- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.858
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Adam dövmüş, yüzüğü yüzüne fırlatmış, hatasını görüp pişman olup bi birleşme çabasına filan da girmemiş, konu sahibi onun ailesini arıyor "beni dövdü ama hiç sorun değil, döner dmi?" dercesine.. Ben de zamaninda sabrettim, sustum (ben evliydim) bi müddet ama ne dayak vardi, ne ihanet ne de böyle aşağılamalar.. Evli degilsin, coluk cocuk yok, kimsesiz olup bu adama muhtaç değilsin şükür..neyin umudundasınız? adam size şiddet! uygulamış bakın şiddet! kırmızı çizgiler vardır aldatılma gibi şiddet gibi hakaret gibi bunları yaşarsanız arkanıza bakmamanız gerekir ama siz hala aniden kestirip atma kafası diyorsunuz..
daha nişanlıyken size bunu yapan evlenince neler yapar?
bir de bakın derdiniz var buraya konu açıyorsunuz, insanlar size yol gösteriyor. ben buraya başıma bir olay geldiğinde konu açıyorum çünkü o dönemlerde sağlıklı-mantıklı düşünemiyorum.. neden size doğru yolu gösteren insanlara hemen saldırıya geçiyorsunuz?
Şiddet mi? Arkana bakmadan kaçman gerek ondan telefon beklemek değil.Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Adam dövmüş, yüzüğü yüzüne fırlatmış, hatasını görüp pişman olup bi birleşme çabasına filan da girmemiş, konu sahibi onun ailesini arıyor "beni dövdü ama hiç sorun değil, döner dmi?" dercesine.. Ben de zamaninda sabrettim, sustum (ben evliydim) bi müddet ama ne dayak vardi, ne ihanet ne de böyle aşağılamalar.. Evli degilsin, coluk cocuk yok, kimsesiz olup bu adama muhtaç değilsin şükür..
Anlayamıyorum, kendi değerini bu kadar ayaklar altina almak neden?
Agzina saglik Doktorum..O kadar kisi yakma kendini deniyor da sadece iki kişiye Allah sizi mutlu etsin, güldürsün, mutluluktan ölün geberin deniliyor abdjajdba.
Öneri verenlerden biri Türk Erkeği genellemesi pardon guzellemesi yaparak olan durumların normal olduğunu ve ona hatasını (!) konuşarak güzelce anlat diyor.
E ablacim bu adam ilk okul çocuğu mu şiddet ve turevlerinin kötü olmayacağını tane tane anlatarak dikte edesin.
Kaç yaşında adam mal mi ? Bilmiyor mu insanlarla insan gibi konuşarak anlasabilsigimizi ?
Diğer arkadaş da aman yargılamayın birikimler var diyor, bana bir gülme geliyor.
Ah keşke geçmişe dair bıraktığı iz niteliğindeki konularına bir göz atsalar bu sahibenin belki guzellemeleri kendini sevmesi konusunda yer değiştirebilir, ümitliyim.
Her yerde böyle birisi çıkıyor işte... Siz derdini anlatan ağlyarak bunları yapan birisini yargıladınız. Üzgün birisi de kendisini savununca değil doğruları hissettiklerini söyleuince kötü oldu. Siz kendi yazdıklarınıza yargılarınıza bakın lütfen. Ben başkaları gibi saygısızlık yapmadım, saygılar bile dedim. Sizi Allaha havale ediyorum.Umut mu üretelim olmadik yerden? Sen nicin actin bu konuyu, duymak istediklerim soylensin, olumsuz yorumlara tersleneyim diye mi?
Guzelce yazana bile alakasiz bi sekilde atarlanmissin, sirf "bekle, döner" demediler diye..
Polemik cikariyorsun..
@Mune
Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.Agzina saglik Doktorum..
Bu forumda beni benden alan onerilerden ilkidir "al karşına, güzelce konuş"
Yahu adam dövmüş, dövmüş ulan, var mi ötesi? Ne konusmasi ne guzelcesi?
Dayak yiyen kadin (hicbir mecburiyeti veya muhtacligi yokken ustelik) hic sallamayan adamin ve ailesinin pesinde dolaniyor, pisman olup dönen eden yok, daha gelmis burda "kestirip atamam" diyor, kizinca da biz suçlu oluyoruz..
Bi diğer tav oldugum yorum da "size konusmasi kolay, basina gelmeyen bilemez, kinadigini yasamadan olmezsin bik bik bik"
24 yasinda bosandim ben, dayaksiz ihanetsiz alkolsuz kumarsiz bi kocadan.. Demek ki neymis, Lavanta'ya uzaktan koca boşamak kolay değilmişHem ortada acikca duran bi kepazelige yanlis demek icin illa yaşamış mı olmak gerekiyor?
Kendini rezil kepaze etme, değerini bil diye kendimizi parçalıyoruz, sonuç ne oluyor "beni yargiladiniz"Her yerde böyle birisi çıkıyor işte... Siz derdini anlatan ağlyarak bunları yapan birisini yargıladınız. Üzgün birisi de kendisini savununca değil doğruları hissettiklerini söyleuince kötü oldu. Siz kendi yazdıklarınıza yargılarınıza bakın lütfen. Ben başkaları gibi saygısızlık yapmadım, saygılar bile dedim. Sizi Allaha havale ediyorum.
Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.
Konuştuğımuz kişinin bağımlılığı vs. olabilir. Öfke komtrolsüzlüğü zaten var, bunları hiç sorgulamadınız. Hep yargılama yoluna gittiniz.... Allah sizin başınıza inşallah yakınlarınıza böyle bir dert vermez.
Sevinin o zaman ne diyim... Ağlayan üzülen derdi oln birine bunu yaptınız daha ne diyeyim...abovv karışır buralar şimdi..
Sağol güzel ablacım, Allah razı olsun keşke en baştan böyle deseydin. Zaten derdim vardı, daha da kötü oldum.Kendini rezil kepaze etme, değerini bil diye kendimizi parçalıyoruz, sonuç ne oluyor "beni yargiladiniz"
Seni de anliyorum, asagilanmak o kadar olagan bi hal almis ve psikolojini bozmus ki şu yasadiklarinin icinde, sana asıl yardimci olmak isteyenlere saldirmak seni hor gorenlere resti cekmekten daha kolay geliyor.. Ben de sana Allah'tan yardim ve acil şifalar diliyorum sevgili kardeşim..
KatılıyorumAz önce kendin demedin mi; bu kişi bana şiddet gösterdi diye?? Şimdi de tutup biri tokat attı,diğeri dayak diyor diyorsun..
Senin için şiddetin aşamaları mı var?
Hem kendi söylediğini unutuyorsun hem de burda sana yol yordam göstermeye çalışan insanlara ahkam kesiyorsun...
Ever şiddet uyguladı dedim ama dayak attı tokat attı demedim !Katılıyorum
İnsan gibi arayın dedimiştim ama şiddet uyguladı bana dedi
Sen anlayip dinlememekte israrcisin, sadece vazgecmemeni ogutleyenleri dikkate alip hayır dualari etmissin, kendini ezdirme iyilere layiksin diyenlere kalkip neler diyorsun, hatta bana "bosandigin adama acidim" diyebiliyorsun hiç bilmeden, etmeden.. Ben yine de sana gücenmedim, bunu da bil, sadece zihniyetine üzüldüm.. Kendine ve derdine anlayis beklerken baska bi insanin hic bilmediğin gecmisine sarmak sana bi sey kazandirmaz..Sağol güzel ablacım, Allah razı olsun keşke en baştan böyle deseydin. Zaten derdim vardı, daha da kötü oldum.
Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?