beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Tamam bulusmaya gideceksin ama sakın ileriye gitme ondan emin olmadan. Sen geri vites yapınca hemen geldi. Böle cekip gitmene izin vermedi sadece.Bu biseyler yasadıktan sonra uzaklık vs bahane edip ayrılmayacagı, seni aldatmayacağı anlamına gelmiyor suan hiç güven vermiyor. Ben korktum bu bulusmadan..

Tamam bulusmaya gideceksin ama sakın ileriye gitme ondan emin olmadan. Sen geri vites yapınca hemen geldi. Böle cekip gitmene izin vermedi sadece.Bu biseyler yasadıktan sonra uzaklık vs bahane edip ayrılmayacagı, seni aldatmayacağı anlamına gelmiyor suan hiç güven vermiyor. Ben korktum bu bulusmadan..
Yok canım kafede buluşuruz. Evime getirmem asla. Zaten öğleden sonra da uzmanlık sınavı için kursa gidip çalışcam 2ye kadar ne diycekse desin

Eveeeet neler oldu anlatıyorum

Genel olarak eşekliğinden bahsetti. Benden ayrı olmak ona çok zor geliyormuş bi de bu süreçte sevgili olursak çok daha yıpranırmış da filann. Ama artık herşeyi göze almış benim olmanı istiyorum dedi. Hani o sahiplenilmeyi istemeyen adam gitti lütfen beni çok sev diyen değişik biri geldi. Bi de o uçkuruna düşkün adam sen git bana pırlanta yuzuk al. Kabul etmedim. Bu yüzüğun zamanı gelmedi henüz dedim. Yarın gidiyor. Bu gece bende kalmak bana sarılıp uyumak istedi. Adam olsa öncesinde bana hayvanlık yapmamış olsa o anki masum sevgi dolu haliyle kabuk edebilirdim. Ne yalan soyliyim. Bu adama aşık olmuşum bi kere . Ama bunun ne yapacağı belli olmaz. Hala yüksek bi libidoyla dolanıyor. Ya neden boyle bu erkekler anlamıyorum. Bi ara komik bişey oldu gulumsedim diye kalktı yerinden yanıma geldi sarıldı yanağımdan öptü. Dudağıma doğru gelirken hosttt dedim

En son da çalışmam lazım benim dyip kalktım.

Öyle işte hala yuruyen libido bu adam. Yarın görüşmek istemiyorum...

Genel olarak eşekliğinden bahsetti. Benden ayrı olmak ona çok zor geliyormuş bi de bu süreçte sevgili olursak çok daha yıpranırmış da filann. Ama artık herşeyi göze almış benim olmanı istiyorum dedi. Hani o sahiplenilmeyi istemeyen adam gitti lütfen beni çok sev diyen değişik biri geldi. Bi de o uçkuruna düşkün adam sen git bana pırlanta yuzuk al. Kabul etmedim. Bu yüzüğun zamanı gelmedi henüz dedim. Yarın gidiyor. Bu gece bende kalmak bana sarılıp uyumak istedi. Adam olsa öncesinde bana hayvanlık yapmamış olsa o anki masum sevgi dolu haliyle kabuk edebilirdim. Ne yalan soyliyim. Bu adama aşık olmuşum bi kere . Ama bunun ne yapacağı belli olmaz. Hala yüksek bi libidoyla dolanıyor. Ya neden boyle bu erkekler anlamıyorum. Bi ara komik bişey oldu gulumsedim diye kalktı yerinden yanıma geldi sarıldı yanağımdan öptü. Dudağıma doğru gelirken hosttt dedim

Ben yazmıycam demiştim ya, vazgeçtim kararımdan.

Pırlanta kaç karat gözüküyordu tahminen? Tek taş mı?

Merhabalar kızlaaar

Size beni dun gece uykusuz bırakan bişeyden bahsedicem. Hepinizin dusuncesini merak ediyorum lütfen beni bu karın ağrımla başbaşa bırakmayın tatlışlar
Hikayem biraz uzun ama ozet geçicem size. Ben stajyer doktorum ve benden 6 yaş buyuk bir doktorla bundan 6 ay önce tanıştım. Sonra uzak şwhirlerde olduğumuzdan sadece feyste whatsappta goruştuk. Baştan beri sevgi doluyduk. Aşk filan değil. Ben açıkçası şuana kadar hiç bir talibini kabul etmemiş daha doğrusu birilerine aşık olup kavuşamamış öylece asla aşk yaşayamayağını düşünen ve onun gibi de harika insanlarla dost olan sakin biriyim o ise benden de buyuk olmasından ve rahat biri olmasından e buyuk şwhrin de etkisi var son zamanlarda uzun soluklu ilişkisi olmayan bunu istemeyen ama kısa tek gecelik ilişkileri olan biri. Benimle dost gibi olan sohbetlerinde onun şefkatli yaklaşımına bana şimdiye kadar kimseden görmediğim değeri vermesine hayran kaldım. Ve yaklaşık 3 ay önce ona ilanı aşk ettim

Tabiki aşığım sana gel beni al gibi değil:KK70:

Sana aşığım ama biliyorum sana aşık olmamalıydım özür dilerim senin dostluğunu haketmiyoeum filan dedim

O da beni çok sevdiğini aşık gibi sevmediğini ama beni asla bırakmayacagını söyledi. Olaysız barıştık sarıldık

Gel zaman git zaman daha da sevdim onu. Ama aramızda asla aşk olmayacağını bilerek sevdim. Bi yandan bana sürekli senin için endişeleniyorum lütfen çok çalış buraya gel diyor ote yandan da dun gece optuğu kızı anlatıyor. Haliyle artık ona dostça sevgi besliyordum üstelik de gün geçtikçe bu sevgim daha da artıyordu. Beni aşk ilanıma istediğim cevabı vermemiş olmasına rağmen hiçbir zaman kırmadı. Hiç uzmedi...

Derkennn

Geçen hafta tatil donemi istanbula gitmeye karar verdim onu görmek içindi. Sonra aksilik oldu gidemedim.

Onu da çok üzdüm.

Şimdi size sorum burada saklı. Lütfen bana bişeyler söyleyin :)

Neden gelmesin filan derken bi ara dedi ki gelmemende hayır olduğunu da düşündüm dedi. Neden dedim ve bakın neler dedi

Senle sevgili değiliz arkadaş değiliz kardeş değiliz dost değiliz ama hepsinden biraz biraz var. Ve hakim olan duygu ise ikimizin hayatının sonuna kadar sana bişey olmamalı ve ben bunun için çabalamalıyım
Ben seni çok seviyorum dedi

Ben şok

Asıl bombaysa şu:

Seninle hayatımın bir döneminde sevgili olacagımızı biliyorum ben. Eğer gelirsen sureç hızlanırdı çünkü sana karsı koyamayabilirdim. Ve şimdi sevgili olursak seni uzmekten kaybetmekten korkarım. Çünkü biliyorsun ki ben biraz uçarıyım ve ara ara libidomu tatmin için bişeyler yaşıyorum. Sen uzaktasın. Senin için sorun olurdu bu

Filan diyor ama ben kıpkırmızıyım. Hiç beklemiyordum bunu.

Seni hiç tahmin edemeyeceğin bir yerde tutuyorum diyor filan.

İşte beni aldatmamak için de sevgili olmak istemiyormuş şuan. Gelmemen o yüzden iyi olmuş işte. Sonra da dedi ki çok çalış gel hep yanımda ol benimle kal dedi. Eridim bittim
Hep böyle guzel kal hiç değişme dedi

Ya şimdi anlamadığım beni seviyor mu

Seviyorsa ve eğer birgun sevgili olacaksak üstelik beni hayatının sonuna kadar yanında istiyorsa bu , benimle evlenmeyi de düşündüğünü mu gösteriyor?

Peki tüm bunlar evetse neden beni severken libidosu yüzünden başkalarıyla birlikte olmaktan vazgeçmiyor lütfen bana bişey diyin.
Rumuz: Kafası karısık

Gayet dürüst birisiymiş. Açık açık anlatmış. Demek istediği net. Seni beğeniyor, fakat bazıları birini beğense sevse dahi tek eşli olamıyorlar. Belki pilav en sevdiği yemek fakat arada bir imam bayıldı istiyor canları işte. Bu arkadaş da böyle birisi ve gayet farkında. Nasıl biri olduğunu saklamaması da insan olarak sana değer verdiğini gösteriyor.

Sana tavsiyem şu güzel arkadaşım, en başında zor gelecek olsa da, arandaki diyalogu arkadaşlık mesafesine geri çekmeye çalış. Duygularını kontrol altında tutmalısın, zira bu tarz yapıların değişebileceğini pek sanmıyorum, çok zor. Aksi takdirde, olur da ilerlerse ilişkiniz bir şekilde, beyefendinin dediği gibi zarar görürsün.

Ahaha yeminini bozmuş anlaşılan.

Niye görüşmeyeceksin ki görüş bence, ikinizde aşıksınız madem niye kendinize eziyet ediyorsunuz adam ciddi demek yüzük alıp geldiğine göre..

Seni aldatır diye mi korkuyorsun yapmaz dediğin en pısırık adam bile karısını aldatabiliyor bu forumlar onlarla dolu Seninki hiç olmassa dürüstlüğü ile herşeyi söylüyor öngörülü olmak iyi ama peşin hükümlü olmakta kötü.
Denemeden bilemezsin.

Sen kendine güven gerisi boş bence uzmanlığını kazan dimdik dur karşısında..

Adam senin ona karşı ilgini ego yapmış.Yani karşısında onu seven bir kadın var ve bu kadın herşeyi duyup dinlediği bildiği halde kafasını başka yöne çevirmiyor.onun sana olan hisleri kesinlikle sevgi ve aşk olamaz.Yaşamadım dediğin için açıklama ihtiyacı hissediyorum.Aşk ve sevgi dediğimiz şey o kişiden başkasını her an için istememektir.Uzaklık, libido, bilmemne bunlar katiyyen bahane olamaz.
Sizi sevmediği sadece sizin onu sevmenizden keyif aldığı bariz ortada.Umarım zamanla bu durumu kalbende hissedersiniz ve noktayı siz koyarsınız.Çünkü sonu yok.Gerçi görüldüğü üzere başıda yok.

Klasik erkek yanindakini sever olayina ilaveten istemem yan cebime olayı mevcut hoş laflarla da süslenmiş ve amacına da ulasmis bi mentalite.
Bu süslü yalan tek taraflı bencil mentaliteden kızın anladığı da benimle evlenmek mi istiyor ??
Üzgünüm ama bu adamdan sana bir şey olmaz . Seven adam gel demez , çıkar gelirdi sana . Libido peşinde olmazdı . Unut gitsin diyeceğim yapamayacaksin biliyorum . O zaman yasa ve gör

Bu adamla bi b.k olmaz. Ayni modelini def edemeseydim 6 yildir evli oldugum esimle tanisamayacaktim. Yol ver gitsin.

Bi ikizler burcu olarak diyeceğim şu ki; nerde ulaşılmazı zor, imkansız şeyler varsa ona heves eder, ona ulaşmak isteriz. Sende onun radarından çıkınca antenleri dikmiş. Ona rest çekmen, seni daha çok istemesine neden olmuş ama elde edene kadar oluyo hevesleri maalesef. Umarım hakkında hayırlısı olur.

herkes-nickine-yakisani-yapsin_828404.jpg

seve seve bunu mu sevdin

Bi ikizler burcu olarak diyeceğim şu ki; nerde ulaşılmazı zor, imkansız şeyler varsa ona heves eder, ona ulaşmak isteriz. Sende onun radarından çıkınca antenleri dikmiş. Ona rest çekmen, seni daha çok istemesine neden olmuş ama elde edene kadar oluyo hevesleri maalesef. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Kendimi geri çektikçe hislerini daha net açıyor. Erkekler hep böyle zaten. Belki de insanlar hep ikizler

2 gün yoktum neler olmuş ya, adam kalkıp yanınıza mı geldi, vay be ne erkekmiş sevdiği için geliyor pozlarına girmeye çalışmış, siz en iyisini yapıyorsunuz aynen devam, canınızı sıkmayın, bu adamla gelecek olmaz, ömrünüzü mahveder.

2 gün yoktum neler olmuş ya, adam kalkıp yanınıza mı geldi, vay be ne erkekmiş sevdiği için geliyor pozlarına girmeye çalışmış, siz en iyisini yapıyorsunuz aynen devam, canınızı sıkmayın, bu adamla gelecek olmaz, ömrünüzü mahveder.
Aynen. çok yordu beni. Dedim seninle arkasaştan otesi olmaz. O da bu kadar zahmet ettin diye.

Back
X