile art niyetli olduğu ortada aslında. Siz yol soramazsiniz. bir erkeğe, eşiniz ise arkadaşının eşiyle cinsel muhabbetlere bile girebilir. Böyle birinden her türlü pisliği beklerim ben açıkçası üzgünüm.
Yoksa tek başına bakıldığında, denk gelmiştir arkadaşının eşiyle ve onun arkadaşıyla oturup kahve içebilir insan ama sizin eşinizin içi pis.
Konu sahibi kocasından kıllansın elalemden değil. İnsanlar cinsellik muhabbeti de yapar canı ister grupta yapar kime ne? Koca bu muhabbetlere dahil oluyor ve halinden de memnun, elin karısından karısının arkadaşından konu sahibine ne yaYani evet bu şekilde düşününce normal.İnsan evlendi diye hiç mi karşı cinsten arkadaşı olmayacak? Ya da o an yanındaki arkadaşını nasıl yollayabilirdi dediğin gibi.
Ama konu sahibinin eşi,eşinin arkadaşı ve karısı daha önce cinsellik muhabbeti yapmış.Çok iğrenç bir şey ya.Konu sahibi kıllanmakta haklı değil mi şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?