- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
- Konu Sahibi maviiii2012
-
Çok haklısınız ama keşke bugün ogrenmeseydim çünkü yarın üniversite sınavına giricem ve bütün moralim alt üst olduYavrum balık baştan kokar. Aldatıldıysan terk et. Evli biri olarak diyorum güvenmediğin insanla evlenme. Kendi kendini yakma.
Kuranı kerim den ötesi var mı? Bak ne diyorum. Adam üstüne yemin etmiş.Benimkide annesinin babasının üstüne yemin etti
Insallahhhhhh aminnnnKuranı kerim den ötesi var mı? Bak ne diyorum. Adam üstüne yemin etmiş.
Anne babasının üzerine de eder. Böyle oynak herifler çok. İşine gelmedi mi hemen yemine sarılırlar. Yalandan yemin edenlerin bir gün ağzı burnu eğrirse çok görmem.
Bir tarafta hayatına yön verecek sınav, diğer tarafta hayatında yalanlarla varolmak isteyen adam..Çok haklısınız ama keşke bugün ogrenmeseydim çünkü yarın üniversite sınavına giricem ve bütün moralim alt üst oldu
Gerizekaliya 4 yılımı verdim 2 yıl babasının tayini çıktı gittiler onu bekledim çok pişmanımSınavına odaklan iyi bir yer kazan ve git. Sonra karşına çok daha iyileri çıkar. Okurken ilişki yürütmek zor zaten. Sen yokken de aklın burda kalacak kurtul gitsin
Haklısınız ama insanın morali bozuluyo elimde değilBir tarafta hayatına yön verecek sınav, diğer tarafta hayatında yalanlarla varolmak isteyen adam..
Hangisi ağır basıyor ?
İlk yazdığım değil mi ? Bende öyle umuyor ve moralini bozmaya bile değmeyecek biri için motivasyonunu bozma diyorum
Boynu kizarmisti hadi diyelimki kaşıdığı için oldu ama kulak memesinin morarmasi durduk yere morarmazkiBelki de cilt rahatsızlığı olmustur. Hemen kötüyü düsünmeyin.
Sınavdan sonra alırsınız ifadesini detaylı bir sekilde
Boynu kizarmisti hadi diyelimki kaşıdığı için oldu ama kulak memesinin morarmasi durduk yere morarmazki
Okuldaydi ama bütün gün konuştuk mesajlastikBu kadar moraracak kadar ne aldatmasiymis. Bu olaydan 1 gun once erkek arkadasiniz nerede napiyordu bi bilginiz var mi?
Fotoğraf koymayı bilmiyorum bilsem fotoğrafatıcamOlabilir canım her sey. Aldatma fikrinden uzaklas bence önce.
Aldatmıs olsa senin yanına görebilecegin bi kıyafetle gelmez, kendisi de görmüştür çünkü o izleri.
Dedigim gibi sınavına odaklan sen, sonra onun üstüne gidersin. endiseni yarın 13.00a ertele bence
Yani koskoca Ada'mın da kulağını çekecek halleri yok ya. İnan unutuluyor ben de birine öyle 5 yılımı verdim ama karşına o da neymiş dedirten biri çıkınca anlayacaksın.Boynu kizarmisti hadi diyelimki kaşıdığı için oldu ama kulak memesinin morarmasi durduk yere morarmazki
Şimdide istersen telefonumu senin telefonuna yönlendir istediğini yap diyo deliricemYani koskoca Ada'mın da kulağını çekecek halleri yok ya. İnan unutuluyor ben de birine öyle 5 yılımı verdim ama karşına o da neymiş dedirten biri çıkınca anlayacaksın.
Geneleve gitmiş olabilir veya tanımadığı mesajlasmadigi biriyle yapmış olabilir. Her şey telefonda olacak değil ki.Şimdide istersen telefonumu senin telefonuna yönlendir istediğini yap diyo deliricem
Tamam araştır o Zaman. Yönlendirsin. Ama şunu da unutma bazı kızlar ya da kadınlar durumu bile bile kabul edip destek olurlar. Tek olayı buysa şüphelendiğin başka bir şey yoksa bilemicem. Sonuçta en iyi sen tanırsınŞimdide istersen telefonumu senin telefonuna yönlendir istediğini yap diyo deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?