- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi maviiii2012
-
İyi bari inş güzel bir puan da alırsın.Çok iyi geçti
İnşallahİyi bari inş güzel bir puan da alırsın.
Ne hissediyorum aldatildigimi hissediyorum biran önce toparlanip önüme bakmaliyim okadar eminimki aldatildigimdan ama olsun bu günlerde geçicek kendimi sınavlarıma vericemNe hissediyosun ? Sevgilin yalan söylerde hiselerin söylemez benim kanaatim bu yönde . Çok kritik bi yıldasın derslerinle ilgilen ygs tamam da önünde lys ler var onlar çok daha baba sınavlar şüphenin peşini şimdilik bırak gitsin geleceğinle oynama bence
Ne kadar salagim hiç anlamadım ama gerçekten allah çok büyük karşıma çıkardı şükürler olsunHadi boyun neyse oda olamaz zaten kendiliğinden ama bir de kulak memesi canım kesin sevişmiş başka açıklaması yok
Hayır farkında değilim nolmuş dedi konuşmuyorum mesaj atiyo bugün sınavım vardı bi baktım okulun önüne gelmiş agliyo beni yapmadığım bişeyle suclayamazsin 4 yıllık ilişkimizi böyle bitiremezsin falan bişeyler sacmaladibide inkar mı etti.
ne dedi kulagımla oynamaktan cok zevk alıyorum kendim yaptım mı dedi.
çarpsaydın elinin tersiyle suratına.
noldu şimdi konuşuyo musunuz.
okumadım sonraki yorumları, durum ne ?
Evet ama bence bunun inanılacak tarafı yok büyük ihtimal parayla yapmıştır telefonu sana versede arayan soran olmaz o kendisi arar giderse açar zaten karşı taraf normal biriyle yaptıysada önceden tembiğ edebilir zaten bunu yapan tiplerde ilişkisi var mı yokmu evlmi bekar mı umrunda olmaz verdiği süre boyu arayıp sormaz o yüzden dinler onuNe kadar salagim hiç anlamadım ama gerçekten allah çok büyük karşıma çıkardı şükürler olsun
Tabiki biliyorum ve inanmıyorum zaten evli barkli insanların evliliği bitiyo ben evli değilim hayatımıda şüpheyle geçirmeye hiç niyetim yok beni ona bağlayan bi sebepte yokEvet ama bence bunun inanılacak tarafı yok büyük ihtimal parayla yapmıştır telefonu sana versede arayan soran olmaz o kendisi arar giderse açar zaten karşı taraf normal biriyle yaptıysada önceden tembiğ edebilir zaten bunu yapan tiplerde ilişkisi var mı yokmu evlmi bekar mı umrunda olmaz verdiği süre boyu arayıp sormaz o yüzden dinler onu
Hayır farkında değilim nolmuş dedi konuşmuyorum mesaj atiyo bugün sınavım vardı bi baktım okulun önüne gelmiş agliyo beni yapmadığım bişeyle suclayamazsin 4 yıllık ilişkimizi böyle bitiremezsin falan bişeyler sacmaladi
Nasıl bi fantezi çözemedim iğrenç insanlar ben sadece 4 yılıma verdiğim emeklere acirimozaman nasıl oldugunu açıklasın.
aynı şeyi yaşasa ne tepki verirmiş onuda sor beyfendiye.
insanın durup dururken biyerleri morarmaz sanırım.
okadarda nasıl emilir bilmiyorumda iğrençlikten başka bişey degil.
Ayrılsanda böyle iğrençlikleri gördükçe karşına çıkan diğer insanlarada bu pislik insanlar yüzünden güvenini kaybediyorsun sor bakalım yaparken iyimiymişTabiki biliyorum ve inanmıyorum zaten evli barkli insanların evliliği bitiyo ben evli değilim hayatımıda şüpheyle geçirmeye hiç niyetim yok beni ona bağlayan bi sebepte yok
acıma canım emeklerine.kimlere ne emekler vereceksin daha kim bilir...Nasıl bi fantezi çözemedim iğrenç insanlar ben sadece 4 yılıma verdiğim emeklere acirim
Evet işte içimi kemiren bişey var inanamıyorum onaacıma canım emeklerine.kimlere ne emekler vereceksin daha kim bilir...
yaşadın güzeldi ama bittti. de pişman da olma.
seviyo olabilirsin ama bu olanın bi açıklaması yok.
yapmamış bile olsa ona inanamazsın ki nasıl geçecek içindeki süphe.
Onunla hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyorumAyrılsanda böyle iğrençlikleri gördükçe karşına çıkan diğer insanlarada bu pislik insanlar yüzünden güvenini kaybediyorsun sor bakalım yaparken iyimiymiş
Şimdi kafasını taşlara vurur bari yaptık neden emdirdim diye iz bırakcak kadar yoksa hiç haberin olmaz dıOnunla hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyorum
Evet gerçekten o emenin alnını öperim karşıma çıkarsa beni böyle bi batakliktan kurtardığı için:)Şimdi kafasını taşlara vurur bari yaptık neden emdirdim diye iz bırakcak kadar yoksa hiç haberin olmaz dıpislik insanlar ya Allah seni kurtardı canım gecmis olsun üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?