Sevgilimle 2 ay önce ayrıldık kafasında bitirdiğini söyledi artık umudunu kes dedi ilk zamanlar konuşmuyorduk bile zaten ben onunla aynı şehirde değildim ayrılık sürecinde sonra okul açıldı aynı şehirdeyiz şuan. Gitgide bana karşı yumuşadı benimle konuşuyor hala yardımıma koşuyor benimle konuşurken herkes farkediyor ağzı kulaklarında oluyor ama bazı yakın erkek arkadaşlarına sanki beni hiç takmıyor umursamıyor gibi anlatıyormuş ayrıldığımızda onlara çok fazla asla barışmam gibi laflar etmiş ondan çekindiği içinmi acaba. şuda var beni sevmiyorsa ya da kafasında tamamen bitirmiş olsa benimle hala görüşürmü ya da benimle ilgilenir mi bunlar sırf 2 buçuk yılın hatrına yapılır mı sizce? Örneğin ödev var sabah çıktı alacam kırtasiyeden diyorum bana akşam yolla ödevini benim yazıcım var ben çıktı alır yarın sana getiririm diyor. Yani ben onu hala seviyorum barışmak istiyorum bende ona arkadaşça yaklaşmalımıyım böyle böyle barışırmıyız sizce? ya da bu şeye bir son mu vermeliyim barışmayacaksak bana arkadascada olsa yaklaşmamı desem?