beni beğeneni ben beğenmem;benim beğendiğim ise beni beğenmez.

dr.niasin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
23
1
86
Ankara
Kızlar cidden anlayamıyorum;sorun bende mi yoksa başkaları da bu sorunu yaşıyor mu?
Benden hoşlanan erkekler bana çok itici geliyor.Öte yandan hoşlandıklarım ise beni beğenmiyor.İsmail YK nın şarkısına döndü durumum;ben de soracam yakında:YOKSA BEN ZURNA MIYIM? diye bilmiyorumkismile

Çoğu kişi dış görünüşe önem veriyor...
Demek ki sizde bunlardan birisiniz...
Sizden hoşlanan birine biraz olsun fırsat verseniz belki onun hakkında ki düşünceleriniz değişicek..
Bu herkes için geçerli..
İnsanlar önce dış güzellik dememeli..

meraba canım bende de aynı durum var ben birinden hoşlanıyorum ama sonrası gelmiyor benden hoşlanını da ben beğenmiyorum nolucak böyle bilmiyorum valla bilmiyorumkismile

Aynen canım ya.Neden benim beğendiklerim beni beğenmiyor anlamıyorum?Beni beğenenleri diğer kızlar çok hoş buluyorlar;ama benim hiç kanım kaynamıyor hatta onların yanında bulunmak bile bazen beni aşırı irrite ediyor.

Canım benim meselem dış görünüşle alakal değil.Benden hoşlanan şahsen yakışıklıda bulduğum insanlar var;ama bana çok itici geliyorlar.

bazen en ufak bişey oluyor bi bakıyorum ki soğumuşum çok kötü bi durum bi türlü yakınlık hissedemiyorum önce çok hoşlanıyorum sonra o da karşılık verince tüm büyü bozulyor sanki garip bi olaykafamçokkarıştı

Aynen ya.Aslında bu olay ha çok erkeklerde görülür ve ben bu tip erkeklerden nefret ederim elde ettikten sonra bırakıyorlar diye.Aslında benim ki elde etmeyle alakalı değil.Gerçekten hoşlandığım erkek de benden hoşlansa yine soğur muyum bilmiyorum.Ama bu herneyse kesinlikle iğrenç bir şey;çin işkencesi gibi.

karışık ya napcam bilmiyorum valla ama bu durumdan bi an önce kurtulmak lazım canım benim en azından insanlara güvenmemeye başladım mafoldumben

Haklısın artık umutsuzluk sarıyor zaten herseferinde başarısızlıkla sonuçlanıyor neden bir daha deneyeyim ki? demeye başlıyor insan.

Aslında gitmiyor da biz idare etmeye çalışıyoz.içim de bir hüzün oluyor yaşıtlarım sevgilileriyle mutluyken ben böyle aradığını elde edemeyen insan modundayım.

O kadar da anormal bir durum değil bu merak etmeyin.

Tercih meselesi.

İnce eleyen sık dokuyan birisiniz demek ki.

Canım inan bana istemediğin kişilerin çıkması da hiç hoş değil.insan başkalarına acı çektirdiği için üzülüyor,tabi insansa eğer.

Tercih meselesi de yine de benim tercih ettiklerimin beni tercih listelerine hiç yazmamalarına çok üzülüyorum.Artık aşktan nefret ettim herseferinde sonuç aynı.

bende yoruldum gerçekten hep sonucun aynı olmasından ummutsuzluğa kapıldım önce hoşlanıyorsun mutlu oluyor insan sonra bi bakmışsın yine aynı şeyler olmuş sonuç hayal kırıklıkları

Maalesef bu durum yaşanıyor.
Ama yapacak birşey yok.
Bana yaklaşanları kırdığımda çok üzülüyorum fakat olmayınca olmuyor.

ben de öyleydim
-dim diyorum çünkü artık bu huyum iyice belli olur oldu. kimse cesaret etmiyor bile.
mafoldumben

herkesi begenmem ben ama genelde hoslandıgım insanların da bana ilgisi vardır
ama yaklasamaz hic biri hep cekinirler sanırım cok soguk olmamdan kaynaklı
bu yüzden hep msn face vs. bu tür yollarla ulasırlar bana ya da ortak arkadaş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…