Benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim

Konuları karıştırmışım =)) evet ... okma ya cevap yazdım.. selam vermiş karşılık almamış... illk senin konunda size çikolata ikram ettiği seninde onunla konuştuğun yazıyordu diye hatırlıyordum. neyse bakışmakla olmuyor malesef.. erkekler gerçekten tanışmak isterlerse gerçekten tanışırlar. max 1-2 hafta sürer sonra cesaret eder gelir mutlaka.. yoksa hisleri gerçek değildir..

haklisin cniim :/

Aynen canim, ben daha bakmak istemiyorum, yani mesela bu sabah siniftan ciktim, kuzenimden mesaj gelmisti, ona cvp yaziyodum, benim geldigimi gorunce arkasini dondu orda bekliyodu, utandi mi ne, yada ne bilimm, bende hiç umursamadan geçtim yanindan çiktim, arkami bile donmeden. ama ogleden snra kesin okuldadir diye geziniyodum oylesine, o ders çalistigi kizla bi ders odasinda çalisiyolarmis, ben ders saatimi bekliyodum koridorda, sonra kapidan bi çiktilar, hiç bakmadim asagi indiler ve kiz kafe gibi bi yer var oraya girdi kendine biseyler almaya çoçuk tabi girmedi, sonra yukari bakti, ben yukardaydim cunku..göz göze geldik çantami yere birakmistim, taktim koluma çantami, bi sinirle gittim ordan!! sinifimin ve arkdaslarim yanina, yanii ona gostermek istedim sinir oldugumu, onu onla gorunce...!! ve anlamistir bence... ama umursamamak en iyisi bence.. Erkekler anca bundan anliyor, hep bakinca, sanki degerimiz mi artiyo, o zmn kendilerini bisey zannediyolar kendileri daha ilgilenmiyo, nyse ck uzattim canim, niyeyse bseyler hissediyorum ondan bana karsi......... Bilmiyoruuumm..sence napmaliyim okmaaa ? :44: :44:

benim kafam da en az seninki kadar karışık. dün bir arkadaşımla (erkek) konuştum ve bana şuanda içinde bulunduğumuz durumu erkeklerin de yaşadığını söyledi. yani kız bakıyordur ama erkek kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmediği için gelip açılamıyordur. kız da biraz soğuk ise erkek aşkı kendi içinde yaşıyordur.
ama öbür taraftanda ne olursa olsun erkeğin gelip konuşması lazm diye düşünüyorum, ki çoğu kız da oyle düşünüyor.
konuşaym mı, umursamaym mı bilemedm

benim kafam da en az seninki kadar karışık. dün bir arkadaşımla (erkek) konuştum ve bana şuanda içinde bulunduğumuz durumu erkeklerin de yaşadığını söyledi. yani kız bakıyordur ama erkek kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmediği için gelip açılamıyordur. kız da biraz soğuk ise erkek aşkı kendi içinde yaşıyordur.
ama öbür taraftanda ne olursa olsun erkeğin gelip konuşması lazm diye düşünüyorum, ki çoğu kız da oyle düşünüyor.
konuşaym mı, umursamaym mı bilemedm

Caniim bilemiyoruuumm.. bnde kararsizim.. :////
bana göre olmadigini dusunuyorum, asik degilim, sevmiyorum, sadece hoslaniyorum.. çoçuk tatli yani.. ama beni sevmiyo mu seviyo mu anlamiyoruum... gelip yuzume soylesin ne dusunuyosa yaaa offff :50: :50:

sanırım ben vazgeçtm, artık çocukla ilgilenmeyecem. bugün fark ettim de sanki ona olan ilgim azaldı gibi yani gördüğümde heyecanlanmıyo gibiym, tabi ara sıra baktm yine. ama ne o gelip benle konuşacak ne ben onla. yani beklemenin bir anlamı yok benim için. zaten selamımı bile almadı.
eğer duygularımdam emin olsaydım vazgeçmezdm.

ama sen vazgeçme. hoşlanıyor gibisin bence. selam vermeye çalış karşılık verir benimki gibi yapmaz
umarım.

sanırım ben vazgeçtm, artık çocukla ilgilenmeyecem. bugün fark ettim de sanki ona olan ilgim azaldı gibi yani gördüğümde heyecanlanmıyo gibiym, tabi ara sıra baktm yine. ama ne o gelip benle konuşacak ne ben onla. yani beklemenin bir anlamı yok benim için. zaten selamımı bile almadı.
eğer duygularımdam emin olsaydım vazgeçmezdm.

ama sen vazgeçme. hoşlanıyor gibisin bence. selam vermeye çalış karşılık verir benimki gibi yapmaz
umarım.

En iyisini sen bilirsin canim.. iyi dusun tasin, sonra aylar seneler sonra keske onunla konussaydim deme, ama birde konusupta pisman olmani da istemem tatlim.. o yuzden dikkatli adim atmamiz gerekiyor :))) dedektif gibi oldum yaaa :D :52:
evet hoslaniyorum ondan canim, bugun sanki bana karsi ilk adim atti gibi geldi banaaaa ayyyyy çok sasirdim, kalbim duracakti, tabi konusma filan olmadi.... :)) ama yinede

evet hoslaniyorum ondan canim, bugun sanki bana karsi ilk adim atti gibi geldi banaaaa ayyyyy çok sasirdim, kalbim duracakti, tabi konusma filan olmadi.... :)) ama yinede[/QUOTE]

nasıl karşılık aldın??

Okmacim, sana bisey danismak istiyorum, ya ben bi kiz arkadasa not aldigim kagidi ödünç vermistim, cunku bi dersin notlarini alamamis, o gunden bu yana 3-4 hafta geçmistir, kiz hala vermemisti kagidimi, ben dedim ne zmn vermeyi dusunuyosun diye.. sonra kiz kaybettim bulamiyorum diye yakinmaya basladi, bende bulursun bulursun dedim.. geçen gün de gelmis, bana sey diyo not kagidini buldum ***** 'de kalmis, (oda benim hoslandigim cocuk), allah allah dedim nasil oluyoda onda dedim, kiz dediki ona bazi dersler lazimmis, onlari verirken senin kagidin da içinde kalmis dedi.. bende dedim iyide ***** fark etmedi mi bnim kagidim oldugunu dediim, sonra duymadi herhalde sordugum bu soruyu, gitti kiz.... kafam çok karisti !!
sali gunu kiz bana bunlari dedi, yarin getirim kagidini dedi, çarsamba gunu gelmedi sadece hoslandigim çoçuk geldi derse.. oda iste bnim yakinimda bir yere oturdu bska da bisey filan vermedi yani...
sence nasil yorumlamaliyim ? :44: :44: :44:

(Not : bu arada o kiz, benim hoslandigim çoçugun arkadasi )

hmmm, çok güzel. konuşmak için süper bir fırsat derim:9:. kız notları ondan almadan sen git iste, isterken de sohbet etmeye başla.:7:

o da olabilir. ama bence yarın zaman kaybetmeden git. ilk önce selam ver, 'notlarım sendeymiş' falan de. sonra da 'çalışabildin mi' diye sorabilrsn. sohbet açılır kendiliğnden. umarım olur yaaaa:46:

o da olabilir. ama bence yarın zaman kaybetmeden git. ilk önce selam ver, 'notlarım sendeymiş' falan de. sonra da 'çalışabildin mi' diye sorabilrsn. sohbet açılır kendiliğnden. umarım olur yaaaa:46:

Yarin sdece bir tek dersim var, ondada o yok canim, ama okulda karsilasirsak ins cesaretlenip sormak isterim tabi...bakalim yaa :/

Okmacim, bugun hiç konusmadik, hatta göz göze bile gelemedik...:50:
simdi bugun 3 saat ders yerine, 2 saat dersimiz sabah
her saat basi ögretmen bir ara veriyo zten, o arada siniftan çikinca goz goze gelirdik ki, o olmadi bugun yani :((( ara oldugunda biraz daha kalsaydim belki olurdu, ama kalmadim offff:((( ders çikisi sadece karsi karsiya geldik ama tam bakmadik yuzlerimize, o baska bi yone ben baska bi yone dogru gittik:(
Birtek öglenden sonra, ders için erken çiktim, onun dersi olmamasina ragmen okuldaydi, bi gorsen çok komiktik, ben yukardayim kutuphanenin karsisinda bi asagiya bakiyorum ki o, asansöre girip iniyorum asagiya, oda kafeye girip çikiyo, tam ben asansorden inerken yani (bu arada asansörün etrafi camli içinde kim var kim yok goruyoruz:), ayni yone dogru yuruyoruz, ben topuklu ayakkabilarimla tik tik :)) :)))) hizli hizli adimlarla gidiyorum, o ise yavas yavas, ben lavaboya iniyorum oylesine, o disari cikiyor, ben tekrar cikiyorum bir yerde bekliyorum elimde tlfon dikkat etmiyorum, arkdslarla msjlasiyorum,(içimden nerde bu çoçuk) o geri giriyo okula, ben arkami donuyorum o gormeden, onumden geçmesi için bekliyorumda bekliyorum:))), sonunda geçiyo ama yine goz goze gelmiyoruz, çoçuk islik çala çala geçiyo yanimdan, :D:D:D hahaha içimden guluyoruuummm..saka mi yaa buuu...:))
bana duyurtuyo ne gzl islik çaldigi için ödül vericem sanki.. yada hava mi atiyodu anlamadim.. yok daha çok umursamaz gorunmek istemistir kesin :)) snra ben gicik oldum gidiyo çoçuk nyse dedim yukari çiktim, nerde bekliyosa, ben çiktigimda oda tekrar kafeye girdi..
Cok detayli oldu sanirim Okmacim okursan, okudugun için tskler :) maceraci gibi oldum farkindayim :D:D :52:
Yarinki gelismeler için gorusmek uzere tatliimm :)))
:68: :54: :34:

çok detaylı olmuş gerçekten canım. erkekleri anlamak ne kadar da zor ya.
bu arada senin şu notların ne oldu???:44:

istemenin zamanı geldi:9:

çok detaylı olmuş gerçekten canım. erkekleri anlamak ne kadar da zor ya.
bu arada senin şu notların ne oldu???:44:

istemenin zamanı geldi:9:

Bencede geldiii, yariiin insallah kesinlikle istemeyi dusunuyorum ama kiz gelirse kizdan isterim ins, bidahada not filan vermicem o kiza 1 ay olacak nerdeyse vermedi...:57:
Hiç sormasam,hiç vermicekler demekki ohhhhhhhhhhh ne guzel hayat... :22:
Gelmezsede o kiz, napalim artik mecbur çoçuga sorucaz, nasil sorcaksam artik...
Islik çalmasina hala anlam veremiyorum :44: :44:

Back
X