- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi bayannurella
-
sıl hamile kalınacağını bilmiyordur yorumunun hangi kafayla yazıldığını gerçekten merak ediyorum ben. Dediğiniz üzere lisede bunun dersi veriliyor, nitekim ben de aldım bu dersi. Sağlık meslek lisesi çıkışlı falan da değilim ayrıca uzaktan yakından alakam yok.
Aynen öyle ya yaptığın şeyin sorumluluğunu almasını bileceksin ya da yok alamam diyorsan da yapmayacaksın. Kimsenin sevişmesi veya sevişmemesi bizleri bağlamaz sonuçta.
Ben söylenene inanırım kimse kimseye yalan söylemek zorunda değil ve söylememeli de zaten. Nasıl hamile kalındığını bilseydi döktüğü terleri ve korkularını anlatmazdı. Eğer kimseye itimatınız yoksa nasıl yaşıyorsunuz normal hayatta. Hep acabalarla mı... Herkesin mi hayatı yalanlarla örtülü. Şu forumda bile insanların dürüstlüğünün tartışılması enteresan. Ben kıza inanmak zorundayım hem bundan bi çıkarı da yokumarım bundan sonra bu tarz yakınlıklar kurmaz diğer kızlarda ders çıkarırlar. Size de hayatta kolaylık diliyorum buna ihtiyacınız var gibi...
Hangi kafa derken pardon benim kafa iyi ve yerinde sukurler olsun.beni ne ilgilendirir ben niye sevistin mi dedim kimle kim sevişir se sevissin bastan beri tavrının yanlış olduğunu yazdım. Bana hangi kafa diyorsunuz da peki siz nasıl okuyup ne anlıyorsunuz tuhaf doğrusu. Heleki hamile nasıl kalınır bilmiyordur diyorsunuz bunu ciddi mi soyluyorsunuz
tatlım bence sen yanlış üyeye kızıyorsun şu andaHangi kafa derken pardon benim kafa iyi ve yerinde sukurler olsun.beni ne ilgilendirir ben niye sevistin mi dedim kimle kim sevişir se sevissin bastan beri tavrının yanlış olduğunu yazdım. Bana hangi kafa diyorsunuz da peki siz nasıl okuyup ne anlıyorsunuz tuhaf doğrusu. Heleki hamile nasıl kalınır bilmiyordur diyorsunuz bunu ciddi mi soyluyorsunuz
Ben de kargo konusunda konusunda tavsiye vereyim; daha çok kişinin işine yarayacağını düşündüm. İmza atmadan önce ürününüzün paketini açarak, herhangi bir hasar olup olmadığına, ürünün eksiksiz bir şekilde teslim edildiğinden emin olun. Eğer ürün eksiksiz ve hasarsız bir şekildeyse o zaman kargo görevlisinin uzattığı belgeyi imzalayabilirsiniz. Kargo görevlisi acelesi olduğunu ve hemen gitmesi gerektiğini söylese bile bunun sizin yasal hakkınız olduğunu unutmayın.
Hangi kafa derken pardon benim kafa iyi ve yerinde sukurler olsun.beni ne ilgilendirir ben niye sevistin mi dedim kimle kim sevişir se sevissin bastan beri tavrının yanlış olduğunu yazdım. Bana hangi kafa diyorsunuz da peki siz nasıl okuyup ne anlıyorsunuz tuhaf doğrusu. Heleki hamile nasıl kalınır bilmiyordur diyorsunuz bunu ciddi mi soyluyorsunuz
Kolay kolay gülen veya belli şeyleri komik bulan bir insan değilim.
Yalnız kahkahayı bastım.
Konu sahibiyle tavsiye konusundaki farklılığınız ise şu, siz kargo alımının nasıl olması gerektiğinin farkındasınız, o nedenle tavsiye veriyorsunuz.
Kolay kolay gülen veya belli şeyleri komik bulan bir insan değilim.
Yalnız kahkahayı bastım.
Konu sahibiyle tavsiye konusundaki farklılığınız ise şu, siz kargo alımının nasıl olması gerektiğinin farkındasınız, o nedenle tavsiye veriyorsunuz.
Ben bunu atlamışımBen de kargo konusunda konusunda tavsiye vereyim; daha çok kişinin işine yarayacağını düşündüm. İmza atmadan önce ürününüzün paketini açarak, herhangi bir hasar olup olmadığına, ürünün eksiksiz bir şekilde teslim edildiğinden emin olun. Eğer ürün eksiksiz ve hasarsız bir şekildeyse o zaman kargo görevlisinin uzattığı belgeyi imzalayabilirsiniz. Kargo görevlisi acelesi olduğunu ve hemen gitmesi gerektiğini söylese bile bunun sizin yasal hakkınız olduğunu unutmayın.
Karışıklık oldu hay allah telle sorunum olduğunu bir kaç gün öncesi site sorunlarına konu acmistim.arkadaş kusura bakmasın.komik ve tuhaf oldu.tekrar ozurdilerim.
Üstüne görmeyi bile bilen bir kız, nasıl hamile kalındığını bilmiyor öyle mi? Zevk suyundan hamile kalma ihtimalini bile biliyor ama çok enteresan..Insanlar yazılanları dikkatli okumuyor, birbirini dinlemiyor, birbirine inanmıyor... Ve birbirlerine hiç tahammül edemiyor, hep bi eleştiri hep bi yargılama.
Aynı fikirde olduğunuz halde bile atışıyosunuz çünkü her an celallenmeye hazırsınız.
Nasıl hamile kalındığını 15 16 yaşından sonra az çok tahmin edebilir bir genç. Ama işin şu tarafı da var. Bunlar kulaktan kulağa gençler arasında hep konuşulan hatta hamamda hamile kalmış diyen teyzeler, erkeğin çıktığı banyoda oturup hamile kalmış diyen teyzeler, bulaşan bi sıvıdan bile hamile kalınıyo sananlar, yani bunları detaylandırmak mı lazım... Aa çok cahilsin mi diyelim şimdi evet cahil çünkü eksik biliyor ama zamanla öğrenecek kısaca nasıl hamile kalındığını bilmiyor..
Üstüne görmeyi bile bilen bir kız, nasıl hamile kalındığını bilmiyor öyle mi? Zevk suyundan hamile kalma ihtimalini bile biliyor ama çok enteresan..
Insanlar yazılanları dikkatli okumuyor, birbirini dinlemiyor, birbirine inanmıyor... Ve birbirlerine hiç tahammül edemiyor, hep bi eleştiri hep bi yargılama.
Aynı fikirde olduğunuz halde bile atışıyosunuz çünkü her an celallenmeye hazırsınız.
Nasıl hamile kalındığını 15 16 yaşından sonra az çok tahmin edebilir bir genç. Ama işin şu tarafı da var. Bunlar kulaktan kulağa gençler arasında hep konuşulan hatta hamamda hamile kalmış diyen teyzeler, erkeğin çıktığı banyoda oturup hamile kalmış diyen teyzeler, bulaşan bi sıvıdan bile hamile kalınıyo sananlar, yani bunları detaylandırmak mı lazım... Aa çok cahilsin mi diyelim şimdi evet cahil çünkü eksik biliyor ama zamanla öğrenecek kısaca nasıl hamile kalındığını bilmiyor..
Insanlar yazılanları dikkatli okumuyor, birbirini dinlemiyor, birbirine inanmıyor... Ve birbirlerine hiç tahammül edemiyor, hep bi eleştiri hep bi yargılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?