- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.362
- 498
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Sevgilisi boyle olsa,simdiye kadar bizi yazacak takati kalmazdi,ilk karsilastiklarindan heyecandan inme gelirdi muhtemelen..
Sevgiliniz böyle bişey mi? Kendinize güvenin biraz. Ameliyat sağlık sorunu herkesin başına gelebilir. Ne malum onun da evlendiğin gün sakat kalmayacağı? Sen bırakıp kaçacak mısın? Yüzün pürüzsüz değilse cildiyeye git, selülitin varsa spor yap madem o kadar şikayetçisin
Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
Sevgiliniz böyle bişey mi? Kendinize güvenin biraz. Ameliyat sağlık sorunu herkesin başına gelebilir. Ne malum onun da evlendiğin gün sakat kalmayacağı? Sen bırakıp kaçacak mısın? Yüzün pürüzsüz değilse cildiyeye git, selülitin varsa spor yap madem o kadar şikayetçisin
onun bile kolları kısaSen karşındakinin Henry cavill olduğunu mu zannediyorsun
Killi göbekli hele birde küçükse enişte o düşünsün
Kendine güven hiçbirimiz kusursuz değiliz bebek
Gercekten seven kusurlarınla sever takma kafana
Al sen bekarsın gözün gönlün şenlensin diye atıyorum (Kendim içinse çarpılayım)Bu kim be yaf adı nedir
Hayaller hayatlar olmuş hayaller bu adonis abi, hayatlar doblocu enişte
Günaha sokmayın len adamiAl sen bekarsın gözün gönlün şenlensin diye atıyorum (Kendim içinse çarpılayım) Eki Görüntüle 3035853
Oyle deme öyle deme tüm kusurlariylan sevdim ben onionun bile kolları kısa
Seks sonrasını geç, öncesi yıkanmayan, günlük duşunu almayan var yahu.Ay şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…
Kim ki bu :\Al sen bekarsın gözün gönlün şenlensin diye atıyorum (Kendim içinse çarpılayım) Eki Görüntüle 3035853
Erkekler için şey olsun önemli değil diyosun yaniben şeyimin rengine bile takmıştım kafamı. nişanlım aksine çok beğendi ahahahhahaha.
erkekler o kadar da "fiziğe" bakmıyor. sadece güler yüzlü olun, trip atmayın ve libidonuzu yüksek tutun, cesur olun yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?