- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Şimdi seni daha iyi tanidik :)Ya siz ne biçim insanlarsınız ya yeter üyeliğim bitecekse bitsin ben sizin gibi birlik insanlrla uğraşamam. Benim nişanlım sizin gibi bşrisiyle tanışmış falan olsaydı düşünemiyorum ya ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böykeysem Allah sizin kocalarınıza gerçekten sabır versın ya bu ne ya dırdır yeter ama ya bi yerden haklı çıkcam diye boş boş konuşuyorsunuz !!!! Gidin burda klavye delikanlılığı yapacağınıza hayatınıza bakın bişey demiyorum yeter ama ya hepiniz birliksiniz yeterrrr
İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyimŞimdi seni daha iyi tanidik :)
Az önce tanımadan yorum yapmıştık malum.
Ha ayrıca nisanlin bizim gibi birisiyle tanışamaz onu bizi tanıma şerefine mazhar edip, suratimiza şiddet göstererek yüzük firlattiracak kadar kendimizden tiksinmiyoruz.
Abartıyorsun burada insanların masum evlatlarından ne istiyorsun?İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim
Şimdi seni daha iyi tanidik :)
Az önce tanımadan yorum yapmıştık malum.
Ha ayrıca nisanlin bizim gibi birisiyle tanışamaz onu bizi tanıma şerefine mazhar edip, suratimiza şiddet göstererek yüzük firlattiracak kadar kendimizden tiksinmiyoruz.
Yani diyorsun ki; şu sessiz halimle yedim dayağı benYa siz ne biçim insanlarsınız ya yeter üyeliğim bitecekse bitsin ben sizin gibi birlik insanlrla uğraşamam. Benim nişanlım sizin gibi bşrisiyle tanışmış falan olsaydı düşünemiyorum ya ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böykeysem Allah sizin kocalarınıza gerçekten sabır versın ya bu ne ya dırdır yeter ama ya bi yerden haklı çıkcam diye boş boş konuşuyorsunuz !!!! Gidin burda klavye delikanlılığı yapacağınıza hayatınıza bakın bişey demiyorum yeter ama ya hepiniz birliksiniz yeterrrr
Sz benim masum sevgimden ne istediniz be ? Yeter ama artık yaaa ben sizi çekemem gidin çekicek birilerine çemkirin tabii yapabilirsenizAbartıyorsun burada insanların masum evlatlarından ne istiyorsun?
İnşallh evladınıza böyle şeyler gelir o zaman da böyle oynarsınız tamam mıHelal olsun kiiz doktor. :) Hayir yani senin nisanlin kim yani? Merakli degiliz suratimiza yuzuk yemege
İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim
Düzelir demedik onun için böyle oldu.Abartıyorsun burada insanların masum evlatlarından ne istiyorsun?
Çok büyük konuşuyorsunuz. Benim ailem bana gururu dibind kadar öğretti, bu kişiye karşı zaafım oldu. Benden beter olun sizde evlatlarınızda sınanın inşallah bu büyük konuşmaların acısı fena olucak hayatınızda oh olsun sizeKizima gururun ne demek oldugunu ve onemini ogretecegim. Belli ki sizin aileniz size ogretememis. O sebepten suratiniza yuzuk atan ve size siddet gosteren insan gorunumlu yaratigi hala bekliyorsunuz.
Ben sana birşey demedim bir soru sordum ona bile cevap vermedin. Ama kimsenin evladına beddua etmeye hakkın yok . Senin sevgin masum belki ama burada insanlar uyarıyor .Sz benim masum sevgimden ne istediniz be ? Yeter ama artık yaaa ben sizi çekemem gidin çekicek birilerine çemkirin tabii yapabilirseniz
Şikayet mi ettin hemen işte gerçekleri kabul edemeyince böyke oluyorMune : Konu sahibi ısrarla etrafına saldırıyor.
ne güzel uyardılar dimi ya beni kim üzdüyse ahım çıksın klavye dekanlıları !Ben sana birşey demedim bir soru sordum ona bile cevap vermedin. Ama kimsenin evladına beddua etmeye hakkın yok . Senin sevgin masum belki ama burada insanlar uyarıyor .
Ben sizi savunmadim tam tersi sizin hakaretlerinize maruz kalanlara siz ve sizin gibi üyelerden uzak durması için olanı anlattım.Aynen işleri güçleri yok gelmiş eski konularımı inceleyip beni ordan ezmeye çalışıyo
Valla bişi demediğim halde ben bile azar işittimDüzelir demedik onun için böyle oldu.
Bilseydik pazara kadar değil, mezara kadar derdik
Durduk yere cooolugumuz çocuğumuz beddua yedi be ya :)
İnşallh evladınıza böyle şeyler gelir o zaman da böyle oynarsınız tamam mı
Aman tanrımİnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?