Beni aldatiyormu sizce?

Evet çok zor ama ben ne olursa olsun çok soğudum en iyisi biraz zaman geçtikten sonra sorarım sizin söylediğiniz gibi

ne sen onun aldattığını bu gördüklerinle kanıtlayabilirsin ne de o aldatmadığını kanıtlayabilir ortada garip bir durum var o ilişki artık eskisi gibi yürümez
Ya buraya kulaginin fotoğrafını koymak istiyorum ama 50 kb daha küçük gibi bişey soyluyo olmuyo ne yapabilirim kızlar sizde bi baksaydiniz keşke benmi abartiyorum

Boynunu zaten sorun etmemiştim kulağı görünce kotü oldum

Ya buraya kulaginin fotoğrafını koymak istiyorum ama 50 kb daha küçük gibi bişey soyluyo olmuyo ne yapabilirim kızlar sizde bi baksaydiniz keşke benmi abartiyorum
Fotoğrafı nasıl çektiniz

Atmak istiyorsaniz telefondan screen shot alın onu atın. Dosya boyutu büyüktür.

Işte bu yüzden su okul vs işleri bitmeden bari aşık olmamak için bir formül olsa. Bilim adamla rına sesleniyorum. Bir aşı falan bir zahmet. Yarın ki sınavına odaklan sen boşver. Sevgili dediğin bugün var yarın yok

Sınav bittiiii:)

Attım fotoğrafı
Neyse ne boşverip LYSye odaklanın sonra üzülürsünüz.

Kişisel fikrimi sorarsanız büyük ihtimalle bir şeyler yapmış erkek arkadaşınız. Şimdi ayrılmak sınava odaklanmanıza engel olacaksa bırakın 3 ay daha gözlem aşamasında kalsın, sonra karar verirsiniz ne yapacağınıza.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Kasiyarak kulak memesi morarabilirmi sürekli kulak memesiyle oynadığını kaşıdığını görüyorum evet ama dün geceden beri kulagimla oynuyorum nedense morarmiyo

boynu için birşey diyemiycem ama kulak memesi başka türlü morarmaz gibi geldi bana inşallah yapmamıştır

Ne hissediyosun ? Sevgilin yalan söylerde hiselerin söylemez benim kanaatim bu yönde . Çok kritik bi yıldasın derslerinle ilgilen ygs tamam da önünde lys ler var onlar çok daha baba sınavlar şüphenin peşini şimdilik bırak gitsin geleceğinle oynama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…