Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Ya konu nasıl buraya geldi anlamadım
Pek de öyle olay çıkacak bir konu değildi
Bir anda olan oldu

Gri bulutlar geçiyordu göğümden
Kendimi yakmış olurdum yakarsam bu şehri uyarırsam şiddete göz yummazsam ....
Error verdim boşu boşuna gidecem ya ona çok içerleniyorum
Ağzımın tadıyla bir beddua yemişim

Bayılmayın buyrun gidin ne duruyorsunuz hala istenmediğiniz yerde hepinize diyorum bundan sonra yorum yapan yüzsüzlüğü de geçer artık bilmem anlatabildim mi

Sana insanlar burda yardım etmeye çalışıyor ve sen inatla insanlara hakaret ve beddua ettin. Sana istediğini söyliyim. Evet nişanlın belli bir süre sonra sana yine yazacak. Tipki gecen sefer gibi. Sonra ayni böyle devam edeceksiniz. Sancılı ve hic deger görmeyecegin bir evlilik süreci. Ama sen bunu da cekersin. Sonuçta sizin ilişkinin kurallari bu. Belki bana da bu konudan ban gelecek ama sana son kez söyliyim: Bu kadar insan seni el birliği ile uyariyorsa hic düşünmüyormusun acaba niye?! Sen bize ve cocuklarimiza beddua ederken ben seni cocugum yerine koyuyorum. Allah hic bir anneyi babayi böyle sinamasin. Çocuğum kendini senin gibi heba etse,ben nerde hata ettim derim ancak.sana yinede mutluluklar. Insallah açtığın son "bir derdim var" konundur

Size insanlar yardım etmeye çalışmış farkında mısınız? yapmayın beddua vs hoş değil durduk yere yapıyorsunuz garip. umarım sorunlarınızı hal edersiniz.

Esimle birlikte otobus duraginda dayak yiyen kadini bir canavarin elinden kurtarmistik da bize size ne o benim kocam demisti :) o canavar kocasiymis ama gorsen sanki dusmani gibi vuruyor hani elinden almasak agiz burun dagilacak ablanin. Esim polisim dedi de azicik gozu korkmustu hayvanin yoksa esime de saldiracakti yemedi sanirim :) ama evde devam etmistir zira kocasi yani dover de sever de Kadinlarimiz akillanmiyor..

Sonuç olarak yumruk da yemişsiniz ama yine de onsuz olmayı hiçbir şekilde göze alamıyorsunuz. Bu yüzden ‘ayrıl’ diyenlere karşı çok sinirleniyorsunuz. Çünkü onsuz olma fikri size nefes aldırmıyor. Bu durumda olan ne ilk kişisiniz ne de son olacaksınız. Ya gidip psikolojik destek alıp bu çukurdan çıkacaksınız ya da ilişkinize devam edeceksiniz. Sonraki problemleriniz de şöyle sıralanacak: eşim öfkesini kontrol edemiyor nasıl düzeltebilirim vs. Bu kez eşiniz yardım almalı denilecek vs. Tabi bu arada sizin yıpranmışlığınızı ve göreceğiniz şiddetleri saymıyorum bile.

Şunu bilmeniz gerekiyor: siz kimseyi tedavi edemezsiniz ve düzeltemezsiniz. O isteyecek o tedavi olacak. Bence siz kendinizi kurtarmaya bakın önce.

çevir kazı yanmasın...
bizde yedik..

Tamam ederim. İnşallah sizin başınıza kınadığınız şey gelmez, inşallah bu durumu siz yaşamazsınız. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez ama

beddua da patlamış
en sevdiğim tipler köşeye sıkışınca
inşallah sana da olmaz da anlamazsın ne yaşadığımıda falanda filan da..
böyle öküzler karşımıza çıkar yol veririz..
sen bekle arar seni çünkü başka çamaroğlanı bulamaz kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…