Benden soğur mu?

sevimlisanssiz94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
80
-5
18
31
Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum

Kesin soğur bence. Biz evli hatunlar hep mermer gibiyiz çünkü. Ne iz ne leke ne kıl tüy ne selülit. Hepimiz her daim bakımlı, misler gibi kokan, pembe kaka yapan yaratıklarız (!)

O makyajı biraz hafifletin bari düğün sabahı şok geçirmesin adam.

Sevgiliniz insan standartlarının dışında biri mi? Hani insan denen canlı 4/4 luk değildir. Sevgiliniz baya 5/5 lik gibi. Çok güzel olursunuz ama başka bir kusurunuz olur yani hiç birimiz mükemmel ve kusursuz değiliz ki.

Kendisi kusursuz mu? İnsanız, robot değiliz. Vücudumuz kanar, morarır, hasar görür. Normal.

Memnun olmadığınız yerlere estetik yaptırmanızda ben bir sakınca görmüyorum. Estetiğe karşı değilim. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Ama kendinizi jüri üyesinin karşısında seçilmeyi bekleyen bir aday konumuna koymayın.

Eş adayınızı bu kadar gözünüzde büyütmeyin. O da bir insan. Bakalım onun vücudunda sizin hoşunuza gitmeme ihtimali olan neleri var??

Sen karşındakinin Henry cavill olduğunu mu zannediyorsun
Killi göbekli hele birde küçükse enişte o düşünsün
Kendine güven hiçbirimiz kusursuz değiliz bebek
Gercekten seven kusurlarınla sever takma kafana

aa sen kaka mı yapıyosun, ben kalpler çıkartıyorum simli pembe

Yüzde 90’ı kıllı göbekli dişini fırçalamaktan aciz herifler zaten.

Sevgiliniz böyle bişey mi? Kendinize güvenin biraz. Ameliyat sağlık sorunu herkesin başına gelebilir. Ne malum onun da evlendiğin gün sakat kalmayacağı? Sen bırakıp kaçacak mısın? Yüzün pürüzsüz değilse cildiyeye git, selülitin varsa spor yap madem o kadar şikayetçisin

Yüzde 90’ı kıllı göbekli dişini fırçalamaktan aciz herifler zaten.
Ay şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…

Sizi bir obje olarak görecek adam ile evlenmeyin zaten.

Ay şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…

Bunlarla kimler evleniyor diyordum, buraya üye olunca gördüm

Dişini havluyla siliyor ama maaşını bana veriyor, tuvaletten sonra elini yıkamıyor ama beni çok seviyor, seviştikten sonra yıkanmıyor üç haftada bir duşa giriyor ama kocişime aşıkım.

Vücudu, yüzü fotoşopla daha da gerçeküstü bir pürüzsüzlüğe çekilmiş bilmem kim manken gibi olmadığı için kendini ayıplı mal gibi görmekten ne zaman vazgeçecek acaba kadınlarımız? Ula üzülüyom, "Kim köpek la bu erkekler, kim de beğenmeyecekler ha?!" diyesim geliyor.

Kıl kıpçık uğraşmazlar, kilo konusunda "Abi 90-60-90 olmalı" gibi kalıplarla dövülmezler, bi dickleri var onu kaldıracaklar, onda dahi "Bende porooblem yoq" derler çok okuduk buralarda. Sonra da bizim 28 yaşındaki kızımız gelir "Ay selülit, çatlak.. Ay... Üü" diye konu açar.

Aman gören de Yunan Tanrısı gibi bir herifle evleneceksiniz sanır. Evlilik sandığınız gibi bir şey değil. İğneli epilasyon yaptırıyorum, genitalin üstünü yaptırdım, alt kısım kalınca kocam top sakal bırakmışsın muhaahaha diye maytap geçti. Valla ikimiz de güldük geçtik. Ben de onun tüylerini sırtını mırtını kırkıyorum, o sırada takılıyorum. Bunlar birbirimizi daha az sevmemize sebep olmuyor. Birbirimizi her şekilde seviyoruz beğeniyoruz.

Sevgiliniz kusursuz mu? siz sevgilinizde böyle bir şey görseniz soğur musunuz? ayrıca kimse kusursuz değil, zaten sevgilinizin böyle şeylerden soğuyacağını düşünüyorsanız bence hiç ciddi yola girmeyin. Seven insan her şekilde sever

Hele emzirirken sünen ikizler yok
Sezeryandan kalan izler ve yamuk dikilen bir gobek hiç yok
Yemek yaparken hiç kızartma, sogan vs. kokmayiz
Her daim tüysüsüz
Yasasin mukemmellik

bayılıyorum buna bi ara
Su an ayran gönlüm henryde namı diger rivyalı gerald

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…