Benden yasca kücük :((

Erkeklerin çoğu yaşı sorun etmiyor.4 yaşta çok değil.Büyük olmak suç değil yalan söylemek suç.Söyle gitsin zaten sonunda öğrenecek.Olmayacaksa baştan olmasın.

Bence karşılıklı ne var ne yok bir dökün.
Yalan dolanla olmaz.
Ya daha çok bağlanırsan ve o istemezse.:50:
Kuzen telde tanıştı.
Konuştular ettiler,sevdiler falan.
Damat iç anadoluda yaşıyor.
Kuzen kaçır beni dedi,damat geldi aldı götürdü kuzeni memletine.
Eve gittiklerin de şok şok şok..
Damadın 2 adet oğlu evde ve ufaklar.
Damat saklamış bunu düşün.
İş işten geçti tabii evlendiler..
Şuan kuzen dayak,ihanet,hakaret her türlüsünü yaşıyor.:50:
Ama dönemem yüzüm yok diyor.:50:
İyice emin ol canım,sen de gerçeği söyle.
Sonrası acı oluyor.

Bence en başında söyleyin.Bir yanlış anlaşılma oldu benim yaşım bu şeklinde söyleye bilirsiniz.Çünkü ileride işler ciddiye giderse kendini kandırılmış gibi hissedebilir.
Benimde eski sevgilim benden 2 yaş küçüktü arkadaşımında sevgilisi ondan 4 yaş küçüktü ama kimse problem etmedi :) Artık yaş konusuna çok takınıldığını düşünmüyorum ben.

Yalan dolanla olmaz.
Kuzen telde tanıştı.
Sonrası acı oluyor.

Haklisin canim zaten bu ayni memleketlimiz yalan söyleme ijtimali yok kücük yer yasadigimiz yet. Ufak yalan belki ama büyük yalan yoktur eminim. Arastirmadan asla ciddiye binmez is . Ama su yas krizini bi assak. Bizim orda 28 evde kalmis sayiliyoda malesef :((((

Yalan dolanla olmaz.
Kuzen telde tanıştı.
Sonrası acı oluyor.

Erkeklerin çoğu yaşı sorun etmiyor.4 yaşta çok değil.Büyük olmak suç değil yalan söylemek suç.Söyle gitsin zaten sonunda öğrenecek.Olmayacaksa baştan olmasın.

Kaybetmek istemiyorum. Ne uzun zamandir onu bekliyorum. Kalp atisimi hizlandiran tatli bi karin agrisi veren :((

Eşi biliyor canım,sonuçta nikah işlemleri için kimlik gerekiyor..
Ama benim kuzen ımm nasıl desem çok saf bir kız eşinin hala bilmediğini düşünüyor.

çok ilginçmiş :D

konu sahibesi yalan dolanla olmaz bu işler ilerde pişman olursun. sen saklıyorsan o da saklıyordur belki bir sürü şeyi. birde nüfusa niye 4 yaş küçük yazıldın ki. okul vs hayatın hangi yaşın doğrultusunda devam etti

Ben arkadaşının yerinde olsam yaş farkına değil, yalan söylenmiş ve bu yalanın sürdürülmeye çalışılmasına kafayı takardim. O yüzden bence kesinlikle saklamayı düşünme. İlişkide dürüstlük çok önemlidir, güvenini sarsma derim ben.
Yaş kısmına gelince senin sandığın gibi kötü bi durum yok ortada. 28 yaşında bi bayan kulağa gayet hoş geliyor. O da senden aman aman genç değil. O yüzden kendine güven ve gerçeği en kısa zamanda anlat ;)

çok ilginçmiş :D

konu sahibesi yalan dolanla olmaz bu işler ilerde pişman olursun. sen saklıyorsan o da saklıyordur belki bir sürü şeyi. birde nüfusa niye 4 yaş küçük yazıldın ki. okul vs hayatın hangi yaşın doğrultusunda devam etti

Yok yanlis ifade etmisim kimlik yasim kendi yasim. Ben acaba kimlikte büyük vurmuslar beni falan diyemi aciklmama yapsam demistim

HOŞGELDİN CANIM :) yaş farkı bencede abartılcak kadar değil hem yaşını göstermediğini de söylüyorsa belki sorun yaş farkından değilde yaşını gizlemiş olmandan çıkar çıkarsa:)umarım güzel ve hsyırlı bir birlikteliğiniz olur.ama sen bu kişiyi sadece sosyal medyadanmı tanıyorsun öyle anladım ben. eğer durum böyleyse kesinlikle dikkatli ol.belki onunda senden sakladığı çok daha büyük şeyler vardır ;)

HOŞGELDİN CANIM :) yaş farkı bencede abartılcak kadar değil hem yaşını göstermediğini de söylüyorsa belki sorun yaş farkından değilde yaşını gizlemiş olmandan çıkar çıkarsa:)umarım güzel ve hsyırlı bir birlikteliğiniz olur.ama sen bu kişiyi sadece sosyal medyadanmı tanıyorsun öyle anladım ben. eğer durum böyleyse kesinlikle dikkatli ol.belki onunda senden sakladığı çok daha büyük şeyler vardır ;)

Evet canim ama memleketlimiz arastirmak hicte zor olmaz kucuk yer sonucta

eger gerçekten seviyorsa vede anlaşıyorsanız hiç problem olmaz.ama bunu devam ettirmen kötü sonrasında senin için problem olur

Iste keske en bastan söyleseydim ama hep nasilsa bu cocuk bana bakmaz havasindaydim. Is ciddiye binince nasil söyledim bu yalani diye üzülüyorum... Hic aciklamasam diyorum sakli kalmaz dimi böyle seyler :((

Eşi biliyor canım,sonuçta nikah işlemleri için kimlik gerekiyor..
Ama benim kuzen ımm nasıl desem çok saf bir kız eşinin hala bilmediğini düşünüyor.

Yalan dolanla olmaz.
Kuzen telde tanıştı.
Sonrası acı oluyor.

ne hayatlar var... agzım acık okudum. :53:

konu sahibi, zaten soyle diyecektim ama sunu okuduktan sonra acık yureklilikle herseyi paylas olursa olur olmazsa olmaz. en azından ilerde uzulmezsin. ayrıca anlattıktan sonra ondan da herseyi anlatmasını iste. cocukları olmasa da sozlusu vardır belki, macera arıyordur.

ne hayatlar var... agzım acık okudum. :53:

konu sahibi, zaten soyle diyecektim ama sunu okuduktan sonra acık yureklilikle herseyi paylas olursa olur olmazsa olmaz. en azından ilerde uzulmezsin. ayrıca anlattıktan sonra ondan da herseyi anlatmasını iste. cocukları olmasa da sozlusu vardır belki, macera arıyordur.

Ahh ahhh maalesef öyle.

Back
X