Beni en çok sen bunaltıyorsun dedi!?

senin bir sucun yok cok haklısın da sorun ne ben de pek anlamadım, bir süre sen kendini geri cek ama tripli gibi de davranma yine de. bakalım nolucak. öyle yeni is yerinde iki gun tanıyıp hoslandıgı biri icin 3 4 senelik sevdigi kisiyi ve ustelik nisanlısını bırakmayı kimse göze almaz, ben o tür yorumları pek gercekci bulmadım. ama yine de takip edin bakalım ne zaman online oluyor surekli online kalıyor mu vs

Son zamanlarda aşırı kavga ediyoruz ve hep ben baslatiyorum. Iste neden aramiyorsun neden ilgisizsin vs ve hemen deliriyor benden üste çıkıyor artık sözünü etmeye korkar oldum

senin bir sucun yok cok haklısın da sorun ne ben de pek anlamadım, bir süre sen kendini geri cek ama tripli gibi de davranma yine de. bakalım nolucak. öyle yeni is yerinde iki gun tanıyıp hoslandıgı biri icin 3 4 senelik sevdigi kisiyi ve ustelik nisanlısını bırakmayı kimse göze almaz, ben o tür yorumları pek gercekci bulmadım. ama yine de takip edin bakalım ne zaman online oluyor surekli online kalıyor mu vs
Haklısınız bi süre takip edeyim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Nişanlınız sizden sıkıldığını söylemiş 🙊 Ben olsam ne arar ne sorardım kendimi geri çeker hobiler edinir yada yeni arkadaşlar edinir onlarla zaman geçirirdim.
Hiç arkadaşım yok maalesf burada. Gün boyu yalnizim bir tek iş. Dolayısıyla ona yoğunlaştim ama fazla mi bunalttim dedim ama dışardan beni pek de haksiz görmediler

Başka biri ilgisini çekmiş gibi geldi bana da ama bilemedim tabi. Kesin bir şey söylemek zor. Ama evlenmekten korkmaya başladım diyip tam bu süreçte bunları demesi hayra alamet değil. İş ortamındaki bayanlar ilgisini çekmiş olabilir ya da sizi mukayese edip artık eskisi kadar çekici, havalı bulmuyor olabilir. Üstüne gitmeyin, bir süre arayıp sormayın bakalım ne yapacak. Baktınız ilgisiz yapacak bir şey yok 😔 önünüze bakar geride bırakırsınız nişanlınızı. O saatten sonra yar olmaz maalesef size. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçici bir buhrandır.
Umarım kendimi çektiğimde eski haline döner. Tskler yorumunuz için

Akşamları aramıyor ya da arasa da çok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece geç saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu açtığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben çok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dünyada beni en çok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki böyle şeyler asla söylemezdi. B
Savunma psikolojisi tamamen ve muhtemelen başka biriyle ilgileniyor diye düşündüm

Hiç arkadaşım yok maalesf burada. Gün boyu yalnizim bir tek iş. Dolayısıyla ona yoğunlaştim ama fazla mi bunalttim dedim ama dışardan beni pek de haksiz görmediler
Adam senden sıkıldım demiş kendisi ile alakalı bir durum.
Kendini geri çek sessiz kal.. Dikkatini çekip de sorarsa seni sıkmamak için gibi cevaplardan uzak aksine Yoğundum işlerim vardı kız arkadaşlarım vardı vs.. Vs. Bahane üretmek daha iyi olur. Aşırı ilgi göstermişsin heyecanını kaybetmiş, fark etti isen senden saçma sebeplerle kaçıyor. 😔

İlişkiniz hem uzun süreli hem de uzak mesafe ilişkisi olduğu için bunalmıştır.Siz de o ara üstüne gidince bunları söylemiş.Zaman geçince samimiyet artar ve her şey söylenir ilişkide.Hiçbir şey ilk günlerdeki gibi olmuyor.

Beklentilerin çok normal haklısın ama arama bakalım sen kısa kesmeyi dene bi tepkisini gör. Fırsat bu fırsat olmuyosa da doğru zmnda olmaz en azından

Aklıma gelmemisdi baskasi konusu ama yorumlari okuyunca biraz etkilendim acikcasi ..uzun sure gorusmemenin etkisnden de olablr bu mesafe madem nisanlisiniz teklf tutmayin hafta sbu yada size ne zaman uygunsa bir iki gunlgne yanna gidin tekrar canlandirin duygularinizi ve ordaki hareketleri iyice gozlemleyin..bu bunaltma laflari ustelik uzun sure görüşmezken beni biraz tereddüt ettirdi acikcasi

Erkekler ilk başta ilgi budalası yapar
Bir süre sonra gerçek yüzünü gösterir
Nişanlınız özüne dönmüş
Geri durun bakalım çok yakın davranmayın fazla aramayın o msj atmadan atmayın o size ne yapıyorsa aynısını ona yapın bir kaç gün bakalım tavrı nasıl olacak

Çalışan insanlar için 4-5 mesaj yeterli bence. Bende çalısıyorum çalısma saatlerimde sevgilimle konusmak içimden gelmiyor. İşin yoğun olmasıyla alakası yok işime odaklanmakla var. Bu onu sevmediğim için mi asla değil aksamları da onla biraz konuştuktan sonra kendime vakit ayırmak istiyorum ne biliyim kitap okumak film izlemek vs. O da benimle aynı olduğu için çok iyi bir denge kurduk. Sürekli benimle mesajlasmak istese bunalırdım. Sevgilinize biraz hak verdim.

Ama kavga etmediğimiz zamanlar hep evlilikten söz ediyordu. Ilk kez geçen kavgamizda dedi bunu. Iliskimizde dert yok ama sen dert buluyorsun boş yere diyip.duruyor
Evlilikten söz ediyor ama ilgi yok, erkenden uyuyor sözde, gün içinde doğru düzgün mesaj yazmıyor normal mi bunlar sence...

Adam kaçış rampasına doğru emin adımlarla ilerleyip alt yapıyı yapıyor. O sen ayrıl diye beklemiş ama senden adım gelmeyince mecbur kendi söylemeye başlamış...

Erkekler cidden adi varlıklar

Ben sorunu sizde göruyorum yanlis anlamayin..tüm gün evdesiniz ve o stresle nisanlinizi ilgi beklentisiyle bunaltmis olabilirsiniz.
Sizde evde degilde calisin eger mumkunse.calisin hobiler edinin zaten calistiginizda sizde degiseceksiniz..ve konusacaginiz konu alanlari da genisleyecek...masa basi dediginiz is daha yorucu olabilir..pandemiden dolayi uzaktan canli ders veriyorum inaninki okuldakinden 5 kat fazla yorucu..beden yorgunlugu bir duşla geciyorda beyin yorgun olunca pek gecmiyor ve nisanliniz isine alismista olsa fevri davranmayin.ilginizi nisanlinizin aramasina degilde kendinize yöneltin..

Ben baska biri oldugunu dusunmuyorum. Gercektende bunaltiyorsunuzdur belki? Yani 1 aydir hergun ‘napiyorsun, niye yazmiyorsun?, eskiden hep yazardin ama bak yeni isine baslayali yazmiyorsun, hayirdir neden?’ Gibi seyler soyluyorsaniz tepkisi normal bence. Baya oldu ise baslayali diyorsunuz ama 1 ay olmus. Bende ilk aylar cok yorgun olurum. Siz bir adim geri atin bakalim ne olacak. Tavir almayin alma, herzamanki gibi mutlu ve keyifli bir sekilde gorusun

Belki yeni iş, yeni ortam onu germiştir. .belki umduğu gibi bir iş değildir yada anlaşamadığı insanlar vardır...size patlamıştır. .masa başı iş olması demek kolay olacağı anlamına gelmiyor. .

Back
X