beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Aman ha sakın görüşmeyin bir daha.

Çok ayıp
Bir doktora yakışmıyor hiç
Sen kimliksiz misin peki neden terbiyesizleşiyorsun kendine yakışan buysa bile git başka yerde yap. Kimse senin şu saçma yaklaşımına tahammül etmek zorunda değil! Şu başlıktakilersen azcık bişeyler öğren. Hiç senin gibi var mı bi tane daha acaba.

Diğer arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bana kadınlar klubunun gucunu gosterdiniz:) sayenizde 1 haftada sonunda uzulebileceğim bir aşkı unuttum ve kendimi yeniden hayatımın merkezine koydum. Büyüksünüz kızlarr:-*

Gelenkutusu hariç herkes kendinize iyi bakın ben de ders çalışıyorum artık sorunumu da çözdünüz eee bi dahaki gelişimde de saçımı boyatma dusuncemi gündeme getircem soracaklarım var güzellikler optumç siziiii çok çok dikkat edin baybayınızz

Merhabalar kızlaaar

Size beni dun gece uykusuz bırakan bişeyden bahsedicem. Hepinizin dusuncesini merak ediyorum lütfen beni bu karın ağrımla başbaşa bırakmayın tatlışlar
Hikayem biraz uzun ama ozet geçicem size. Ben stajyer doktorum ve benden 6 yaş buyuk bir doktorla bundan 6 ay önce tanıştım. Sonra uzak şwhirlerde olduğumuzdan sadece feyste whatsappta goruştuk. Baştan beri sevgi doluyduk. Aşk filan değil. Ben açıkçası şuana kadar hiç bir talibini kabul etmemiş daha doğrusu birilerine aşık olup kavuşamamış öylece asla aşk yaşayamayağını düşünen ve onun gibi de harika insanlarla dost olan sakin biriyim o ise benden de buyuk olmasından ve rahat biri olmasından e buyuk şwhrin de etkisi var son zamanlarda uzun soluklu ilişkisi olmayan bunu istemeyen ama kısa tek gecelik ilişkileri olan biri. Benimle dost gibi olan sohbetlerinde onun şefkatli yaklaşımına bana şimdiye kadar kimseden görmediğim değeri vermesine hayran kaldım. Ve yaklaşık 3 ay önce ona ilanı aşk ettim

Tabiki aşığım sana gel beni al gibi değil:KK70:

Sana aşığım ama biliyorum sana aşık olmamalıydım özür dilerim senin dostluğunu haketmiyoeum filan dedim

O da beni çok sevdiğini aşık gibi sevmediğini ama beni asla bırakmayacagını söyledi. Olaysız barıştık sarıldık

Gel zaman git zaman daha da sevdim onu. Ama aramızda asla aşk olmayacağını bilerek sevdim. Bi yandan bana sürekli senin için endişeleniyorum lütfen çok çalış buraya gel diyor ote yandan da dun gece optuğu kızı anlatıyor. Haliyle artık ona dostça sevgi besliyordum üstelik de gün geçtikçe bu sevgim daha da artıyordu. Beni aşk ilanıma istediğim cevabı vermemiş olmasına rağmen hiçbir zaman kırmadı. Hiç uzmedi...

Derkennn

Geçen hafta tatil donemi istanbula gitmeye karar verdim onu görmek içindi. Sonra aksilik oldu gidemedim.

Onu da çok üzdüm.

Şimdi size sorum burada saklı. Lütfen bana bişeyler söyleyin :)

Neden gelmesin filan derken bi ara dedi ki gelmemende hayır olduğunu da düşündüm dedi. Neden dedim ve bakın neler dedi

Senle sevgili değiliz arkadaş değiliz kardeş değiliz dost değiliz ama hepsinden biraz biraz var. Ve hakim olan duygu ise ikimizin hayatının sonuna kadar sana bişey olmamalı ve ben bunun için çabalamalıyım
Ben seni çok seviyorum dedi

Ben şok

Asıl bombaysa şu:

Seninle hayatımın bir döneminde sevgili olacagımızı biliyorum ben. Eğer gelirsen sureç hızlanırdı çünkü sana karsı koyamayabilirdim. Ve şimdi sevgili olursak seni uzmekten kaybetmekten korkarım. Çünkü biliyorsun ki ben biraz uçarıyım ve ara ara libidomu tatmin için bişeyler yaşıyorum. Sen uzaktasın. Senin için sorun olurdu bu

Filan diyor ama ben kıpkırmızıyım. Hiç beklemiyordum bunu.

Seni hiç tahmin edemeyeceğin bir yerde tutuyorum diyor filan.

İşte beni aldatmamak için de sevgili olmak istemiyormuş şuan. Gelmemen o yüzden iyi olmuş işte. Sonra da dedi ki çok çalış gel hep yanımda ol benimle kal dedi. Eridim bittim
Hep böyle guzel kal hiç değişme dedi

Ya şimdi anlamadığım beni seviyor mu

Seviyorsa ve eğer birgun sevgili olacaksak üstelik beni hayatının sonuna kadar yanında istiyorsa bu , benimle evlenmeyi de düşündüğünü mu gösteriyor?

Peki tüm bunlar evetse neden beni severken libidosu yüzünden başkalarıyla birlikte olmaktan vazgeçmiyor lütfen bana bişey diyin.
Rumuz: Kafası karısık
Doktor olcak bilgili insansiniz tamamen sizin icin yaziyorum kızmayın..yada kızın bana ama kapılmayın:)
Nasıl olsa seninle olmayız dediğimde de bozulmadın, sen hep orda dur egoma iyi geliyor.
Aslında başkalarıyla günlük yaşayacağıma engel olmasan iyi insansın ama ben öyle de yapamam ama sen yinede orda dur demis dolandırarak
Size başkalarıyla öpüşme vs anlatması, aslında bir adamın böyle şeyleri başkasına hele onu seven birine anlatması da ayrı bir psikolojik bozukluk olsa gerek ki bunu siz benden daha iyi bilirsiniz...

Adam sandığımdan daha fena çıktı.

Uçkuru için onca yolu aşmış gelmiş.
İlk akşamdan da sarılıp uyuma isteğini demeye utanmamış.

Konu sahibi.

Kendini koru bundan diyorum..

Ya bakın benim erkek arkadaşım da tıp okuyor, üstelik hacettepe tıp yani, şimdi son sınıfta, yakışıklı da hani, tek bir kız arkadaşı bile olmamış, etrafında dolu kız var hastanede halbuki ama kimseyi istememiş, bu cumartesi sözümüz var kısmetse, adam olan bir sürü erkek varken neden adam olmayan birine değer veresiniz ki? Her gün biriyle beraber ol, gel bunu bana anlat benden saygı falan beklemesin o kişi kusura bakmayın ben bu konularda katıyım, bence yeni aşklara yelken açın etrafta değer gösterilecek çok erkek var :KK66:

aa ben de hacettepe tıptayım kız :KK24: ama son sınıf değilim tanımam seninkini :KK53:
konuya gelirsem bence bu adam kesinlikle güvenilmez biri. siz de doktorsunuz çevreniz doğal olarak hep doktor zaten yani bu kişinin doktor filan olması sizin için çok ilgi çekici bir şey değildir. boşverin o tek gece tek gece takılsın bakalım nereye kadar siz kendi hayatınıza bakın onu seviyorum derken kısmetlerinizi kaçırmayın:KK66:

Sevgili stajyer doktor bombili
Öncelikle şunu belirtmek isterim tıp dünyasındaki erkeklerin "ben tüm evreni çözdüm abi" düzeyindeki kendine güvenleri , onları öyle yerlere sürüklüyor ki her şahit oluşumda bir yaşıma daha giriyorum.

Hele bu anlattığın kişi...
Yanlış anlamadiysam ikili ilişkilerde tecrüben az. Bu yüzden sana tek gecelik ilişkilerini anlatan bu adamdan koşa koşa kaçman gerekirken, acaba ne yapsam diye düşünüyorsun. Çekici geliyor olabilir ama bu karakterdeki erkeklerden cacık olmaz, bir gün bir anda değişmez, eski aliskanliklarindan vazgeçmez. İnsanın geleceği asla geçmişinden kopuk değildir.

İnsanı beyin de, kalbi de bazen çok lüzumsuz şeyler yaptırıyor. Sen mantığını çalıştır, doğru cevabı bulman zor olmaz

Back
X