- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.858
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ne biliyim, bi iki eglendim çığırımdan çıkıp, ordan giderim herhalNe suçumuz var ki lavanta :)
Cidden kendisi delirdi, yazdı, çizdi beddua etti konu buraya geldi :)
Sen yine abbas yolcusun ahahaha :)Ne biliyim, bi iki eglendim çığırımdan çıkıp, ordan giderim herhal
Sen uyma sakin ol.ay bayilazaam yeminle.
Hangisine sasirayim,şaşırdım kaldım.
Bayılmayın buyrun gidin ne duruyorsunuz hala istenmediğiniz yerde hepinize diyorum bundan sonra yorum yapan yüzsüzlüğü de geçer artık bilmem anlatabildim miay bayilazaam yeminle.
Tövbeler olsun der bir KıbrıslıMune Kadına şiddet
AnlatamadınBayılmayın buyrun gidin ne duruyorsunuz hala istenmediğiniz yerde hepinize diyorum bundan sonra yorum yapan yüzsüzlüğü de geçer artık bilmem anlatabildim mi
Bayılmayın buyrun gidin ne duruyorsunuz hala istenmediğiniz yerde hepinize diyorum bundan sonra yorum yapan yüzsüzlüğü de geçer artık bilmem anlatabildim mi
ay bayilazaam yeminle.
ben bunun aynısını yaşadım.. Adam kadını dövüyordu minicik de bir çocuk var yanında.. gittim araya girdim, kadın hışımla kocam o benim dedi ya lao günden beri kadın imdat demiyorsa girmem araya falan..
Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.
Polise yap sen o bildirimi "kadina şiddet" diye.. Eski nisanlindan ötürü hani.. Sen millete durduk yere saldirip konuyu bogunca hic "sözlü şiddet" olmuyor, degil mi?Mune Kadına şiddet
Nişanlını da Mune'ye şikayet etseydinMune Kadına şiddet
Tamam ederim. İnşallah sizin başınıza kınadığınız şey gelmez, inşallah bu durumu siz yaşamazsınız. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?