Merhaba arkadaşlar enim erkek arkadaşımla uzak mesafeli bi iliskimz var. Hafta içi 3 4 kez konuşuyoruz hafta sonu da 2 kere konusuyoruz. Sorun şu: ben daha çok konuşmak isterim zaten akşamları geceleri konuşmuyoruz gündüz konuşuyoruz :-( kapatma diyorum é konu bitti kapatıyorum zaten diyor. Biraz sacma sapan konuşalım , gulelim diyom É zaten saçma sapan konusuyorz çoğu zaman. Senden sıkılmam ister misin ne zaman arasam kapatmak sorun oluyor öyle olunca da aramak içimden gelmiyor diyor. Uzaktayız böyle birşeyler paylaşılır daha ben geceleri sana hayallerimizi yarın napacağız gibi şeyler konuşamıyoruz diyorum yine é yeteri kadar konuşuyoruz ben sıkıldığımda kapatmak isterim rahat bir sekilde bahane bulmak istemiyorum ...... falan filan bu gibi sorunlar oluyor.
Belki gereksiz bir konu olmuş olabilir ama Bu sorun ara ara oluyor ve ben konu uzamasın biliyorum ki yine istediğim gibi sonuclanmayacaj diye konuyu uzatmiyorum ama ara ara oluyor.
Konuşacak konu ne olabilir başka ya da ne biliyim né yapabilirim. Lütfen yorumlarınız kırıcı olmasın. Teşekkür ederim okuduğunuz için.