Beni aldatiyormu sizce?

Yavrum balık baştan kokar. Aldatıldıysan terk et. Evli biri olarak diyorum güvenmediğin insanla evlenme. Kendi kendini yakma.
Çok haklısınız ama keşke bugün ogrenmeseydim çünkü yarın üniversite sınavına giricem ve bütün moralim alt üst oldu

Benimkide annesinin babasının üstüne yemin etti
Kuranı kerim den ötesi var mı? Bak ne diyorum. Adam üstüne yemin etmiş.

Anne babasının üzerine de eder. Böyle oynak herifler çok. İşine gelmedi mi hemen yemine sarılırlar. Yalandan yemin edenlerin bir gün ağzı burnu eğrirse çok görmem.

Insallahhhhhh aminnnn

Sınavına odaklan iyi bir yer kazan ve git. Sonra karşına çok daha iyileri çıkar. Okurken ilişki yürütmek zor zaten. Sen yokken de aklın burda kalacak kurtul gitsin

Sürekli şüpheyle mi yaşayacaksın

Çok haklısınız ama keşke bugün ogrenmeseydim çünkü yarın üniversite sınavına giricem ve bütün moralim alt üst oldu
Bir tarafta hayatına yön verecek sınav, diğer tarafta hayatında yalanlarla varolmak isteyen adam..
Hangisi ağır basıyor ?
İlk yazdığım değil mi ? Bende öyle umuyor ve moralini bozmaya bile değmeyecek biri için motivasyonunu bozma diyorum

Sınavına odaklan iyi bir yer kazan ve git. Sonra karşına çok daha iyileri çıkar. Okurken ilişki yürütmek zor zaten. Sen yokken de aklın burda kalacak kurtul gitsin
Gerizekaliya 4 yılımı verdim 2 yıl babasının tayini çıktı gittiler onu bekledim çok pişmanım

Haklısınız ama insanın morali bozuluyo elimde değil

Belki de cilt rahatsızlığı olmustur. Hemen kötüyü düsünmeyin.
Sınavdan sonra alırsınız ifadesini detaylı bir sekilde

Belki de cilt rahatsızlığı olmustur. Hemen kötüyü düsünmeyin.
Sınavdan sonra alırsınız ifadesini detaylı bir sekilde
Boynu kizarmisti hadi diyelimki kaşıdığı için oldu ama kulak memesinin morarmasi durduk yere morarmazki

Bu kadar moraracak kadar ne aldatmasiymis. Bu olaydan 1 gun once erkek arkadasiniz nerede napiyordu bi bilginiz var mi?

Boynu kizarmisti hadi diyelimki kaşıdığı için oldu ama kulak memesinin morarmasi durduk yere morarmazki

Olabilir canım her sey. Aldatma fikrinden uzaklas bence önce.
Aldatmıs olsa senin yanına görebilecegin bi kıyafetle gelmez, kendisi de görmüştür çünkü o izleri.

Dedigim gibi sınavına odaklan sen, sonra onun üstüne gidersin. endiseni yarın 13.00a ertele bence

Fotoğraf koymayı bilmiyorum bilsem fotoğrafatıcam

Bi kere dürüst bir adam Kuran'a el basayım falan diye laf söylemez.
Onu alet etmez dürüstlüğüne.
İlişkimizde güven sorunu varsa çözelim falan der, bana çok tuhaf bir kişilik gibi geldi.

Yani koskoca Ada'mın da kulağını çekecek halleri yok ya. İnan unutuluyor ben de birine öyle 5 yılımı verdim ama karşına o da neymiş dedirten biri çıkınca anlayacaksın.

Yani koskoca Ada'mın da kulağını çekecek halleri yok ya. İnan unutuluyor ben de birine öyle 5 yılımı verdim ama karşına o da neymiş dedirten biri çıkınca anlayacaksın.
Şimdide istersen telefonumu senin telefonuna yönlendir istediğini yap diyo deliricem

bence kesin bir sey yok ki,supheleniyorsan adami once arasdir derim ben.

Şimdide istersen telefonumu senin telefonuna yönlendir istediğini yap diyo deliricem
Geneleve gitmiş olabilir veya tanımadığı mesajlasmadigi biriyle yapmış olabilir. Her şey telefonda olacak değil ki.
Bu arada ben yerinde olsam sinavda daha da hirslanirdim, kararliligim artardi. Universiteye gideceksin nasilsa, orada mis gibi bulursun başkalarını, bu çürük yumurtaya kalmadin canım.

Tamam araştır o Zaman. Yönlendirsin. Ama şunu da unutma bazı kızlar ya da kadınlar durumu bile bile kabul edip destek olurlar. Tek olayı buysa şüphelendiğin başka bir şey yoksa bilemicem. Sonuçta en iyi sen tanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…