- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
- Konu Sahibi maviiii2012
-
Haklısınız teşekkürlerSen daha iyi bilirsin bence. Kanıtları gören ve sevgilini tanıyan sensin sonucta. Biz ne desek boş...
Bu aldatıyo demekmi oluyo
Yok emilmis demek oluyorBu aldatıyo demekmi oluyo
Üstünde gömlek yoktu aptal çok moralimi bozdu ben bide yarın sınava giricem Moral 0Giydiği gömleğin yakası sertse oda tahriş etmiş olabilir... Hemen kötü düşünme
Durduk yere kulak memesi morarmaz bencede emilmişYok emilmis demek oluyor
Reserved
İnanmadım zaten gözümün içine baka baka yalan söylüyoBir kadın hisseder....
Yemine inanma.
Arkadaşımın kocası kuranı kerime el basarak yemin etti, aldatmadım diye. Sonuç 2 kadınla boynuz yemiş arkadaşım.
Yemin etse ne olur etmese ne olur.
Kuranı alet etmeseymiş bari insafsız.Bir kadın hisseder....
Yemine inanma.
Arkadaşımın kocası kuranı kerime el basarak yemin etti, aldatmadım diye. Sonuç 2 kadınla boynuz yemiş arkadaşım.
Yemin etse ne olur etmese ne olur.
Yavrum balık baştan kokar. Aldatıldıysan terk et. Evli biri olarak diyorum güvenmediğin insanla evlenme. Kendi kendini yakma.İnanmadım zaten gözümün içine baka baka yalan söylüyo
Kulağını babası çekmiştir anası sıkı sıkı sarılmış boynundan öpmüştürKızlar bugün erkek arkadaşımla buluştum ve boynunun Sol kısmında yuvarlak şekilde bi kızarıklık gördüm ne oldu buraya diye sordum bilmiyorum hiç farketmedim dedi daha sonra yine Sol kulak memesinin hafif morardığını gördüm yine sordum bu emilmis gibi dedim ne sacmaliyosun sen falan dedi öyle bişey olmadı dedi yemin etti kızlar sizce beni aldatiyomu içime şüphe düştü telefonumu veririm bir hafta sende durur istersen dedi bişeyler sacmaladi offfff
Ediyolar ne yazıkki şaka gibi bide internetten açıp el basarım diyo böyle bişey olabilirmiKuranı alet etmeseymiş bari insafsız.
Kuranı kerim yetmemiş bir de kızının üstüne yemin etmiş ş.....siz. Böyle adiler çok maalesef. Allah çarpsa da görse gününü.Kuranı alet etmeseymiş bari insafsız.
Annesi babası yanında değilKulağını babası çekmiştir anası sıkı sıkı sarılmış boynundan öpmüştür
Sende hemen yanlış anlamışsındır
Benimkide annesinin babasının üstüne yemin ettiKuranı kerim yetmemiş bir de kızının üstüne yemin etmiş ş.....siz. Böyle adiler çok maalesef. Allah çarpsa da görse gününü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?