Beni hiçe sayıyor

bence onu bırakmak istemiyorsun.
birlikte olmanızı ve ailenin onu iyi birisi olarak görmesini bahane ediyorsun.

şimdi iyi davranıyor ama içimde çok kırıklar var napmalıyım arkadaşlar bu kırıklar düzelirmi bilmiyorum belki gözünüzde kötü bi kızım haklısınız ama onu sevmiştim günahı çok büyük yalan dünyada kalırımda sanmıyorum ama bu ara tam bi dönüm noktasındayım onu sekiz yıldır tanıyorum ayrılsammı yeniden eskisi kadar severmyiim

ya tutturmuş herkes bekaret diye.... konu sahibide o et parçasına takmış..

orada herşeyden önemli başka bir konu var ŞİDDET!!!! gerisi boşşşş.. dayak yedin onu takmıyorsunda , bekaretin gitti ahh ahh vahh vahhh...

Konu fakemiş makemiş ben anlamıyorum .. nasılsa yazıyoruz her fake e bi şekilde... önemli olan içerik...

orada en önemli konu , bir kadına şiddet uygulanıyor.. bunu kabulleniosunuzda, tek takıldığınız şey bekaret.. tecavüzmü edildi sana??? hayır diimi!! o zaman susup oturacaksın arkadaşım... burada açacağın konu ben sevgilimden dayak yiyorum olacaktı... hadi diğerini kendi rızanla yaptın izin verdin cefasını çekiosun diyelim ya dayağa nasıl izin verdin.. ???

piskolojik bunalımdaydım sanki tüm hayatım oydu günahkardım ya onla evlenicektim birazda olsa ne bilim işte sonuçta onundum kötü bişey ama mecbur hisediyordum onunla evlenmeye terketmesinden korkuyordum şimdide iyi davranıyo ama içimde hiç bişey kalmadıı çok canım acımışş canım deil aslında içim acımış sevgide bitti

bu konunun fake oldugunu dusunmekteyim.. zira bekaretim gitti diye bu kadar aglayan bi kizsin, ailen nasil beraber yasamana izin veriyor, yurtta kaldigini zannetmiyor mu, ayrica tarzindan falan da yani ne biliyim fake kokusu geldi bana.

Nedense banada öyle geldi..
Değilse bile söylermisin 3 çocukla parasız ortadamı kaldın? öyle olanlar bile dayak söz konusu olunca tekmeyi basarken sana ne oluyor. Başka bir şehirde üni. okuyorsun, kendi kendine yetebilecek bir insansın. Kendi tercihlerin olmuş, kendi rızanla birlikte olmuş birlikte yaşamışsın gerekçe neyse ne..
Şimdide sevmiyorsun istemiyorsun, bu bile bitirmen için sebepken sen birde dayak olayına tepkisiz kalmışsın. Ne seni ne aileni anlayamadım. Onu kendi çocukları gibi benimsediler diyorsun sizin aynı evde yaşadığınızı biliyorlar demek ki doğrumu?
Kendi kendini çıkmaza sokmuşsun. 3 yıldır ne mecburiyetin vardı?
Bekaret konusuna takılıp kalmışsın, dayak yemişsin ama şimdi iyi davranıyor diyorsun ben inan hiç birşey anlamadım senn işinden.Kendine acıyıp durmaktan vazgeç.
Hiç birşeye katlanmak gibi bir mecburiyetin yok, kimseye onunla ilgili açıklama yapmayada mecburiyetin yok.
Hata yapmışsın evet, sana dokunmasına değil sana el kaldırmasına izin vermişsin.
yapacağın şey evden postalamak.. Zorlukmu çıkarıyor sen değiştir evini gerekirsede ailene söyle..
Sana onun verdiği gibi zarar vermezler, ne yap ne et kurtar kendini..
bundan sonrada dikkatini derslere ver, attığın her adımda 2 kere düşün lütfen.

Son düzenleme:

Bizim gözümüzde kötü kız değilsinde kendi gözünde öyle görüyorsun..yoksa bize ne birlikte olmuşsun olmamışsın.Sonuçta ailende birlikte yaşamana müsade edecek kadar rahat davranmış sana.
Ama şiddet gördüğün için evlenmeden yollarını ayır.

bu konunun fake oldugunu dusunmekteyim.. zira bekaretim gitti diye bu kadar aglayan bi kizsin, ailen nasil beraber yasamana izin veriyor, yurtta kaldigini zannetmiyor mu, ayrica tarzindan falan da yani ne biliyim fake kokusu geldi bana.

içimin sesi buuu tşk bebem....

allahımm yaşamak haram banaaa diosun ama ailem bi erkekle aynı evde yaşamama izin verir nasıl bir çelişki???

içimin sesi buuu tşk bebem....

allahımm yaşamak haram banaaa diosun ama ailem bi erkekle aynı evde yaşamama izin verir nasıl bir çelişki???

Evet benimde anlayamadığım o zaten.. Ailesinin bilip bilmediğinden emin olamadım ama
biliyorsa bu kız niye kendine bu kadar dert ediyo anlamadım. Aileside aynı evde yaşayan 2 gencin sadece ders çalıştıklarını düşünüyorsa (!) aileyede bişey diyemicem artık..
O zaman ailesine durumu anlatması bile yetecekken, olayı bu kadar dramatize etmesinin sebebi ne ki acep?

ne bilim bacım..cvpta yazmaz oldu zati bak göronmu:26:

Ayni cümleler dönüp dönüp durmu$..
Yeti$me yurdunda büyümü$ birini ailen nasil seninle birlikte bir evde ya$amasina izin vermi$ hayret dogrusu!! Ya arkada$larin dedigi gibi sahte bir konu burasi yada bizlere anlatmadigin ba$ka $eyler var.

Kusura bakma ama $imdiden metres hayati gibi bir$ey ya$iyorsun oglan eve geldiginde ona yemekte yapiyorsundur sen, ev i$lerini felanda üstlenmi$sindir, ... ohhh mutlu mesut ya$arken 3 senedir noldu da birden her$ey degi$ti okula yaki$ikli ba$ka birisi mi geldi yoksa?

Yoksa ba$ka birinden mi teklif aldin, $uanki ya$adigin oglandan daha farkli oldugunu farkettin ve hata yaptigini anladin? Farkli tatlar, farkli güzellikler, farkli heycanlar,... ?

Bazen sert yazmak gerekiyor bazilarinin agzindan dogru cevap alabilmek için.

Arkada$larin dedigi gibi o i$i yapmi$sin bitmi$ birkaç kez daha yapmi$sin artik hata dan felan çikmi$ bu zevk almi$sin yapmi$sin i$te! Bunu maarifet olarakmi yaziyorsun anlamadim ki....

Dayak yiyorum diyorsun, gözlerime eskisi gibi bakmiyor diyorsun.. hopbaaa bi bakiyoruz ben günah i$ledim, ben kötüyüm, ben $uyum, ben buyum,...

Derslerin nasil bari onlar iyi mi?

Bu oglanin ailesi yoksa nasil seninle birlikte üniversitede okuyor peki? PARA NERDEN GELiYOR?

o benim 7 yıllık arkım ve lise birden beri bize geliyodu artık ailemde onu benimsemişti lise sonda çıkmaya başladık altı arkadaş aynı üniyi kazandık aynı okula idioduk lisede aynı mahalledeydik ailemm hepimiz yine ayrılmak istemedik rahat oluruz diye beraber ev tutuuk ailem onca yıldır tanıdığı insanlar güvendi annem bilio çıktımızı ama babam bilmiyoo konu bundan başladı

Ha $öyle...
Baban kaç yillik kom$u diye oglana güvenip kizini ona emanet etmi$ gibi..

Eeh, oglan ailesiyle konu$muyordu parayi nerden aliyo? Onu da mi sen üstlendin?

çok üzüldüm gerçekten ben sizlerle yaşadıkalrımı paylaştım kimsede gözüm yok yeterşnde acı çektim pişmanım tabi haklısınız yerden yerede vursanız kimse teklif etmedi etsede zaten sevcekk bi kalp kalmadı benden sanırım beni yanlış anladınız arkadaşlar tam olarakk konuşamadım ifade edemedim kendimi üzgünüm

Ailen güvenmeyi öğrenmiş ama ateşle barutun yanyana durmayacağını öğrenememişler demekki...

burs alıyor devletten bide yeteneği var çizim yaparak geçiniyo hep kendi başına kazanmış yazları babamın yanında çalışıo

Acitasyona gerek yok karde$im...

kapali konu$uyorsun yaziyoruz cevap vermiyorsun sana diyoruz bilerek yaptigin bir$ey için yok günah i$ledim yok pi$manim yok ben kötüyüm sürekli kendini kötülemeler felan.

Ayrica o i$i yapanlar o ki$iyle evlenmek zorunda da degiller o kadar sorunlu evli bayanlar burada payla$im yapiyorlar çoluklu çocuklu ayriliyorlar. Sen ki evli degilsin, aranizda bir$ey yok tutturmu$sun evlenmek istemiyorum diye. Tamam evlenme zaten.

Evlenmen için seni zorlayan ne var? Annen mi? Oglan mi? Kim?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…