Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Şimdi nasıl ezebilirim daha fazla nasıl haklı olabilirim nasıl haklı gösterebilirim diye çaba gösterin düşünün tamam mı biraz insan olun da susun yeterrr be yeter

Şimdi seni daha iyi tanidik :)
Az önce tanımadan yorum yapmıştık malum.
Ha ayrıca nisanlin bizim gibi birisiyle tanışamaz onu bizi tanıma şerefine mazhar edip, suratimiza şiddet göstererek yüzük firlattiracak kadar kendimizden tiksinmiyoruz.

İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim

Helal olsun kiiz doktor. :) Hayir yani senin nisanlin kim yani? Merakli degiliz suratimiza yuzuk yemege

Yani diyorsun ki; şu sessiz halimle yedim dayağı ben
Sizin gibileri haşat eder mi diyorsun????
Ya birşey diyecem bak sen sağlıklı değilsin
Şu neti kapat,geç uzan odana
Bir düşün şu olayları sakince
Sen iyice saçmalıyorsun bir dediğin bir dediğini tutmuyor

İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim

Kizima gururun ne demek oldugunu ve onemini ogretecegim. Belli ki sizin aileniz size ogretememis. O sebepten suratiniza yuzuk atan ve size siddet gosteren insan gorunumlu yaratigi hala bekliyorsunuz.

Kizima gururun ne demek oldugunu ve onemini ogretecegim. Belli ki sizin aileniz size ogretememis. O sebepten suratiniza yuzuk atan ve size siddet gosteren insan gorunumlu yaratigi hala bekliyorsunuz.
Çok büyük konuşuyorsunuz. Benim ailem bana gururu dibind kadar öğretti, bu kişiye karşı zaafım oldu. Benden beter olun sizde evlatlarınızda sınanın inşallah bu büyük konuşmaların acısı fena olucak hayatınızda oh olsun size

Sz benim masum sevgimden ne istediniz be ? Yeter ama artık yaaa ben sizi çekemem gidin çekicek birilerine çemkirin tabii yapabilirseniz
Ben sana birşey demedim bir soru sordum ona bile cevap vermedin. Ama kimsenin evladına beddua etmeye hakkın yok . Senin sevgin masum belki ama burada insanlar uyarıyor .

Aynen işleri güçleri yok gelmiş eski konularımı inceleyip beni ordan ezmeye çalışıyo
Ben sizi savunmadim tam tersi sizin hakaretlerinize maruz kalanlara siz ve sizin gibi üyelerden uzak durması için olanı anlattım.

Sizi kimsenin ezmesine ihtiyaciniz yok bunu bizzat kendiniz yapıyorsunuz

Siz ve sizin gibi üyeler ezilmelerinin susmalarinin karşı koyamayislarinin hirsini gerçek hayatindaki insanlardan alamıyor ama buradaki insanlara çok güzel beddua edebiliyor

Çok şükür herkesin bedduasi da kabul olmuyor :)

İnşallh evladınıza böyle şeyler gelir o zaman da böyle oynarsınız tamam mı

Ayyy sen beddua da mi ediyosun :) elin oglundan dayak ye agzini acma burda milleti siradan gecir. Hadi ordan hadi.. Gucun seni ezene gururunu cigneyene yetsin. Beddua ediyor bir de utanmadan

Aman tanrım
Tanrı aşkına kumral senşn ağzından çıkanı kulağın duyor mu
Sana kaç kere şu lanet olası federallerden uzak durmanı söyledim
Error verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…