beni doğuran kadından midem bulanıyor.

Biz annemizi ailemizi depremde kaybeden kişiler olarak kardeşimle hep anne özlemi çektik.

Annedir o ne yapsa yeridir saygılı olunmalı vs vs sözleri de çok boş. Cok canını yakmasa hiçbir evlat annesi için böyle hissetmez böyle söylemez.. Eminim annesi şu an içten seviyorum dese koşar sımsıkı sarılır. Allah yardımcınız olsun herkesin acısı başka ama anne yanında annesiz olmak galiba en zoru

Ben size hak verdim. Evlat ayrımı kadar mide bulandırıp, nefret ettiren bir şey yok. Hayır efendim saygı duymak zorunda değiliz sırf doğurdu diye. Erkek evlatla bi ilgisi yok, kızları da ayırıyorlar ama bizim de hatalar var. Biz çok mu ilgiliyiz acaba? Sorduk mu ne derdin var? Gel seninle bir yemek yiyelim anne, sana hediye aldım anne vs diye. Bazı şeyler karşılıklı bence anneler için bile. İster istemez daha iyi davrananı ayırıyorlar. Mesela biz 3 kızız en az ben sevilirim. Çünkü en küçük kardeşim eve daha çok maddi katkıda bulunur. Ortanca daha çok temizlik yapar. Benden daha fazla dokunur eve faydaları. Hiç karşılık görmeden sevmek olayı bence doğuran kişilerde bile yok. Annelik kutsal değil yani. Ama bazı yorumculara da bazı kısımlarda katılıyorum. Mide bulanacak kadar sevmediğim birinin evinde kira vermeden yaşamam, onun erzaklarıyla yemek yemem. Bunları yapmak zorunda falan değiller. Siz de sırf anne diye sevmek zorunda değilsiniz. Bence çalışmıyorsanız iş bulup kendinize ev açın.

Valla yorumları okuyunca pes dedim. Kendi tercihiymiş. E kendi tercihine karşılık kızı da ondan nefret ediyor işte. AY şaka gibi sabah sabah nasıl sinirlendim. Sakinleştir beni bebişim

+1. Ne kadar güzel izah etmişsiniz.
Doğurduğunuz cocuğa yeterince ilgi göstermez, onunla bağ kuramazsanız komşunuzun hırcın cocuğundan bir farkı kalmaz.

Annenizden bu kadar dertliyseniz ve anneniz evlat ayrımı yapıyorsa ve sizin burada anlatmadığınız veya anlatamadığınız şeyler varsa yani hayat size bu kadar acı veriyorsa yapacağınız tek şey o evden gitmektir.
Böylece bütün bu sorunlardan da kurtulmuş olursunuz.

çalışıyosan ayrı eve çık. çalışmıyosan da çalış. niy eeziyet çekiyosun anlamadım.

hönk.

sizi hakli bulamadim.saydiginiz sebepker oyle vayyy be neler yapmis diyecek seyler degil.her anne ogluna duskundur bu normal.size hakaret etmemis dovmemis evden kovmamis.belki sevgi eksikligi olabilir oda mide bulandiracak kadar degil.cok abartmissiniz bence iyice bi dusunun sizin bu lafiniz olmamis

Oğulcu aileleri, hele anneleri hiç anlamıyorum. Oğlunun bamyası altından ya, ondan kıymetli. Al şimdi ye onu afiyetle diyesim geliyor.
İnsanı zorla terbiyesiz yapıyorlar.

Gerçekten erkek evlat ne işe yarıyor arkadaşlar? Soruyorum açıklar mısınız? Erkek evlat maaşını ailesine mi harcıyor? Her sene en iyi yerlere tatile mi yolluyor? Her hafta en güzel yerde yemek mi yediriyor? Varıyla yoğuyla ailesini mutlu etmeye mi çalışıyor? El üstünde mi tutuyor da bu kadar seviliyor o bamyalar merak ediyorum?

Aksine böyle ailelerin erkek çocukları genelde kıçını toplamaktan aciz olur ben size söyleyeyim. (İstisnalara değil sözüm)

Bu yazdiklarinin yarisi bende olduğu için ben gerçekten öyle bir kadını tanimiyorum ve iğrenir oldum keşke insan ailesini seçebilse sana en basitini söyliyim benim anne dediğim kadin evlatlarını hiç dusunmemis hicbirzaman ve ben 28 yasindayim bu 28 yıl içinde 14 kere evlenmiş boşanmış biri benim anne dediğim assagilik ve buda yetmezmiş gibi 15 yaşında evlendirdi beni allahtan evlendiğim insan adam gibi adam ciktida mutlu bi yuvam var küçüklüğümden beri ne anne gördüm ne aile ne anne sevgisi bilmiyorum yaşamadım ama rabbim benim ahım o kaadına bırakmasın tek dileğim bu 15 yaş okul yaşı oyun oynama yaşı ama ben evlilik sorumlulugu altına girdim oyasta

Evet öyle keşke benimde annem ölse öldüğünü duysam hiç değilse bana bu utancı yaşayacağını ölse öldü mezarı var derim hele bana olan sevgisizliginden bahsetmiyorum bile offffoffff yine aklıma geldi çocukluğum olmayan çocukluğum yasayiyamadigim aile düzeni sıcak anne eli anne sevgisi

Oğluna düşkün olması normal mi? Hadi nefret etme sebebi değil deseniz bir nebze anlamaya çalışacağım.
Yapilan hataları normallestirmeyelim. Erkek çocuklarını böyle yetiştiren anne babalar yüzünden ilerideki evlilikleri hiç iyi olmuyor. Ve o sevgiden mahrum büyüyen kadın aynı şeyi kendi oğlunda devam ettiriyor. Böylece mutsuz aileler , dışlanan kız çocukları sevilmeyen eşlere dönüşüyor

Baslik cok kotu..
Bu basliktan da bnm midem bulandi.
Insan annesine kizabilir, ofkelenebilir ama mide bulanmasi nedir?
Ayrim yapti diye uzuntunuzu anliyorum ama anneniz kotu yolda mi? Babanizi mi aldatiyor? Napiyor da midem bulaniyor tabirini kullaniyorsubuz.
Annenizin tum sulalesine sovmussunuz, cahil gorgusuz vs.. siz cok mu mukemmelsiniz? Belki kiskancsinizdir?

Sırf bir çocuğunun penisi var diye ayrım yapan anne bence mide bulandırıcıdır.Hatta genel olarak öyle insanlar.Aynısı tersi bir durum için de geçerli.

Alınma gücenme yok ama buraya gelip de ayy eskiler böyle naparsın işte gibi olayı normalleştirmeye çalışanların yaptıklarını çok yanlış buluyorum.Eskiyse eskide kaldı,artık kadın da erkek gibi değer görmek istiyor,ailesinde sayılmak istiyor,diğer durumu normalleştirmeyi bırakın artık.

Ay çok güldüm, çayı püskürttüm :)))

Erkekler evlenince çok aileci oluyorlar , kandınlar bildiğin el alem oluyor ondan kıymetli erkek evlat :)

Yazık ya eminim onun da sizden midesi bulaniyordur.
Bulantilariniza onlara asalak gibi yapismaktan vazgeçmek iyi gelecektir. Birkaç doz alın ve tamamen çekip gidin bu insanların hayatindan..
Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eyle..... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…