Okmacim, bugun hiç konusmadik, hatta göz göze bile gelemedik...

simdi bugun 3 saat ders yerine, 2 saat dersimiz sabah
her saat basi ögretmen bir ara veriyo zten, o arada siniftan çikinca goz goze gelirdik ki, o olmadi bugun yani

(( ara oldugunda biraz daha kalsaydim belki olurdu, ama kalmadim offff

(( ders çikisi sadece karsi karsiya geldik ama tam bakmadik yuzlerimize, o baska bi yone ben baska bi yone dogru gittik

Birtek öglenden sonra, ders için erken çiktim, onun dersi olmamasina ragmen okuldaydi, bi gorsen çok komiktik, ben yukardayim kutuphanenin karsisinda bi asagiya bakiyorum ki o, asansöre girip iniyorum asagiya, oda kafeye girip çikiyo, tam ben asansorden inerken yani (bu arada asansörün etrafi camli içinde kim var kim yok goruyoruz:), ayni yone dogru yuruyoruz, ben topuklu ayakkabilarimla tik tik :)) :)))) hizli hizli adimlarla gidiyorum, o ise yavas yavas, ben lavaboya iniyorum oylesine, o disari cikiyor, ben tekrar cikiyorum bir yerde bekliyorum elimde tlfon dikkat etmiyorum, arkdslarla msjlasiyorum,(içimden nerde bu çoçuk) o geri giriyo okula, ben arkami donuyorum o gormeden, onumden geçmesi için bekliyorumda bekliyorum:))), sonunda geçiyo ama yine goz goze gelmiyoruz, çoçuk islik çala çala geçiyo yanimdan,

hahaha içimden guluyoruuummm..saka mi yaa buuu...:))
bana duyurtuyo ne gzl islik çaldigi için ödül vericem sanki.. yada hava mi atiyodu anlamadim.. yok daha çok umursamaz gorunmek istemistir kesin :)) snra ben gicik oldum gidiyo çoçuk nyse dedim yukari çiktim, nerde bekliyosa, ben çiktigimda oda tekrar kafeye girdi..
Cok detayli oldu sanirim Okmacim okursan, okudugun için tskler :) maceraci gibi oldum farkindayim

Yarinki gelismeler için gorusmek uzere tatliimm :)))