Niye sadece gunduzleri konusuyorsunuz geceleri konusmuyorsunuz?
Neden uzak mesafelerdesiniz?
Biraz detay verseniz daha iyi olur sanki. Boyle ne desk havada. Sadece tlfnda az konusmak mi sinitiniz?
Bu kk daki konular hepimizi paranoyak yapti da...
Öyle de yapıyorum genelde espriye vuruyor biz bu kapatma mevzusunu oyke deyince espriye vuruyor. Ben de konuyu toparlayacaktim ki sen söyledin , kapatan sen oldun ben olmadım gibi oluyir cvp lariBiliyorum zor ama sen kapatmaya çalış. Sen hadi kapatalim de. Biraz sen çizgikoy ki şaşırsın tabir-i caizse "noluyo lan" desin kendi kendine.
Iste neden tek kalamiyor? Isin icinde baska isler olmasin? Hadi baskalarinin yaninda rahat konusamiyor diyelim, odasinda konusabilir, balkona cikip konusabilir, hic olmadi msjlasarak konusabilir. Yani isteyen insan firsat bulur.simdiden ilvisizliginden sikayetciyseniz zor gibi.Ya işte tek kalmadığı için akşamları rahat konuşamam diyor. Memleketer farklı görev yaptığımız yerler farklı dolayisiyla aynı yerde olamıyoruz. Sıkıntım hem az konuşmak hem de konuşacak birsey bulamıyoz giibi
İlişkiniz çok mu uzun süredir devam ediyor
Iste neden tek kalamiyor? Isin icinde baska isler olmasin? Hadi baskalarinin yaninda rahat konusamiyor diyelim, odasinda konusabilir, balkona cikip konusabilir, hic olmadi msjlasarak konusabilir. Yani isteyen insan firsat bulur.simdiden ilvisizliginden sikayetciyseniz zor gibi.
Uzak mesafe ilişkide bu kadar az tel görüşmesi hiç normal değil. Her fırsatta her gece görüşürdük biz eşimle tüm gün de sms. Konu bitti kapatıyorum çok saçma bi cümle. Bi konuyu görüşmeye mi arıyor adam seni yoksa sana vakit ayırmak sesini duymak için mi
İşte hep bir kurtarma çabaları var ben deneden çekiyorsun ki bunu evlensen bunun bin kat beteri olcak değer mi zamanına
boşver yaa seven erkek bırakmaz boş ben diyim sana az konuşup kapatmak ıstıyosa uzaksa o ilişkiden uzak durcaksın çünkü seni yaralar bu tecrübeyle sabittir bırak o uğrassınİşte hep bir kurtarma çabaları var ben de
Bir de ne kadar zamanlik bi iliski, nasil tanistiniz? Hic gorusemiyor musunuz yuz yuze?
Bana biraz birbirinizi tanimiyormussunuz gibi geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?