• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni engelle dedi

Asla demem, hep derim ki 'daha iyisini hak ediyorum' . Hatta 'lutfen bir baksana, gerçekten böyle bir iliskyi hak ettiğimi mi düşünüyorsun???' diyip ayrılmışligim bile var 😂
Küçük beyinleriyle bu kadar düşünebiliyorlar erkekler.Daha fazlasını beklememek lazım😂

Yok ben bu durumu umursamiyorum demedim ben hic kimseyi engellemem kolay kolay bu umursamazlik mi oluyor demek istedim, bir erkegin beni engelle sil demesi benim.garibime gitti o kadar insan tanidim ilk kez bunu.diyen erkek gordum onu sormak istedim ama cogynluk yanlis anlamis😄
Bana beni engelle dedi,benden uzak durmak istiyor çünkü bağlanmak üzere ya da beni sevdiği için engelini kaldırıp bana yazmaktan korkuyor o yüzden benimde onu engellememi istiyor ki kendine yenilip bana yazmasın diye.Özetle bana yoğun hisleri mi var acaba engelle derken...
Biraz bu düşüncede olduğunuz hissiyatına kapıldım.

Öyle midir böyle midir emin olamayız siz bilirsiniz asıl sebebi bilirseniz.Şahsi fikrim mesajla,telefonda konuşurken ayrılan,teyzemin kızının damadının no sil diyen,fotoları sil diyen,bir hafta önce methiyeler düzüp ayrılınca küfürler savuran birine asla saygı duymam.Saygı duymayacağım şeyler arasında ergen gibi engelle diyenler de var.Çocukluk bence evet.

Engelleme kararı aldıysam engellerim.Karşımdaki kişiye karışamam.

Yok ben bu durumu umursamiyorum demedim ben hic kimseyi engellemem kolay kolay bu umursamazlik mi oluyor demek istedim, bir erkegin beni engelle sil demesi benim.garibime gitti o kadar insan tanidim ilk kez bunu.diyen erkek gordum onu sormak istedim ama cogynluk yanlis anlamis😄
Sorularıma neden kısmi cevaplar veriyorsunuz?
Ben bir sürü şey sordum orada.
Seni ilgilendirmez demek bile bir cevap yerine geçer yanlış da olsa.
Adamı da böyle yarım yamalak dinleyerek mi deli edip kaçırttınız? (Bu sonuncu soru cümlesi değil, sitemdir.)

Bu cümlesi atalarından aktarılmış kendisine. 500 senedir ısrarla kullanılır ve hiçbir aşk acısına merhem olduğu görülmemiştir.

(Aşk acısı diye size demedim. Yüksek ihtimal hayatında biri var)
onun bilemem de benim yok hayatimda kimse

Sorularıma neden kısmi cevaplar veriyorsunuz?
Ben bir sürü şey sordum orada.
Seni ilgilendirmez demek bile bir cevap yerine geçer yanlış da olsa.
Adamı da böyle yarım yamalak dinleyerek mi deli edip kaçırttınız? (Bu sonuncu soru cümlesi değil, sitemdir.)
Yetisemiyorum desem😅😅

Umursuyorsunuz ki dert edinmişsiniz.
Umursamaz insan, gerçekten hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder. Bir derdim var diyorsunuz siz.
Uzak mesafe ilişkisi yaşadığınız bu kişi ile hiç yüz yüze görüştünüz mü?
Uzaktan uzağa nasıl kavga ediyorsunuz yahu?
Kavgadan sonra da sen iyi insansın demesi ayrı gülümsetti.
Ne yüce gönüllülük ama.
Tabiki yuz yuze gorustuk, adı konmamisti sadece flört

Adam sizden hoşlanmadığı için konuşmayı 3-4 güne düşürmüş, bulduğu ilk fırsatta da engelleyip geçmiş. Siz hala gelip burada konu açıyorsunuz. Ne diyelim ki?
Sagolun sanirim en realist yorumdu, tokat gibi..

Hep öyle olmaz mı?Ayrılırken de ben sana layık değilim,sen daha iyilerine layıksın derler.😂
Bence en iyisini yapmış.İnsan konuşmak istemediği kişiyi engelleyebilir.Ne var bunda?Siz engellemezsiniz belki diye kendi engellemiş işte.
Bi de şey vardı ya "yıpratma kendini,ağlama" 😬

Derdinizi kıskandım konu sahibi,ne güzel gençlik. Yaşlar kaç bu arada?Boşver engellerse engellesin önümüzdeki maçlara bakalım

İlk defa mı üyesiniz? Yoksa ikinci üyeliğiniz mi? Cok tanıdık geliyosunuz. Cünkü burda 3-4 günde bi konusan, aralarındaki iliskiye ad konulmayan bir konu vardı. Üstelik üyelik tarihlerinizde aynı. Aynı kisi misiniz?

Derdinizi kıskandım konu sahibi,ne güzel gençlik. Yaşlar kaç bu arada?Boşver engellerse engellesin önümüzdeki maçlara bakalım
Dert demeyelim ya sadece meraktan sordum oyle gece konu olsun diye ama niye bazi uyeler igneli konusuyor anlamadim 😅

İlk defa mı üyesiniz? Yoksa ikinci üyeliğiniz mi? Cok tanıdık geliyosunuz. Cünkü burda 3-4 günde bi konusan, aralarındaki iliskiye ad konulmayan bir konu vardı. Üstelik üyelik tarihlerinizde aynı. Aynı kisi misiniz?
Sizden korkuyorum 😅

Back
X