- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
- Konu Sahibi maviiii2012
-
Evet çok zor ama ben ne olursa olsun çok soğudum en iyisi biraz zaman geçtikten sonra sorarım sizin söylediğiniz gibiBilemiyorum kiArkadaşların dediği gibi genelev meseleside olabilir . Eğer öyleyse zaten kendi söylemedigi surece çok zor anlamak. Bu kadar ustune dustugune gore yapmiski çokta pişman hareketler sergiliyor. Günahını da almak istemiyorum İnşallah öyle bir sey söz konusu değildir. Bir sure tepki verme aramalarına ,msjlarina vs.. Bir gün karşına alıp . Bak işte bir anlık bir hataysa soyle pişman olduğunu zaten görüyorum en azından öyle mi değil mi biliyim gibisinden bir şeyler desn nasıl olur ki. Hiç konustunuz mu
Ya buraya kulaginin fotoğrafını koymak istiyorum ama 50 kb daha küçük gibi bişey soyluyo olmuyo ne yapabilirim kızlar sizde bi baksaydiniz keşke benmi abartiyorumne sen onun aldattığını bu gördüklerinle kanıtlayabilirsin ne de o aldatmadığını kanıtlayabilir ortada garip bir durum var o ilişki artık eskisi gibi yürümez
Boynunu zaten sorun etmemiştim kulağı görünce kotü oldumsevgilinizi tanımadığımız için yorumumuz doğru olmayabilir. aldatmış olabilme ihtimali var mı? bazen benimde boynum kızarır kaşırım, etiket yapışır veya kardeşim öpmüş olabilir. hatta bir kere kardeşlerimle şakalaşırken kulak memem de morarmıştı. yani biraz kişinin hayatı ile ilgili olabilir.
Canım fotoğrafı kesip bir daha yüklemeyi dene bakalımEvet çok zor ama ben ne olursa olsun çok soğudum en iyisi biraz zaman geçtikten sonra sorarım sizin söylediğiniz gibi
Fotoğrafı nasıl çektinizYa buraya kulaginin fotoğrafını koymak istiyorum ama 50 kb daha küçük gibi bişey soyluyo olmuyo ne yapabilirim kızlar sizde bi baksaydiniz keşke benmi abartiyorum
Attım fotoğrafıFotoğrafı nasıl çektiniz
Atmak istiyorsaniz telefondan screen shot alın onu atın. Dosya boyutu büyüktür.
Işte bu yüzden su okul vs işleri bitmeden bari aşık olmamak için bir formül olsa. Bilim adamla rına sesleniyorum. Bir aşı falan bir zahmet. Yarın ki sınavına odaklan sen boşver. Sevgili dediğin bugün var yarın yokKızlar bugün erkek arkadaşımla buluştum ve boynunun Sol kısmında yuvarlak şekilde bi kızarıklık gördüm ne oldu buraya diye sordum bilmiyorum hiç farketmedim dedi daha sonra yine Sol kulak memesinin hafif morardığını gördüm yine sordum bu emilmis gibi dedim ne sacmaliyosun sen falan dedi öyle bişey olmadı dedi yemin etti kızlar sizce beni aldatiyomu içime şüphe düştü telefonumu veririm bir hafta sende durur istersen dedi bişeyler sacmaladi offfff
Sınav bittiiii:)Işte bu yüzden su okul vs işleri bitmeden bari aşık olmamak için bir formül olsa. Bilim adamla rına sesleniyorum. Bir aşı falan bir zahmet. Yarın ki sınavına odaklan sen boşver. Sevgili dediğin bugün var yarın yok
Neyse ne boşverip LYSye odaklanın sonra üzülürsünüz.Attım fotoğrafı
Teşekkür ederim tavsiyeniz içinNeyse ne boşverip LYSye odaklanın sonra üzülürsünüz.
Kişisel fikrimi sorarsanız büyük ihtimalle bir şeyler yapmış erkek arkadaşınız. Şimdi ayrılmak sınava odaklanmanıza engel olacaksa bırakın 3 ay daha gözlem aşamasında kalsın, sonra karar verirsiniz ne yapacağınıza.
Evet çok belli değil ama alt kısmıBen kulakta bisey göremedim ya yani cidden neresi oldugunu anlayamadm
Bencede morarmazboynu için birşey diyemiycem ama kulak memesi başka türlü morarmaz gibi geldi bana inşallah yapmamıştır
Çok iyi geçtiSınav Nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?