Beni arama

Bazı adamlara üzülüyorum şöyle konuları gördükçe. Haksızsınız , eşiniz kalk dediğinde kalkmalıydınız üstelik bebeğiniz de varken sadece kendinizi düşünemezsiniz.

Adam haklı kalk diyor sen takmıyosun ondan sonra da adam ne yapsın telefondan köpeğe hoşt mu desin

kapıda köpek olunca telefondaki eşinden nasıl medet umdun çok merak ettim
adam ne yapabilir ki?

il dışındaki eşiniz kapıdaki köpeklere ne yapacak. ordan hoşşt mu diyecek :) kimi arayayım dost edinip onu mu arayayım demişsiniz bir de. özrü kabahatinden büyük diye buna denir.

Patavatsızlık etmişsiniz

Eşinizi niye arıyorsunuz köpek için? Ne yapabilir size?

Dost konusuna girmiyorum bile. Bir kadın bdv'de konu açsa eşim bunu dedi diye "Alimin fikri neyse zikri o olur" demek ki bilinçaltında kötü şeyler var bile derdik.

Tamamen haksızsınız.

Bu bahanelerin arkasına sığınmak ne kadar kolay değil mi? Ben de iki çocuk doğurdum. Ücretsiz izin alamadım. Evimin içinde kafadan uçuk bir kayınvalide ile 6 yıl yaşadım. Oğlum küçük iken yükselme sınavına girdim hem de hazırlanamadan. İki sezeryan, iki çocuk ve uçuk kayınvalide, yanında bonus olarak kayınvalideden daha beter bir koca. Sevmediğim bir iş... Ama asla eşime şu kelimeyi kullanmadım. Her suçu da başkalarına atmaktan vazgeçin. Bunun adı suçluluk psikolojisi.

Dost mu tutayım lafı biraz ağır olmuş. Nerden aklınıza geldi kavga esnasında dost mu tutayım demek? Bazı laflar şaka bile kaldırmaz.
özür dileyin eşinizden bir daha da dost most lafı etmeyin. Ayıp yahu, çocuklu kadınsınız, 20 yaşında havari genç kız değilsiniz.

Ne saçma bi tartışma ve hatalı sizsiniz.eşiniz şehir dışından kollarını uzatıp köpeği kovacak değil ya evet o an ondan medet ummanız çok manasız ettiğiniz laf çok daha manasız her erkek çileden çıkar o söze

Konu Sahibi barışmış eşi gelmiş eve yani yeni açtığı konuya bakılırsa :)) boşa yazıyorsunuz, herkes halinden memnun :)

Kapıda köpek var ne yapayım diye , il dışındaki eşinizi aramanız da saçmalık, dost bulup onu mu arayayım demek de ayrı saçmalık.. Dost bulup onu mu arayayım lafınız çok ağır bence, eşiniz haklı

Tebrik ederim ama nereden güç aldınız peki. Koca neden suçlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…