- 28 Mart 2022
- 80
- -5
- 18
- 31
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Kesin soğur bence. Biz evli hatunlar hep mermer gibiyiz çünkü. Ne iz ne leke ne kıl tüy ne selülit. Hepimiz her daim bakımlı, misler gibi kokan, pembe kaka yapan yaratıklarız (!)Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Kendisi kusursuz mu? İnsanız, robot değiliz. Vücudumuz kanar, morarır, hasar görür. Normal.Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Sen karşındakinin Henry cavill olduğunu mu zannediyorsunArkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
aa sen kaka mı yapıyosun, ben kalpler çıkartıyorum simli pembeKesin soğur bence. Biz evli hatunlar hep mermer gibiyiz çünkü. Ne iz ne leke ne kıl tüy ne selülit. Hepimiz her daim bakımlı, misler gibi kokan, pembe kaka yapan yaratıklarız (!)
O makyajı biraz hafifletin bari düğün sabahı şok geçirmesin adam.
Çilek kokuludur da o kalpler kesinaa sen kaka mı yapıyosun, ben kalpler çıkartıyorum simli pembe
Yüzde 90’ı kıllı göbekli dişini fırçalamaktan aciz herifler zaten.Kendisi kusursuz mu? İnsanız, robot değiliz. Vücudumuz kanar, morarır, hasar görür. Normal.
Memnun olmadığınız yerlere estetik yaptırmanızda ben bir sakınca görmüyorum. Estetiğe karşı değilim. Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Ama kendinizi jüri üyesinin karşısında seçilmeyi bekleyen bir aday konumuna koymayın.
Eş adayınızı bu kadar gözünüzde büyütmeyin. O da bir insan. Bakalım onun vücudunda sizin hoşunuza gitmeme ihtimali olan neleri var??
Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Ay şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…Yüzde 90’ı kıllı göbekli dişini fırçalamaktan aciz herifler zaten.
Sizi bir obje olarak görecek adam ile evlenmeyin zaten.Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Bunlarla kimler evleniyor diyordum, buraya üye olunca gördümAy şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…
Sevgiliniz kusursuz mu? siz sevgilinizde böyle bir şey görseniz soğur musunuz? ayrıca kimse kusursuz değil, zaten sevgilinizin böyle şeylerden soğuyacağını düşünüyorsanız bence hiç ciddi yola girmeyin. Seven insan her şekilde severArkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Hele emzirirken sünen ikizler yokKesin soğur bence. Biz evli hatunlar hep mermer gibiyiz çünkü. Ne iz ne leke ne kıl tüy ne selülit. Hepimiz her daim bakımlı, misler gibi kokan, pembe kaka yapan yaratıklarız (!)
O makyajı biraz hafifletin bari düğün sabahı şok geçirmesin adam.
Sevgiliniz böyle bişey mi? Kendinize güvenin biraz. Ameliyat sağlık sorunu herkesin başına gelebilir. Ne malum onun da evlendiğin gün sakat kalmayacağı? Sen bırakıp kaçacak mısın? Yüzün pürüzsüz değilse cildiyeye git, selülitin varsa spor yap madem o kadar şikayetçisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?