Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Sizde benim azıcık hayatımı bilip yorum yaptınız, siz de tamamını bilmiyordunuz. Benimle nasıl konuştığınuza bakın önce. Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz kapım size sonuna kadar açık... Bir abla olarak görüp her şeyimi anlatabilirim... Saygılar.

Sizle iletisime gecmesini istiyorsaniz 2 kere aradiginda neden acmadiniz sizde bi tuhafsiniz. Ya aradiginda acmayacaksaniz hic meraklandirmak icin manzara fotografi atmayin ya da iletisime gecmek istemiyorsaniz gecmis olsun mesaji bile atmayin.

Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.
Sen şaşırmışsın şaşkınlıktan sana yardım etmek isteyen insanları kırıyorsun
Senin nişanlından ayrılman yada barışman burda kimseyi mutlu etmez
Senin tam olarak Ne istediğin belli değil zaten

Sevinin o zaman ne diyim... Ağlayan üzülen derdi oln birine bunu yaptınız daha ne diyeyim...
Son olarak şunu da ekleyim (çenem düştü yine bugün), millet sen ilerde daha cok uzulme diye konusuyor, daha en basinda gormussun gercekleri, kendini kurtar diye cabaliyor..
Nasil anlamak istersen artik..
Vesselam..

Öfke kontrolü olmayan biriyle mi nişanlıydın anlamadım da ?

Son olarak şunu da ekleyim (çenem düştü yine bugün), millet sen ilerde daha cok uzulme diye konusuyor, daha en basinda gormussun gercekleri, kendini kurtar diye cabaliyor..
Nasil anlamak istersen artik..
Vesselam..
Oysa ki çevresinden daha objektif yorumlar yapıyoruz

Kiz son yorumum diyorum, yeniden yazdiriyorsun bana..
Saygilar demekle saygili olmus olmuyorsun, bunu bil öncelikle..
Hayatın ve ilişkinin anlattığın kısmı ayrilik icin yeterlidir, bunu da bil..
Son olarak, millete saldirip acik aramak veya olmadik yerden vurmaya calismak yerine anlamaya çalışsaydın herkesin senin "değerini ve mutlulugunu" düşündüğünü anlardin..
Benimle ters konustunuz deyince hakli olmuyorsun, insanlar da duymak istediklerini soylemediginde "ters" konuşmuş olmuyorlar..

Bi sürü yorum yaparak boşa kürek çekme sporunu yine başarıyla ifa ettim, kendimi de tebrik ediyorum..

Sevgiler..

Bak bu adamla sevismis dahi olsan, hamile kalmış bile olsan.
Senin hayatın onun ellerinde dahi olmuş olsa da evlenme diyor açıkçası millet sana.
Daha ne geçmişi ?
Hiç tanımadığın birisini üstelik burada kim kimi detayiyla bilebilir ana babalarimiz bile bilmezken kalkıp boşandığı için eşiyle alakali onur kırıcı bir şey yazıyorsun.
Sonra da beni anlamiyorsunuz diye millete verip veristiriyorsun.
Oldu mu şimdi bu ha ?
Sürekli umarım yasamazsiniz, başınıza gelmez diyorsunya.
Aynı şeyi ben de sana diyorum.
Umarım lavantakokulusandik'in sinandigi yerden sinanmazsin.
Hadi bakalım.
Düpedüz terbiyesizlik bu başka bir şey değil.
Sanırsın kadın ana avrat -dere tepe düz gitti de ıslah edilesi insan kisvesine konularak Allah'a havale edildi.
Kalbinin ekmeğini yemen dileğiyle yahu benim bile canım acidi.

Son düzenleme:
Led_BiR_Vele_DisTiri office Yılın bu zamanlari buna benzer seyler yasiyoruz farkettiniz mi Gecen sene yasanan kargaşa geldi aklima..
Şu boşanma illeti yuzunden ağız tadiyla akıl da veremiyoruz arkadas, hemen bi yüze çarpmalar :)) Gerçekten gülümsüyorum artık..
Ben polemiğe karışıp (dilimi tutamam malum) grileşmeden kaçayım :)

evet resmen tüy dökme mevsimi gibi iğneleme mevsimi geliyor periyodik olarak yok yani sendeki özgüven ve cesaretin gramına sahip olamayıp şiddet ve hakarete uğradığı halde "ıcıbı giri dinir mi" diye diye dönen adamlar sana laf atıyor ya.. tür: komedi imdb: 10/10

Benim de aklima o geldi hatta mesajima eklentiler yaptım tekrar hizimi alamadım.
Yok böyle bir şey.
Elin adamı şiddet gösterir, badem gözlü olur.
Tavsiye verenler de tu kaka ilan edilir bedduaya mazhar olur.
Hem de karincayi ....... belini incitmemek yumusakliginda yapıyor bunu.
Yani aslında beddua edip ama etmemiş gibi görünmek.

Aklıma hep böyle konularda benden önce kuaförde saçını yaptıran gelin gelir. Kına gecesi de benden önceydi. Kuaföre anlatıyor annesi nişanlısının/eşinin kizi dövdüğünü. Yakınıp duruyor damatdan. Kuaför de diyor ki "Bu durumda düğünü neden iptal etmiyorsunuz? Bu böyle siddet göstermeye devam eder" kadının cevabı: "Artık herşey ayarlandı ortaya çıktık bir kere. Elaleme ne deriz?" Ertesi hafta düğünümüz var. Şiddet gören kızın o gün tek derdi "Salonda en güzeli ben olmalıyım". Yani bazıları kendilerini bile bile yakıyor. Yapacak birşey de yok

Bana yardımcı olursanız sevinirim...

Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz kapım size sonuna kadar açık... Bir abla olarak görüp her şeyimi anlatabilirim...

Buraya konu açıp hayatınızın "bir kısmını" anlatıp yardım isteyen sizsiniz. Cui Bono dahil burada herkes sizin iyiliğiniz için mecburen "anlattığınız kadarına" bakarak konuşuyor. İnanın, benden sizden çok daha fazla görmüş geçirmiş insanlar var bu platformda. Emin olun bu kız neden bu kadar ısrarcı diye düşünerek "nişanlınızın size zarardan başka bir getirisi olmayacağını" göstermeye çalışıyorlar. Bunu anlamak için sizin bu siteye yazdıklarınızı okumak yeter de artar bile. Ne yaşadığımı bilemezsiniz demeyin hangi duyguları yaşadığınızı çok iyi biliyorum. Ayrılık bir süre üzer sonra acısı geçer yeni bir hayat kurarsınız. Böyle bir insanla yapılan evlilik ise bile bile ömrünü harcamak demektir. 2yıl? 5yıl? 10yıl? Zorbalıkla geçen bir ömür? Hangisi daha uzun sizce? Biriken anılar yaşanmışlıklar onca yılı insan bir anda unutamıyor dediniz ya hani ondan soruyorum. Profilde lisans öğrencisi olduğunuz yazıyor 4-5 yıllık ilişki bile olsa güzel geleceğinizi bu adamla harcamaya değer mi?

Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz
Biz hiç tanışmadığımız halde yazdığınız kadarıyla bile size bu muameleyi reva görmeyerek soruyu soruyoruz zaten.
Kendinize niye bu kötülüğü yapıyorsunuz?

Arkadaslar kk da gördüğüm kadarıyla böyle ezilen ama bu ezikligi ile de mutlu olan kaderine razi olan burada sürekli konu açarak bakın ben kendimi nasıl ezdiriyorum diyen destek bekleyen bir grup kadın var..bir grup da yine bu kadınlarla benzer şeyler yaşamış veya hala yaşayan ve bu yüzden de görevi sadece konu sahibini savunmak olan saçma olsa da anlayışlı üye rolü yapan kadınlar var.

Bu iki gruptan ve konularından uzak durun hatta gördüğünüz yerde kaçın.ya ama kk kadınları çok anlayışsiz diye cosarlar ya beddua ederler yada eski konularınizdan sizi vurmaya çalışırlar.

Ya siz ne biçim insanlarsınız ya yeter üyeliğim bitecekse bitsin ben sizin gibi birlik insanlrla uğraşamam. Benim nişanlım sizin gibi bşrisiyle tanışmış falan olsaydı düşünemiyorum ya ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böykeysem Allah sizin kocalarınıza gerçekten sabır versın ya bu ne ya dırdır yeter ama ya bi yerden haklı çıkcam diye boş boş konuşuyorsunuz !!!! Gidin burda klavye delikanlılığı yapacağınıza hayatınıza bakın bişey demiyorum yeter ama ya hepiniz birliksiniz yeterrrr

Aynen işleri güçleri yok gelmiş eski konularımı inceleyip beni ordan ezmeye çalışıyo

sende sevgiler demekle sevgili olmuş olmuyosın diğer yazdıklarını okumuyorum bile yeter kendini hep haklı görmeye çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…