Benden size tavsiye; evlenmeden kendinizi kimseye teslim etmeyin!

Çoğunuzda yüzeysel ilişki tabirimle dalga geçmiş .Buraya açık açık yazsam aaa terbiyesiz, bunu böyle yazmasını biliyo gibi yorumlar yapardınız. Hı illa anlat derseniz anlatıyım yüzeysel ilişkiden kastım iki tarafında çıplak olduğu sadece sevişmenin yaşandığı ilişki. Sürtünme falan olmadı o konuya da açıklık getiriyim. Olay şu; cinsel organlar bir anlık birbirine değdi ama sonra kondom olmadığı için orda bırakıldı. Benim korkum prostat sıvısıydı. Yeterince açık olmuştur umarım.

Teslim olmak tabirine ben hiç takılmadım cunku burada yaşadığı bir tecrübeden çıkardığı dersi anlatan, bunu bizimle paylaşan, ağır stres yasamış bir kızın derdine ortak olacağına "oh iyi olmus" "kaldıramıyorsanız yasamayın" "cahil" "erkeği elinde tutmak icin yapıyor" "evlenmeden olmaz zaten günah" "o test yanlıştır" diye yorum yapan kadınların anlayışı zaten "teslim olmak". Toplumda kullanılan genel bir tabir degil mi zaten? Kadına evlenene kadar kendisini tutması gereken, cinsel dürtülerini bastırması gereken bir varlık gözüyle bakılırken teslim olmak demesin de ne desin? Zaten bizim ülkemizde evlenmenin amacı hukuki koruma altında (yani mahalle baskısı bloke edilerek) yaşanılan özgür cinsellik olmus. Kızcağız o an istemiş bir şeyler yaşamış sonra pişman olmuş belki de aynı durumda olan bir sürü kararsız genc kıza ibret olacak bir tecrubesini paylaşıyor, sonuçta sevdigiyle özgürce bir seyler yasama cesaretini cogu insan gösteremez. Isterseniz ahlaksızlık deyin veya baska bir sey; ama bu bilimsel bir olgu, hormon diye bir sey var herkes sevdigiyle olmak ister bu da bir cesarettir. Sonucuna katlanır veya katlanamaz, o da denemiş ama pisman olmus ağır gelmis. Kimse yasamadan sonucunu bilemez, yasamış tecrübe etmiş işte. Yapılan yorumlar cok acımasız, bu neyin hırsı anlamadım.

Anlatmak istediğimi anlayan bir kişi var ya o bile mutlu etti beni. Boşuna yazmamışım demek ki teşekkür ederim beni anladığınız için. Diğer kötü yorum yapan arkadaşlarında canı sağolsun sonuçta hiçbirini tanımıyorum herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum

Bir de dikkatimi çeken başka şey de o testler yanlış çıkıyo, intihar ederdin ucuz kurtulmuşsun diye dalga geçen zavallı insanlar. Eğer hamile olsaydım intihar etseydim mutlu mu olucaktınız merak ettim? Tabirlerinizden anladığım kadarıyla mutlu olucaktınız galiba. Çok yazık.

Herkesin kendi düşüncesi, kendi hayatı saygı duymak gerekir. Kimse kimseyi yargılayamaz... Buraya icimizi dökmek icin yazıyoruz, paylaşmak icin. Birbirimize destek olmayacaksak bir anlamı yok

konu sahibi,
sizi destekleyenler veya desteklemeyenler olarak ayırıp diger yorumları gozardı etmeyin,
soyledikleri tovbenizden ziyade evlendikten sonra dahi kendinizi ezdirmemeniz konusunda uyarı niteliginde.
uzun uzun yazmayayım, arkadaslar cok guzel ozetlemisler...
şu iki mesajı iyi okuyun ve hayatınızın her alanında dikkat edin BENCE.

parayla imanın kimde oldugu bilinmez diyorsun yani. senin kalbin de temizdir şimdi. oldu canım kendine iyi davran.

Hemen araya giriyorum, dini konu ve yorumlar yasaktır.
Ayet, hadis vb paylaşmayınız, konu tavsiye ve tecrübe aktarımı olduğuna göre rica ediyorum bu kriterin dışına çıkmasın.

Ayet veya hadis paylaşmak neden yasak bunu merak ettim. Yüzde doksan Müslüman bir ülkede yaşayıp bir konuda yorum yaparken dinimizden niçin örnek vermeyelim. Insanların dindarlığını sorgulayıp yargılamak elbette yanlış. Ancak ayet hadis paylaşmanın yasak olması kabul edilecek şey değil.

şeriat forumlarında paylaşırsın sen de. var internette bir sürü. hemen din sömürüsü yapıvermişsin.

ben en çok polemige girmenin yasak olmasını anlamıyorum. neden polemige giremiyoruz? bana çok saçma geliyor.

Bu kuralları baştan kabul ederek buraya paylaşımda bulunuyoruz. Kurallar açıkça belirtilmiş. Herkes Müslüman değil, kurallar da sadece İslamiyet'e yönelik değil. Bakın ne yazıyor; her türlü dini yorum yasaktır. Yani İncil'den de bir parça alıp koyamıyoruz buraya.

Din ile ilgili herhangi bir tartışma içine girmem. Ancak bu sitede biri bi konuda akıl istemişse ayette paylaşırım hadiste buna hiç kimse engel olamaz. Eğer ki engel olunursa veya banlanırsam, siteyi gereken tüm yerlere gerekçesiyle şikayet ederim. Derdi olan dipnot düşsün müslüman değilim bu konu da bilgi istemiyorum diye.

Yüzde 10'luk kısım devreye girince tartışma çıkıyor da ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…