Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Klavye delikanlisi sen misin bu kadinlar mi? Cesaretin varsa o herife çek bakalim bu restleri..
Hakli cikmak için ordan burdan saldiran sen misin biz mi? En alakasiz yerden tutup sacma sapan şeyler söylüyorsun..
Polemige girmeyim, banlanmayim dedim de yine önümüze geldi çete muhabbeti
Arkadaş biz çete değiliz, yalnızca aklın yolu bir, anlatamiyorum ama durum bu..

Mesela?
Nisanlin seni tartakladiginda birlik olup girişse miydik adama? O zaman acimaz miydin, anlamadim şahsen demek istedigini?

Yok biz ozaman araya girsek. "dur vurmayin. Nisanlimisim o. Döverde severde olurdu. Birde başka kadınlar döverken de dokunuyorlar diye kıskanırdı. Yapacak birşey yok. Yardim isteyene yardim etmek lazım

İşinize bakın Allah aşkına ya yazık ya bir insanın üstüne bu kadar gelinmez ya
Saygili ol, milleti tahrik etme o zaman..
Akli basinda sekilde okuyanlar görecektir, saldirip asagilayan bi yorumum olmadi sana, hatta tartisip banlanmamak icin gitmistim ama ettigin laflar cevabi haketti..

Gülün gülün :) Ağlatmasın Allah
bir gün aklınıza ben gelince de o zaman da gülün tamam mı
Senin aklına kimler geliyor içinde bulunduğun durumda.
Örneklendirir misin ?
Annen muhtemelen bir forumda bizim gibi beddua yemiş olacak ki barnahla gösterilen kızı elin adamından onun anasinin yanında alninin orta yerine dom dom kurşunu gibi yumruk yiyor.
Sonra da kk gibi güzide bir forumda ona nişanlısı tarafından görülen muameleyi biz ona görmedik diye beddua ediyor, şaka gibi

Yok biz ozaman araya girsek. "dur vurmayin. Nisanlimisim o. Döverde severde olurdu. Birde başka kadınlar döverken de dokunuyorlar diye kıskanırdı. Yapacak birşey yok. Yardim isteyene yardim etmek lazım

ben bunun aynısını yaşadım.. Adam kadını dövüyordu minicik de bir çocuk var yanında.. gittim araya girdim, kadın hışımla kocam o benim dedi ya la o günden beri kadın imdat demiyorsa girmem araya falan..

Gülün gülün :) Ağlatmasın Allah
bir gün aklınıza ben gelince de o zaman da gülün tamam mı
Ya amma büyüttün ya
Bu Ne acındırma bu Ne eziklik duygusu
Bir anda Kınalı yapıncak moduna girdin
Sanki de kötü birşey söyledik kötülükler yaptık sanki de
Kendini öyle mazlum rolüne sokma
Yok onu hatırlayacakmışız da
Tövbe ya iyice kırklardan ermişlerden Erenler’den sandın kendini
Sen ne tuhaf bir şeysin
İnsan gibi uyardık
Sensin bir dediği bir dediğini tutmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…