- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
- Konu Sahibi maviiii2012
-
Haklısın teşekkür ederimGeneleve gitmiş olabilir veya tanımadığı mesajlasmadigi biriyle yapmış olabilir. Her şey telefonda olacak değil ki.
Bu arada ben yerinde olsam sinavda daha da hirslanirdim, kararliligim artardi. Universiteye gideceksin nasilsa, orada mis gibi bulursun başkalarını, bu çürük yumurtaya kalmadin canım.
Su sınav geçsin herseyi arastiricam ama suan kendimi düşünmek zorundayımTamam araştır o Zaman. Yönlendirsin. Ama şunu da unutma bazı kızlar ya da kadınlar durumu bile bile kabul edip destek olurlar. Tek olayı buysa şüphelendiğin başka bir şey yoksa bilemicem. Sonuçta en iyi sen tanırsın
Aynen. Bence de. Allah yardımcın olsunSu sınav geçsin herseyi arastiricam ama suan kendimi düşünmek zorundayım
Teşekkür ederimAynen. Bence de. Allah yardımcın olsun
Konuya yorum yapamam ama yarın sınavınız varsa iyi bir uyku çekmeye bakın şimdiden. Birkaç güne olay aydınlanır sen rahatlarsın ama kaçan sınav geri gelmez. Başarılar dilerim.Çok haklısınız ama keşke bugün ogrenmeseydim çünkü yarın üniversite sınavına giricem ve bütün moralim alt üst oldu
Çok teşekkür ederimKonuya yorum yapamam ama yarın sınavınız varsa iyi bir uyku çekmeye bakın şimdiden. Birkaç güne olay aydınlanır sen rahatlarsın ama kaçan sınav geri gelmez. Başarılar dilerim.
İnşallahbu devirde hersey olabilir o erkek sana guven veremiyorsa bosuna kendini uzme icinde birazcik suphe varsa devam etme bence sana guven verip 4 kolla sarilacak seni uzmemeye calisacak birini bulursun umarim.
Sınavım çok güzel geçti sabah okulun onundeydi agliyodu olmayan bişey için beni sucluyosun diye ama kesinlikle inanmıyorumBoyunla ilgili duruma bir sey diyemem canım çünkü daha dün bende farkettim kendimde gerçekten emilmiş gibi duruyodu kendimi bilmesem , başkası olsa inanmaz yanı birşey olmadığına. Ama .. Hem boyun hem kulak ? Yanı kulakta öyle nasıl morarir tartışılır.. Umarım sinavin iyi geçmiştir . bu konuyu da sınavdan sonra iyice bir araştır
Evet çok zor yürümez zaten güvenim kalmadıBu erkekler ya cidden zeka özürlü yada bizi salak sanıyorlar. Telefonu yönlendirse nolacak burada bir sürü ikinci telefon kullananları,ikinci hat kullananları görüyoruz. Geneleve gitme ihtimalinide unutmamak gerekir. Umarım yapmamistir ama şüpheyle ilişki yürütmek çok zor.
Çok çok sevindim canım benim . Böyle konuların geleceğini engellemesine kesinlikle izin verme. Şimdi rahat bir ohhhh çek ve bu işinden peşinden koos.Sınavım çok güzel geçti sabah okulun onundeydi agliyodu olmayan bişey için beni sucluyosun diye ama kesinlikle inanmıyorum
Ne yapabilirim bilmiyorum nasıl ogrenicem inkar ediyo rahat vermiyoÇok çok sevindim canım benim . Böyle konuların geleceğini engellemesine kesinlikle izin verme. Şimdi rahat bir ohhhh çek ve bu işinden peşinden koos.
Bilemiyorum kiNe yapabilirim bilmiyorum nasıl ogrenicem inkar ediyo rahat vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?