ya gecen benim bebeleri anneme attim aksamdan ertesi aksam esim isten gelirken alir dedim

(hastaydim gittikce kötülesiyordum biraz dinleneyim kendime geleyim dedim)
aksam serildim öyle hicbirseye dokunmadim suratimda anlamsiz bir gülümseme

ayaklarimi bi o tarafa uzatiyorum bi bu tarafa

tuvalette 5 dk kaldim kapinin önünde agit yakan yookkk

uzun zamandir kahvemi sicakken ictim

niloya can calliou hatta otobüs tayo ve kuyrugunu kopardigimin marsupilamisinin bile sesi yoktu evde!!

cekirdek citleyip dizi izliyorum

bu sarhoslugu yasarken gecenin ilerleyen saatlerinde birden gelen her seste kulagim cocuk odasina gidiyor. buzdolabini actim ilacimi icmek icin cocuklarin süt diliminde kaldi gözüm!!!! yemedim!! yiyemedim ya!! gecmezdiki bogazimdan. birsürü vardi ama onlar yokken yiyemedim iste... bebeleri yolladiktan sonra tahtima gecerken tekmeyle duvara firlattigim ayicigi ve kolu bacagi cikmis bebeyi aldim besiklerine koydum üstlerini örttüm... sonra kendime geldim gittim bir kahve daha yaptim sicak sicak ictim gözlerim kapanana dek nette takildim sonrada hicbirseye el sürmeden gittim yattim
uyandim saate bakmaya korkuyorum!! 12 mi oldu yoksa 1 2 olmusmudur?? evde öyle duruyor bebeler gelecekkkk!!

korkunun ecele faydasi yok telefona uzandim. saat 6:50!!!!

tabi kalktim dus kahvalti falan derken mügeyi actim. acayip sardi. kayiplar cinayetler derken öglen oldu ev hala duruyor

ya allah bismillah dedim giristim eve. hesapta normal günlük temizlik yapip aksam yemeginide kocaya disardan getirticem. yani aksama kadar yine keyif.
derken yine biseyler oldu bana kendimle cebellesiyorum resmen
ben: hadi bitir de otur artik
icses: hava güzel cocuklarda yok dip köse yapsana? hem kocanda yaprak sarma istiyor eline dolasan olmadan yapsana??
ben: sacmalama be
icses: ben seni bilirim kapiyi pencereyi acsan cillop yaparsin evi hatta sarmanin yanina mantida acarsin
ben: evet yaparim tabi!! ne sandin!! ama beni kandiramazsin tatil verdim kendime

icses: yapmazsan yapma! iki gün sonra aglarsin elime ayagima dolasan yokken evi bi paklasaydim buzluga sarma dolma atsaydim diye...
ve icses kazanir
dilim disarda aksami ettim
ev cillop kocanin mide bayram etmis ben iki büklüm
simdi bunlari niye anlattim? bende bilmiyorum ama galiba su yüzden:
cocugu olan cocuksuz bir gununu bile keyif catarak geciremez en azindan vicdanen...
cocugu olmayanda cocugu olduktan sonra cocuksuzken yaptiklarindan feragat etmez az yapar öz yapar