Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Adam dövmüş, yüzüğü yüzüne fırlatmış, hatasını görüp pişman olup bi birleşme çabasına filan da girmemiş, konu sahibi onun ailesini arıyor "beni dövdü ama hiç sorun değil, döner dmi?" dercesine.. Ben de zamaninda sabrettim, sustum (ben evliydim) bi müddet ama ne dayak vardi, ne ihanet ne de böyle aşağılamalar.. Evli degilsin, coluk cocuk yok, kimsesiz olup bu adama muhtaç değilsin şükür..
Anlayamıyorum, kendi değerini bu kadar ayaklar altina almak neden?

seviyorum unutamıyorum gibi bahane olmayacak şeyler söyledi kendimden örnek verdim.. bir erkek arkadaşım tokat attı adamı bi daha görmedim daha aynı eve girmeden bunu yapan evlenince neleeer neler yaşatır. insan biraz kendi kıymetini bilmeli, oturup düşünmeli ben ne yapıyorum ne istiyorum diye.

şuan eşimi çok seviyorum Allah korusun oldu da bana vurdu ondan telefon beklemek, özür beklemek şöyle dursun yüzüne bakmam..

Agzina saglik Doktorum..
Bu forumda beni benden alan onerilerden ilkidir "al karşına, güzelce konuş"
Yahu adam dövmüş, dövmüş ulan, var mi ötesi? Ne konusmasi ne guzelcesi?
Dayak yiyen kadin (hicbir mecburiyeti veya muhtacligi yokken ustelik) hic sallamayan adamin ve ailesinin pesinde dolaniyor, pisman olup dönen eden yok, daha gelmis burda "kestirip atamam" diyor, kizinca da biz suçlu oluyoruz..
Bi diğer tav oldugum yorum da "size konusmasi kolay, basina gelmeyen bilemez, kinadigini yasamadan olmezsin bik bik bik"
24 yasinda bosandim ben, dayaksiz ihanetsiz alkolsuz kumarsiz bi kocadan.. Demek ki neymis, Lavanta'ya uzaktan koca boşamak kolay değilmiş Hem ortada acikca duran bi kepazelige yanlis demek icin illa yaşamış mı olmak gerekiyor?

Her yerde böyle birisi çıkıyor işte... Siz derdini anlatan ağlyarak bunları yapan birisini yargıladınız. Üzgün birisi de kendisini savununca değil doğruları hissettiklerini söyleuince kötü oldu. Siz kendi yazdıklarınıza yargılarınıza bakın lütfen. Ben başkaları gibi saygısızlık yapmadım, saygılar bile dedim. Sizi Allaha havale ediyorum.

Konuştuğımuz kişinin bağımlılığı vs. olabilir. Öfke komtrolsüzlüğü zaten var, bunları hiç sorgulamadınız. Hep yargılama yoluna gittiniz.... Allah sizin başınıza inşallah yakınlarınıza böyle bir dert vermez.

Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.

Kendini rezil kepaze etme, değerini bil diye kendimizi parçalıyoruz, sonuç ne oluyor "beni yargiladiniz"
Seni de anliyorum, asagilanmak o kadar olagan bi hal almis ve psikolojini bozmus ki şu yasadiklarinin icinde, sana asıl yardimci olmak isteyenlere saldirmak seni hor gorenlere resti cekmekten daha kolay geliyor.. Ben de sana Allah'tan yardim ve acil şifalar diliyorum sevgili kardeşim..

Şahsen seni yargilamiyorum. Karşı taraf ne olduğunu belli etmis zaten. Ama seni anlamayı çok isterdim. Canin yeteri kadar yanmadi mi?

Sağol güzel ablacım, Allah razı olsun keşke en baştan böyle deseydin. Zaten derdim vardı, daha da kötü oldum.

Katılıyorum
İnsan gibi arayın dedimiştim ama şiddet uyguladı bana dedi

Ana avrat sovsek daha değerli olurduk.
Aman ya nasılsa buralardasin.
Umarım kotu hallerine denk gelmek nasip olmaz bize ama yine de denilmisleri tekrar baştan yazalım.
-Evlenince düzelmez.
-Çocuk olunca düzelmez.
-Baba evine dönünce düzelmez.
-Kırmızı gecelikle düzelmez.
-Karşısında kendini kessen düzelmez.
-Ana babasına şikayet etsen düzelmez.
-Konuşsan duzelmez.
-Karşısında ağlasan duzelmez. (El oğlu döver ama ağlamaya koymaz misali)
-Akraba, enik, cücük, arkadaş ara buluculuk yapsa duzelmez.
-Hata ettim pişmanım desede inanma yine duzelmez.
Açıkçası bu adamı Allah'a havale etsen bile duzelmez.

Sağol güzel ablacım, Allah razı olsun keşke en baştan böyle deseydin. Zaten derdim vardı, daha da kötü oldum.
Sen anlayip dinlememekte israrcisin, sadece vazgecmemeni ogutleyenleri dikkate alip hayır dualari etmissin, kendini ezdirme iyilere layiksin diyenlere kalkip neler diyorsun, hatta bana "bosandigin adama acidim" diyebiliyorsun hiç bilmeden, etmeden.. Ben yine de sana gücenmedim, bunu da bil, sadece zihniyetine üzüldüm.. Kendine ve derdine anlayis beklerken baska bi insanin hic bilmediğin gecmisine sarmak sana bi sey kazandirmaz..
Her neyse..
Dilerim mutlu olursun..

Son düzenleme:
Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile

Bir insanın zorba olduğunu anlamak için fiziksel şiddet olmak zorunda değil psikolojik şiddet de olabilir. Nişanlıyken iterek, yüzük fırlatarak şiddet uygulayan insan evlendikten sonra itmekten sıkılır tokada, tokattan sıkılır dayağa başlar zaten şiddetin tepki gösterilmeyecek çeşitleri mi var? Şu an sizi el üstünde tutması, değer verdiğini en çok göstermesi gereken nişanlılık dönemindesiniz.
[ Not:Şimdi böyle dedim de evlendikten sonra değer verdiğini göstermesine gerek yok mu yani diyenler olur. Tabi ki erkek de kadın da değer verdiğini her zaman hissettirmeli. Evlendikten sonra eşler birbirini daha yakından tanıdığı için bunun sıklığı azalabilir ya da hissettirme şekli çiftlere göre değişir ve tabi hayat gailesi içinde bazı şeyler istemsizce sıradanlaşabilir ama bu konu farklı bir başlığın konusu ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…