Benden size tavsiye; evlenmeden kendinizi kimseye teslim etmeyin!

Biz ne dersek diyelim kimse kimsenin tecrübesiyle yaşamıyor.Herkes kendi hatasıyla düşe kalka öğreniyor hayatı.Sizde kaldırıp kaldıramayacağınız şeylerin sınırını bu vesile ile öğrenmiş oldunuz.Tabi bu cinselliğin tü kaka olduğu anlamına gelmiyor.Yaşamak isteyen yaşar alacağı önlemlerde yaşayacağı sonuçlarda kendine aittir.

Hangi kafa derken pardon benim kafa iyi ve yerinde sukurler olsun.beni ne ilgilendirir ben niye sevistin mi dedim kimle kim sevişir se sevissin bastan beri tavrının yanlış olduğunu yazdım. Bana hangi kafa diyorsunuz da peki siz nasıl okuyup ne anlıyorsunuz tuhaf doğrusu. Heleki hamile nasıl kalınır bilmiyordur diyorsunuz bunu ciddi mi soyluyorsunuz

Konu sahibi nasıl hamile kalınacağını bilmiyorum diye bir şey yazmamış, siz yazdığı konudan bunu çıkarmışsınız. Konu sahibi, düşük de olsa gebelik ihtimali olduğunu bildiği veya duyduğu bir şeyin " Acaba benim de başıma gelir mi " diye sıkıntısını çekmiş. Korkmuş, ter dökmüş çünkü ( tamam anlamıyla yaşasaydı ) evlilik dışı bir cinsel ilişkinin sorumluluğunu kaldırabilecek olgunlukta değil. Korkmuş, ter dökmüş çünkü bu ilişkisinden hamile kalmasa dahi ileride evleneceği adama (!) yırtılmamış zarıyla kendini ispatlamak zorunda olduğu bir kültürde büyümüş. İyi veya kötü yaptığı her şeyin arkasında durabilmeli insan. Birey olmak, büyümek bunu gerektirir.
Yorumumu da nereden itimada, hayattaki acabalara getirdiniz inanın anlamadım.
Ders çıkaran istediği dersi çıkarabilir. Dilediğiniz kolaylıklara teşekkür eder, aynılarını hatta kat ve kat fazlalarını sizin şahsınız adına dilerim. Son üç kelimenizde yarattığınız imaya da cevap dahi vermem

Tamamen zıt anlamış, tamamen sizi destekleyen bir yoruma zıt bir yorum yapmışsınız.

tatlım bence sen yanlış üyeye kızıyorsun şu anda

Kolay kolay gülen veya belli şeyleri komik bulan bir insan değilim.

Yalnız kahkahayı bastım.

Konu sahibiyle tavsiye konusundaki farklılığınız ise şu, siz kargo alımının nasıl olması gerektiğinin farkındasınız, o nedenle tavsiye veriyorsunuz.

Sanırım karışıklık var. Nasıl hamile kalındığını bilmiyordur diyen başka bir üyeydi mesajım da ona ithafendi. Sizin yorumlarınızı okudum, aynı doğrultuda düşünüyoruz zaten.

Hahahaha yaa dalga geçmek gbi olmasn arkadaşla ama ben de çok güldüm böylesine bir konunun içinde kargo ne alaka yaa?? sizin yorumunuza da ayrıca bi güldümm

Eğri oturup doğru konuşmak lazım :) Benim tavsiyemde her kelimenin olması gerektiği bağlamda kullanılmasına özen gösterdim, kendinizi ne şekilde tanımladığınız önemlidir, yazılı halde daha da önemlidir. Konu sahibinin tavsiyesinin yanında benimki de dursun.

Insanlar yazılanları dikkatli okumuyor, birbirini dinlemiyor, birbirine inanmıyor... Ve birbirlerine hiç tahammül edemiyor, hep bi eleştiri hep bi yargılama.
Aynı fikirde olduğunuz halde bile atışıyosunuz çünkü her an celallenmeye hazırsınız.
Nasıl hamile kalındığını 15 16 yaşından sonra az çok tahmin edebilir bir genç. Ama işin şu tarafı da var. Bunlar kulaktan kulağa gençler arasında hep konuşulan hatta hamamda hamile kalmış diyen teyzeler, erkeğin çıktığı banyoda oturup hamile kalmış diyen teyzeler, bulaşan bi sıvıdan bile hamile kalınıyo sananlar, yani bunları detaylandırmak mı lazım... Aa çok cahilsin mi diyelim şimdi evet cahil çünkü eksik biliyor ama zamanla öğrenecek kısaca nasıl hamile kalındığını bilmiyor..

talasik, post: 37386513, member: 245458"]Tamamen zıt anlamış, tamamen sizi destekleyen bir yoruma zıt bir yorum yapmışsınız.[/QUOTE]

Katiliyorum aynen yorumları karıştırdım telden gidiyorum ve zaman zaman sorunla karşılaşıyorum .diger yorumu alıntı yaptim sandım okuyup ona gore yazdım pardon

Bu konu kapatılmadıkça bence daha çoook uzar.... her kafadan bir ses, fikirler, konu sahibi ortada yok, hoş olsa da zaten bu kadar yorumdan sonra kimbilir bizlere cırlayacak :)

Ben bunu atlamışım
Dostum yapma böyle yorumlar, forumun espri anlayışı böyle şeyleri kavrayabilecek düzeyde değil henüz. :)

Karışıklık oldu hay allah telle sorunum olduğunu bir kaç gün öncesi site sorunlarına konu acmistim.arkadaş kusura bakmasın.komik ve tuhaf oldu.tekrar ozurdilerim.

Üstüne görmeyi bile bilen bir kız, nasıl hamile kalındığını bilmiyor öyle mi? Zevk suyundan hamile kalma ihtimalini bile biliyor ama çok enteresan..

Konu sahibinin nasıl hamile kalınacağı bilgisine haiz olması kısmının sizin tabirinizle konuyla dalga geçenlerin yazdıklarıyla hiç ilgisi yok.

Konu başlığı evlilik öncesi teslimiyete serzeniş ve itiraz içeriyor. Konuyu daraltmak adına teslimiyet kısmındaki yanlışı geçeceğim. (Normalde geçilemeyecek bir yanlış, onu da belirtmeliyim)

Konu sahibi nasıl yapması gerektiğini bilmediği, yapmaya cesaret edemediği ve en önemlisi yapmak istemediği bir eyleme karşı hemcinslerini uyarıyor. Daha doğrusu uyardığını sanıyor.

Halbuki bu kadar kısıtlı sermayeyle bu kadar geniş halka arz mümkün değil. İnsanlar da bunu eleştiriyor.

Siz de bunu biliyor ama genç kız, cahildir bilmemiştir argumanına sığınıyorsunuz. Hamile kalma koşullarını bilmiyor diyelim konu sahibi, bunun eleştirenleri ilgilendiren kısmı nedir?

Benim yaptigim daha doğrusu telimin yaptığı bir yanlışı fırsat bilip bunu kullanıyorsunuz bu komik oldu.telle ilgili sorununu mune hanımla da mesajlastik kendisi de biliyor..
Arkadaşlar açıklama yaptıkları halde halen bize böyle yorumlar yapıyorsanız saldırgan kim ve konuyu uzatıp başka yere cekmiye çalışan kim belli oluyor zaten.

Siz ve ekibiniz onca yazdığım şeyden hiç birşey anlamadıysanız söyleyecek bir sözüm yok artık. Ne demiş imam Gazali ben cahille tartışmaya girmem çünkü hiç kazanamadım. Ben daha nasıl anlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…