- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Sana siddet uygulayan biriyle gercekten evlenmeyi mi düşünüyorsun buna inanmak istemiyorum .Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Klavye delikanlisi sen misin bu kadinlar mi? Cesaretin varsa o herife çek bakalim bu restleri..Ya siz ne biçim insanlarsınız ya yeter üyeliğim bitecekse bitsin ben sizin gibi birlik insanlrla uğraşamam. Benim nişanlım sizin gibi bşrisiyle tanışmış falan olsaydı düşünemiyorum ya ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böykeysem Allah sizin kocalarınıza gerçekten sabır versın ya bu ne ya dırdır yeter ama ya bi yerden haklı çıkcam diye boş boş konuşuyorsunuz !!!! Gidin burda klavye delikanlılığı yapacağınıza hayatınıza bakın bişey demiyorum yeter ama ya hepiniz birliksiniz yeterrrr
Arkadaşlar niye laf anlatmak için cirpiniyosunuz o aldığı darbelerle yediği hakaretler ile mutlu
Seni de yanlis anlamis kiz, guldum vallaArkadaşlar niye laf anlatmak için cirpiniyosunuz o aldığı darbelerle yediği hakaretler ile mutlu
Seni de yanlis anlamis kiz, guldum valla
Beni bi yorumunda Allah'a havale etti, diğerinde hayır duası ettineden şaşırmadım acaba
Ya bende güldüm ordaSeni de yanlis anlamis kiz, guldum valla
Yalnız Bedduaya karşı da koruyor bu birlikKeşke bu birliği başka şeyler için yapsaydınız, size acıyorum........
Mesela?Keşke bu birliği başka şeyler için yapsaydınız, size acıyorum........
Beni bi yorumunda Allah'a havale etti, diğerinde hayır duası etti
İşinize bakın Allah aşkına ya yazık ya bir insanın üstüne bu kadar gelinmez yaMesela?
Nisanlin seni tartakladiginda birlik olup girişse miydik adama? O zaman acimaz miydin, anlamadim şahsen demek istedigini?
Mesela?
Nisanlin seni tartakladiginda birlik olup girişse miydik adama? O zaman acimaz miydin, anlamadim şahsen demek istedigini?
Saygili ol, milleti tahrik etme o zaman..İşinize bakın Allah aşkına ya yazık ya bir insanın üstüne bu kadar gelinmez ya
Senin aklına kimler geliyor içinde bulunduğun durumda.Gülün gülün :) Ağlatmasın Allah
bir gün aklınıza ben gelince de o zaman da gülün tamam mı
Yok biz ozaman araya girsek. "dur vurmayin. Nisanlimisim o. Döverde severde olurdu. Birde başka kadınlar döverken de dokunuyorlar diye kıskanırdı. Yapacak birşey yok. Yardim isteyene yardim etmek lazım
Yıllar sonra burda yazan tüm üyelerin ne kadar haklı olduğunu anlayacaksın...Keşke bu birliği başka şeyler için yapsaydınız, size acıyorum........
Ya amma büyüttün yaGülün gülün :) Ağlatmasın Allah
bir gün aklınıza ben gelince de o zaman da gülün tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?