- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.858
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Var işte öyle insanlarben bunun aynısını yaşadım.. Adam kadını dövüyordu minicik de bir çocuk var yanında.. gittim araya girdim, kadın hışımla kocam o benim dedi ya lao günden beri kadın imdat demiyorsa girmem araya falan..
Çoğu insan o yuzden karismiyor iste o tanik olunan aile kavgalarina.. Bi anda kendini suclu konumunda buluyorsunben bunun aynısını yaşadım.. Adam kadını dövüyordu minicik de bir çocuk var yanında.. gittim araya girdim, kadın hışımla kocam o benim dedi ya lao günden beri kadın imdat demiyorsa girmem araya falan..
Annem ve babam mükemmel bir çift, asla onların adını ağzınıza almayın. Size yakışmıyor. Annem buraya yazdığımı bilse bana neler yapar. Ve babam hepinizin hayalindeki erkek. Umarım bende onun gibi birisiyle evlenirim. Yeter afkurmayın artık daSenin aklına kimler geliyor içinde bulunduğun durumda.
Örneklendirir misin ?
Annen muhtemelen bir forumda bizim gibi beddua yemiş olacak ki barnahla gösterilen kızı elin adamından onun anasinin yanında alninin orta yerine dom dom kurşunu gibi yumruk yiyor.
Sonra da kk gibi güzide bir forumda ona nişanlısı tarafından görülen muameleyi biz ona görmedik diye beddua ediyor, şaka gibi
Annem ve babam mükemmel bir çift, asla onların adını ağzınıza almayın. Size yakışmıyor. Annem buraya yazdığımı bilse bana neler yapar. Ve babam hepinizin hayalindeki erkek. Umarım bende onun gibi birisiyle evlenirim. Yeter afkurmayın artık da
Sakın babanın adını soyadını verme.Annem ve babam mükemmel bir çift, asla onların adını ağzınıza almayın. Size yakışmıyor. Annem buraya yazdığımı bilse bana neler yapar. Ve babam hepinizin hayalindeki erkek. Umarım bende onun gibi birisiyle evlenirim. Yeter afkurmayın artık da
Annesiyle babasının ayrıldığını yazmış konularındaBak kendin diyorsun. Baban mükemmel bir erkek ve eş. O zaman onu örnek al. Tıpkı baban gibi eşini el üstünde tutan birini bul. Iki saatdir onu anlatmaya calisiyoruz da
Baban niye benim hayalimdeki erkek oluyor kiAnnem ve babam mükemmel bir çift, asla onların adını ağzınıza almayın. Size yakışmıyor. Annem buraya yazdığımı bilse bana neler yapar. Ve babam hepinizin hayalindeki erkek. Umarım bende onun gibi birisiyle evlenirim. Yeter afkurmayın artık da
Annesiyle babasının ayrıldığını yazmış konularında
Sanirsin burasi genel evi gibi bir ortamBaban niye benim hayalimdeki erkek oluyor ki
Niye kıııııı ne yapar Ne var kuııı burda ne yapıyoruz sitede
Keşke annen görse şu yazdıklarını
Sürükleyerek götür seni doktora
Umarım ailen farkına varır sen gerçekten iyi değilsin
Bak yermek için demiyorum bunlar bu davranışların kesinlikle sağlıklı değil
Ya bu kızın yardıma ihtiyacı varAnnesiyle babasının ayrıldığını yazmış konularında
Oldu mu şimdi bune güzel uyardılar dimi ya beni kim üzdüyse ahım çıksın klavye dekanlıları !
Ben babasıyla konuşur izah ederimSanirim burasi genel evi gibi bir ortam
Baksana anası bilse kötü yola düşmüş muamelesi yapacak
Söyleyecek bişi kalmadı bence de . Konu amacından saptı .O zaman bende diyecek birsey bulamıyorum artik
Boşuna çabaladığımızın kanıtıdır bu ya ne diyelim nasıl bir ütopya da yaşıyorsa.Ya bu kızın yardıma ihtiyacı var
Ailesi farkında değil mi
Offf
Köpek olmadığımız için anlayamadik ne dediğini :)Kadın size afkurmayin demiş hala yardimci olmaya çalışıyorsunuz havlamayin demiş
Kib leyin gitsin
Ne suçumuz var ki lavanta :)Yaktın bizi kumralişko, yürekten ahlarin aksam grileşmemiz şeklinde tutacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?