Valla yorumları okuyunca pes dedim. Kendi tercihiymiş. E kendi tercihine karşılık kızı da ondan nefret ediyor işte. AY şaka gibi sabah sabah nasıl sinirlendim. Sakinleştir beni bebişimYa da sevmedigi evladini cocukken vereydi cocuk esirgeme kurumuna, bu kadar evlat sevgisi ceken aile var biri alir hak ettigi sevgiyi verirdi.. ne demek istedigine yogunlasir yahu saka gibi.. yorumlari okuyunca aklima "millet ac ac" karikaturu geldi resmen..
+1. Ne kadar güzel izah etmişsiniz.Her anne ayağının altında cennet var sanıyor. Dogurdum da büyüttüm , yedirdim icirdim ben cenneti hakettim modunda. Hayır efendim doğurup besleyip büyütmeyi hayvanlar da yapıyor zaten. Bir fark olmalı. Çocuğun ruhunu sevgisizlikle aç birakmamali anne. Ruh eğitimine karın doyurmaktan cok çok daha fazla önem vermeli. Onun için diyoruz hep anne olmaya hazirsaniz anne olun diye. Sadece doğurmak bir meziyet degil diye.
Hic dogurmamis fakat evlatlık alıp vatanına milletine hayırlı evlat olarak yetistirip, ahlakına, ruhuna uykulari kaçacak kadar değer veren anne; cocuklarının ruhlarına acı çektiren, akşama kadar tv nin ve sokağın terbiye ettiği çocuğu ben besledim, barindirdim, büyüttüm diyen anneden bin kat daha hayırlıdir ve bin kat daha annedir..
Yine de nefret etmeyin. Nefret duygusu sadece sizi yorar..
Sevgisini ilgisini istedigi evladinda yoğunlastirabilir.
Kusura bakmayin.
Ben daha büyük bir sebep beklerdim.mesela beni fuhuşa zorladi aç bırakti yedirmedi işkence yapti dövdü demenizi.
Bu anlattiklariniz annenizin tercihi.Sevgisini ilgisini istedigi evladinda yoğunlastirabilir.Anne ve babasina söz söyletmeyişide onurlu bir davraniş
Kusura bakmayin.
Bu yazdiklarinin yarisi bende olduğu için ben gerçekten öyle bir kadını tanimiyorum ve iğrenir oldum keşke insan ailesini seçebilse sana en basitini söyliyim benim anne dediğim kadin evlatlarını hiç dusunmemis hicbirzaman ve ben 28 yasindayim bu 28 yıl içinde 14 kere evlenmiş boşanmış biri benim anne dediğim assagilik ve buda yetmezmiş gibi 15 yaşında evlendirdi beni allahtan evlendiğim insan adam gibi adam ciktida mutlu bi yuvam var küçüklüğümden beri ne anne gördüm ne aile ne anne sevgisi bilmiyorum yaşamadım ama rabbim benim ahım o kaadına bırakmasın tek dileğim bu 15 yaş okul yaşı oyun oynama yaşı ama ben evlilik sorumlulugu altına girdim oyastaDuzenlenmis halini de pek anlamadim ben
Somut bir sey yok
Bazilari erkek evlatci oluyor
Ama nefret etmek icin bence gecerli sebepler olmali
1)sizi haklardan mahrum birakmak bakmamak,okutmamak,giydirmemek,beslememek.
2)fiziksel zarar vermek ,dovmek,calistirmak,para icin dilendirmek,satmak,fuhusa zorlamak,evlendirmek.
3)psikolojik zarar
Asagilamak,hakaret etmek,alay etmek,
4)Ailenin yuz kizartici isler yapmasi
Hirsizlik ,eroin satmak,kadin satmak,gasp,organ ..
Siz de ne var ????????
Evet öyle keşke benimde annem ölse öldüğünü duysam hiç değilse bana bu utancı yaşayacağını ölse öldü mezarı var derim hele bana olan sevgisizliginden bahsetmiyorum bile offffoffff yine aklıma geldi çocukluğum olmayan çocukluğum yasayiyamadigim aile düzeni sıcak anne eli anne sevgisiBiz annemizi ailemizi depremde kaybeden kişiler olarak kardeşimle hep anne özlemi çektik.
Annedir o ne yapsa yeridir saygılı olunmalı vs vs sözleri de çok boş. Cok canını yakmasa hiçbir evlat annesi için böyle hissetmez böyle söylemez.. Eminim annesi şu an içten seviyorum dese koşar sımsıkı sarılır. Allah yardımcınız olsun herkesin acısı başka ama anne yanında annesiz olmak galiba en zoru
Oğluna düşkün olması normal mi? Hadi nefret etme sebebi değil deseniz bir nebze anlamaya çalışacağım.sizi hakli bulamadim.saydiginiz sebepker oyle vayyy be neler yapmis diyecek seyler degil.her anne ogluna duskundur bu normal.size hakaret etmemis dovmemis evden kovmamis.belki sevgi eksikligi olabilir oda mide bulandiracak kadar degil.cok abartmissiniz bence iyice bi dusunun sizin bu lafiniz olmamis
Baslik cok kotu..
Bu basliktan da bnm midem bulandi.
Insan annesine kizabilir, ofkelenebilir ama mide bulanmasi nedir?
Ayrim yapti diye uzuntunuzu anliyorum ama anneniz kotu yolda mi? Babanizi mi aldatiyor? Napiyor da midem bulaniyor tabirini kullaniyorsubuz.
Annenizin tum sulalesine sovmussunuz, cahil gorgusuz vs.. siz cok mu mukemmelsiniz? Belki kiskancsinizdir?
Oğulcu aileleri, hele anneleri hiç anlamıyorum. Oğlunun bamyası altından ya, ondan kıymetli. Al şimdi ye onu afiyetle diyesim geliyor.
İnsanı zorla terbiyesiz yapıyorlar.
Gerçekten erkek evlat ne işe yarıyor arkadaşlar? Soruyorum açıklar mısınız? Erkek evlat maaşını ailesine mi harcıyor? Her sene en iyi yerlere tatile mi yolluyor? Her hafta en güzel yerde yemek mi yediriyor? Varıyla yoğuyla ailesini mutlu etmeye mi çalışıyor? El üstünde mi tutuyor da bu kadar seviliyor o bamyalar merak ediyorum?
Aksine böyle ailelerin erkek çocukları genelde kıçını toplamaktan aciz olur ben size söyleyeyim. (İstisnalara değil sözüm)
Erkekler evlenince çok aileci oluyorlar , kandınlar bildiğin el alem oluyor ondan kıymetli erkek evlat :)Oğulcu aileleri, hele anneleri hiç anlamıyorum. Oğlunun bamyası altından ya, ondan kıymetli. Al şimdi ye onu afiyetle diyesim geliyor.
İnsanı zorla terbiyesiz yapıyorlar.
Gerçekten erkek evlat ne işe yarıyor arkadaşlar? Soruyorum açıklar mısınız? Erkek evlat maaşını ailesine mi harcıyor? Her sene en iyi yerlere tatile mi yolluyor? Her hafta en güzel yerde yemek mi yediriyor? Varıyla yoğuyla ailesini mutlu etmeye mi çalışıyor? El üstünde mi tutuyor da bu kadar seviliyor o bamyalar merak ediyorum?
Aksine böyle ailelerin erkek çocukları genelde kıçını toplamaktan aciz olur ben size söyleyeyim. (İstisnalara değil sözüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?