- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Sizde benim azıcık hayatımı bilip yorum yaptınız, siz de tamamını bilmiyordunuz. Benimle nasıl konuştığınuza bakın önce. Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz kapım size sonuna kadar açık... Bir abla olarak görüp her şeyimi anlatabilirim... Saygılar.Sen anlayip dinlememekte israrcisin, sadece vazgecmemeni ogutleyenleri dikkate alip hayır dualari etmissin, kendini ezdirme iyilere layiksin diyenlere kalkip neler diyorsun, hatta bana "bosandigin adama acidim" diyorsun hiç bilmeden, etmeden.. Ben yine de sana gücenmedim, bunu da bil, sadece zihniyetine üzüldüm.. Kendine ve derdine anlayis beklerken baska bi insanin hic bilmediğin gecmisine sarmak sana bi sey kazandirmaz..
Her neyse..
Dilerim mutlu olursun..
Sen şaşırmışsın şaşkınlıktan sana yardım etmek isteyen insanları kırıyorsunAnlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.
Son olarak şunu da ekleyim (çenem düştü yine bugün), millet sen ilerde daha cok uzulme diye konusuyor, daha en basinda gormussun gercekleri, kendini kurtar diye cabaliyor..Sevinin o zaman ne diyim... Ağlayan üzülen derdi oln birine bunu yaptınız daha ne diyeyim...
Ne yaptı ozamanEver şiddet uyguladı dedim ama dayak attı tokat attı demedim !
Öfke kontrolü olmayan biriyle mi nişanlıydın anlamadım da ?Konuştuğımuz kişinin bağımlılığı vs. olabilir. Öfke komtrolsüzlüğü zaten var, bunları hiç sorgulamadınız. Hep yargılama yoluna gittiniz.... Allah sizin başınıza inşallah yakınlarınıza böyle bir dert vermez.
Oysa ki çevresinden daha objektif yorumlar yapıyoruzSon olarak şunu da ekleyim (çenem düştü yine bugün), millet sen ilerde daha cok uzulme diye konusuyor, daha en basinda gormussun gercekleri, kendini kurtar diye cabaliyor..
Nasil anlamak istersen artik..
Vesselam..
Kiz son yorumum diyorum, yeniden yazdiriyorsun bana..Sizde benim azıcık hayatımı bilip yorum yaptınız, siz de tamamını bilmiyordunuz. Benimle nasıl konuştığınuza bakın önce. Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz kapım size sonuna kadar açık... Bir abla olarak görüp her şeyimi anlatabilirim... Saygılar.
abovv karışır buralar şimdi..
Bak bu adamla sevismis dahi olsan, hamile kalmış bile olsan.Sizde benim azıcık hayatımı bilip yorum yaptınız, siz de tamamını bilmiyordunuz. Benimle nasıl konuştığınuza bakın önce. Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz kapım size sonuna kadar açık... Bir abla olarak görüp her şeyimi anlatabilirim... Saygılar.
Bana şiddet gösterip yüzüğü attı.
Led_BiR_Vele_DisTiri office Yılın bu zamanlari buna benzer seyler yasiyoruz farkettiniz mi Gecen sene yasanan kargaşa geldi aklima..
Şu boşanma illeti yuzunden ağız tadiyla akıl da veremiyoruz arkadas, hemen bi yüze çarpmalar :)) Gerçekten gülümsüyorum artık..
Ben polemiğe karışıp (dilimi tutamam malum) grileşmeden kaçayım :)
Benim de aklima o geldi hatta mesajima eklentiler yaptım tekrar hizimi alamadım.Led_BiR_Vele_DisTiri office Yılın bu zamanlari buna benzer seyler yasiyoruz farkettiniz mi Gecen sene yasanan kargaşa geldi aklima..
Şu boşanma illeti yuzunden ağız tadiyla akıl da veremiyoruz arkadas, hemen bi yüze çarpmalar :)) Gerçekten gülümsüyorum artık..
Ben polemiğe karışıp (dilimi tutamam malum) grileşmeden kaçayım :)
Benim de aklima o geldi hatta mesajima eklentiler yaptım tekrar hizimi alamadım.
Yok böyle bir şey.
Elin adamı şiddet gösterir, badem gözlü olur.
Tavsiye verenler de tu kaka ilan edilir bedduaya mazhar olur.
Hem de karincayi ....... belini incitmemek yumusakliginda yapıyor bunu.
Yani aslında beddua edip ama etmemiş gibi görünmek.
Bana yardımcı olursanız sevinirim...
Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz kapım size sonuna kadar açık... Bir abla olarak görüp her şeyimi anlatabilirim...
Biz hiç tanışmadığımız halde yazdığınız kadarıyla bile size bu muameleyi reva görmeyerek soruyu soruyoruz zaten.Bu arada neden bu kız böyle ısrarcı vs düşünüyor derseniz
Ya siz ne biçim insanlarsınız ya yeter üyeliğim bitecekse bitsin ben sizin gibi birlik insanlrla uğraşamam. Benim nişanlım sizin gibi bşrisiyle tanışmış falan olsaydı düşünemiyorum ya ben ona hiçbir şey yapmadığım halde böykeysem Allah sizin kocalarınıza gerçekten sabır versın ya bu ne ya dırdır yeter ama ya bi yerden haklı çıkcam diye boş boş konuşuyorsunuz !!!! Gidin burda klavye delikanlılığı yapacağınıza hayatınıza bakın bişey demiyorum yeter ama ya hepiniz birliksiniz yeterrrrBak bu adamla sevismis dahi olsan, hamile kalmış bile olsan.
Senin hayatın onun ellerinde dahi olmuş olsa da evlenme diyor açıkçası millet sana.
Daha ne geçmişi ?
Hiç tanımadığın birisini üstelik burada kim kimi detayiyla bilebilir ana babalarimiz bile bilmezken kalkıp boşandığı için eşiyle alakali onur kırıcı bir şey yazıyorsun.
Sonra da beni anlamiyorsunuz diye millete verip veristiriyorsun.
Oldu mu şimdi bu ha ?
Sürekli umarım yasamazsiniz, başınıza gelmez diyorsunya.
Aynı şeyi ben de sana diyorum.
Umarım lavantakokulusandik'in sinandigi yerden sinanmazsin.
Hadi bakalım.
Düpedüz terbiyesizlik bu başka bir şey değil.
Sanırsın kadın ana avrat -dere tepe düz gitti de ıslah edilesi insan kisvesine konularak Allah'a havale edildi.
Kalbinin ekmeğini yemen dileğiyle yahu benim bile canım acidi.
Aynen işleri güçleri yok gelmiş eski konularımı inceleyip beni ordan ezmeye çalışıyoArkadaslar kk da gördüğüm kadarıyla böyle ezilen ama bu ezikligi ile de mutlu olan kaderine razi olan burada sürekli konu açarak bakın ben kendimi nasıl ezdiriyorum diyen destek bekleyen bir grup kadın var..bir grup da yine bu kadınlarla benzer şeyler yaşamış veya hala yaşayan ve bu yüzden de görevi sadece konu sahibini savunmak olan saçma olsa da anlayışlı üye rolü yapan kadınlar var.
Bu iki gruptan ve konularından uzak durun hatta gördüğünüz yerde kaçın.ya ama kk kadınları çok anlayışsiz diye cosarlar ya beddua ederler yada eski konularınizdan sizi vurmaya çalışırlar.
sende sevgiler demekle sevgili olmuş olmuyosın diğer yazdıklarını okumuyorum bile yeter kendini hep haklı görmeye çalışmaKiz son yorumum diyorum, yeniden yazdiriyorsun bana..
Saygilar demekle saygili olmus olmuyorsun, bunu bil öncelikle..
Hayatın ve ilişkinin anlattığın kısmı ayrilik icin yeterlidir, bunu da bil..
Son olarak, millete saldirip acik aramak veya olmadik yerden vurmaya calismak yerine anlamaya çalışsaydın herkesin senin "değerini ve mutlulugunu" düşündüğünü anlardin..
Benimle ters konustunuz deyince hakli olmuyorsun, insanlar da duymak istediklerini soylemediginde "ters" konuşmuş olmuyorlar..
Bi sürü yorum yaparak boşa kürek çekme sporunu yine başarıyla ifa ettim, kendimi de tebrik ediyorum..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?