Benden yasca kücük :((

aaa ayrılmışsın... Çok şaşırdım..

Peki ne oldu neden? diye sormadı mı? ısrar etmedi mi..sorun neyse düzeltelim gibi ne bileyim....

Hayırlısı olsun. Doğruyu söylediğinde bu mu yani sorun deyip gülecektir ;)

Evet :((( bu ne cocuk oyuncagina cevirdin beni artik sagol dedi ( yüzyüze görüsmeyi erteledim ya hep ) . Cok kizdi zaten artik sana yazmam asla dedi :(( ama ben yazarsam oda dayanamaz yazar. Simdilik sadece cesaretimi toplayip iliskiyi gözden gecircem..

Bence de konuş,gercegi söyle.Böyle konuşmayı birden kesmen kötü olmus.En azından söyledikten,açıkladıktan sonra kafanda soru işareti kalmaz.
Yoğun duygular hissettiğini belirtmişsin,bu duygularına yazık etme bence.Konus,anlat belki de senin korktuğun gibi olmayacak,bu konuyu önemsemeyecektir.

Canim onun kizginligi gecsin biraz konusucam. Su an cok kizgin bana

ben sevgilimden 2,5 yaş büyüğüm.bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadık.gayette iyiyiz.bence bir problem olmaz

4 yas icin mi bu endise?
Bisicik olmaz, ama bu kompleksinizi hissederse vardir herhalde bir sey diye dusunebilir...:34:

Canlarim biraz önce itiraf ettim ona. Cevabini bekliyorum yarin görür mesaji .. Cevabini sizlerle paylasicam...

Birsey demedi.. Yinede beni birakman gerekmezdi dedi.. Ki beni hic tatmin etmedi bu mesaj.. Ben itiraf ettim eger gercekten istiyorsa simdide o atar adim. Sessiz sedasiz bekliycem ama galiba bitti..

Canlarim biraz önce itiraf ettim ona. Cevabini bekliyorum yarin görür mesaji .. Cevabini sizlerle paylasicam...

Birsey demedi.. Yinede beni birakman gerekmezdi dedi.. Ki beni hic tatmin etmedi bu mesaj.. Ben itiraf ettim eger gercekten istiyorsa simdide o atar adim. Sessiz sedasiz bekliycem ama galiba bitti..

Söylediğin iyi olmuş
Artık sonucu ne olursa olsun
Soylemeseydin için hep huzursuz olacaktı çünkü
Hic ses verme.adim atarsa değerlendirme yaparsın artık:34:

Back
X