- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
bu konunun fake oldugunu dusunmekteyim.. zira bekaretim gitti diye bu kadar aglayan bi kizsin, ailen nasil beraber yasamana izin veriyor, yurtta kaldigini zannetmiyor mu, ayrica tarzindan falan da yani ne biliyim fake kokusu geldi bana.
şimdi iyi davranıyor ama içimde çok kırıklar var napmalıyım arkadaşlar bu kırıklar düzelirmi bilmiyorum belki gözünüzde kötü bi kızım haklısınız ama onu sevmiştim günahı çok büyük yalan dünyada kalırımda sanmıyorum ama bu ara tam bi dönüm noktasındayım onu sekiz yıldır tanıyorum ayrılsammı yeniden eskisi kadar severmyiim
bu konunun fake oldugunu dusunmekteyim.. zira bekaretim gitti diye bu kadar aglayan bi kizsin, ailen nasil beraber yasamana izin veriyor, yurtta kaldigini zannetmiyor mu, ayrica tarzindan falan da yani ne biliyim fake kokusu geldi bana.
içimin sesi buuu tşk bebem....
allahımm yaşamak haram banaaa diosun ama ailem bi erkekle aynı evde yaşamama izin verir nasıl bir çelişki???
Evet benimde anlayamadığım o zaten.. Ailesinin bilip bilmediğinden emin olamadım ama
biliyorsa bu kız niye kendine bu kadar dert ediyo anlamadım. Aileside aynı evde yaşayan 2 gencin sadece ders çalıştıklarını düşünüyorsa (!) aileyede bişey diyemicem artık..
O zaman ailesine durumu anlatması bile yetecekken, olayı bu kadar dramatize etmesinin sebebi ne ki acep?
ne bilim bacım..cvpta yazmaz oldu zati bak göronmu:26:
o benim 7 yıllık arkım ve lise birden beri bize geliyodu artık ailemde onu benimsemişti lise sonda çıkmaya başladık altı arkadaş aynı üniyi kazandık aynı okula idioduk lisede aynı mahalledeydik ailemm hepimiz yine ayrılmak istemedik rahat oluruz diye beraber ev tutuuk ailem onca yıldır tanıdığı insanlar güvendi annem bilio çıktımızı ama babam bilmiyoo konu bundan başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?