Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Ayyy sen beddua da mi ediyosun :) elin oglundan dayak ye agzini acma burda milleti siradan gecir. Hadi ordan hadi.. Gucun seni ezene gururunu cigneyene yetsin. Beddua ediyor bir de utanmadan
dayak yemedim ama sizin kız çok şeyler yiycek sen hadi ordan hala üzülmüyorsun ya pesss yüz kalmamış sende

Şikayet mi ettin hemen işte gerçekleri kabul edemeyince böyke oluyor

Evet şikayet ettim. Sen ısrarla kendini yakmak istiyorsan buyur yak. Adam seni bilerek böyle bırakıyor. İşine geldiği zaman önüne yem atar geri gelmen için çünkü geri geleceğini biliyor. Asil gerçek bu. Annene babana yanarim. Bizim evladımıza beddua ediyorsun,ama benim iki erkek evladım var. Sayet senin gibi kızım olsa sana, ama en cok kendime kizardim nerde hata yaptim diye. Insallah bu saatdan sonra hayatın bir düzene girer ama bu şekilde zor

yorumlarınızı evde kocalarınıza yapın bebim gibi gencecik kızı üzdünüz tek duam benim dualarım tutar beni üzen 10000 katı üzülsün inşallah

Ben annemin babamın yüzünü kara öıkartacak bir iey yapamadım şükür bütün aailelerden iyi ailem var ve gerçelte parmakla gösterilen bir kızım asla sizin kıxlarınız böyle olamayacak.

Aman tanrım
Tanrı aşkına kumral senşn ağzından çıkanı kulağın duyor mu
Sana kaç kere şu lanet olası federallerden uzak durmanı söyledim
Error verdim

Herkesin hayatına kimse karışmaz.
O öyle şiddet görmüş, bu kaynanasinin yanında böyle yurmuh yemiş bizene ki
Şiddet; gurban olduğum yaresurrallah tarafından gelsede(!) lakin ki öyle değildir.
Çok güzel oldu, iyi de oldu.
Eyyorlamam bu kadar benim de.
Selametnen.

dayak yemedim ama sizin kız çok şeyler yiycek sen hadi ordan hala üzülmüyorsun ya pesss yüz kalmamış sende

Ne uzulecekmisim? Sen uzuluyo musun kendine ? Su haline bak siddet gormus suratina yuzuk yemis hala adami bekleyen sensin. Bu mu senin ailenin sana ogrettigi gurur? Gec sen o isleri :) Senin bedduan mi korkutacak uzecek beni? Allah akil vermis. Bilmem bildiniz mi? Kullanmak lazim arada bir de olsa. Zarari yok yani. Ha bir de bendeki yuzu arayana kadar bunca olayin ustune kendininki nerde kaybolmus ona bak bi sen :)

yorumlarınızı evde kocalarınıza yapın bebim gibi gencecik kızı üzdünüz tek duam benim dualarım tutar beni üzen 10000 katı üzülsün inşallah
Nısanlın için ettiğin dualar, Allah'in tatil gününe mi denk geldi ki ?
Tövbe Yarabbim, zorla gulduruyorsun kumralimsi :)
Neyse ben gidip başka konularda beddua yiyeyim.
Tekrar selametlen.

Ben annemin babamın yüzünü kara öıkartacak bir iey yapamadım şükür bütün aailelerden iyi ailem var ve gerçelte parmakla gösterilen bir kızım asla sizin kıxlarınız böyle olamayacak.

Sen herseyi bakirelikle bir tutuyorsun burda. Benim dedigim o değil. Insallah kızının babasi bu nişanlın olmasinda, bari siddet olan bir evde büyümesin. Allah görüyor kimin niyeti daha temiz burda.

Allah sana akıl sağlığı versin
Şu gencecik yaşında daha sağlıklı huzurlu günler geçirmeni diliyorum
Keşke bir yardım alsan
Ailen keşke farkına varsa senin biraz yardıma ihtiyacın var fakat istemiyorsun iyi olmayı

İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim
Burada kimse karaktersiz nişanlınızın geri dönmesini bekleyin diye tavsiye verip günahınıza girmediği için bu şekilde beddua etmeyi seçtiğinize göre gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz. İnsanlar grip olduğunda nasıl doktordan yardım alıyorsa sağlıklı düşünmeyi bıraktıklarında da psikolojik yardım almalıdır. Siz önce kendinizle olan sorunu çözün ondan sonra gelip burda yazılanları okuduğunuzda herkesin sizin için dil döktüğünü anlarsınız.

Yoo sen bunun için istemiyorsun ki
Sen bariz sevdiğin tekrar birlikte olmak için istiyorsun.
Ne diyeyim ALlah gönlüne göre verin. Zaten ettiğin beddualara bakılınca bu gönülle ancak bunu haketmişsin.

Yoo sen bunun için istemiyorsun ki
Sen bariz sevdiğin tekrar birlikte olmak için istiyorsun.
Ne diyeyim ALlah gönlüne göre verin. Zaten ettiğin beddualara bakılınca bu gönülle ancak bunu haketmişsin.
Allah dağına göre kar verirmiş . Boşuna dememişler

Ever şiddet uyguladı dedim ama dayak attı tokat attı demedim !

Allah ım yaa.. önceki konunda var .. alnının ortasına yumruk indirmiş adam..
daha ne yapması lazım ayrılman İçin.. bunlar yeterli değil mi ?? Benim için tutup iteklenmek de şiddettir,senin için tekme tokat dövülmek şiddet değil demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…