beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

ya cnm sen nekadar ezdirnişsşn kendini böyle. üçkere düşük yapmışsın birde o .........kv denen kadına ne diye hizmet ediyosun üstelik çalışıyosun tebrikler sendeki peygamber sabrı. kimsenin temizliğini yapmak zorunda deyilsin ki zaten çalışan bir bayan sın neden eşinle açık açık konuşmuyorsun eşin sahip çıkmazsa sen eşin sana küsecek diye onları idare ederek sinir hastası mı olmak istiyorsun.niye hep kadınlar kaybetme korkusu yaşıyor anlamıyorum vur kapıyı çek git bakalım o kocan nasıl süt dökmüş kediye dönüyor. ama sen aman evliliğim bozulur bu fedakarlık deyildir bu nedir bana göre kendi kişiliğinden huzurundan kemdinden vazgeçmektir.evlilik iki kişinin sabrı fedakarlığı ile yürür tek kişi kendini feda ederse bu yuvam için yaptım hayır yuva ya sahip çıkacak kadın değil erkektir.annesine uyupta senle konuşmuyorsa sende onla konuşma bırak ne olacaksa olsun sende bi ananın bi evladı deyilmisin senin annen yokmu bu neya sen evlendin diye ailen yokmu sahipsizmisin şimdiye kadar eşinmi seni doyurdu biyüttü bu yaşa kv denmi getirdi yeter susma eşin konuşmuyosa sende konuşma herşeyi anlat ona haklı olduğunu ispat et sonra vur kapıyı git.ekmeğini kendin kazanıyosun dik dur canım ya kime muhtçsınki alttan alma ağzın ageleni söyle içindekileri söyle bak ozaman eşin nasıl değişecek. ben de bariz şeyler yaşadım ve eşimle iki saat konuştum hiç susmadım sonra bana srılıp haklısın dedi aramıza aileni sokcaksan ben yokum dedim açık ve net.her kv bir deyil katiyyen mlek gibi kv delerde var ama kıskanç fesat olanları hiç çekilmez bende çekmiyorum zaten sende çekme herşey sende bitiyor unutma alttan alrak kendinden taviz veriyosun o kaynna benim elime geçeçek varya umarım kazanan sen olursun.......

evet canım haklısın.ben asla kayınvalide demezdim ona .başkalarıyla konuşurken bile anne derdim.oda eltim ona anne demiyor diye kızardı eme eltimde cok haklıymış.bundan sonra bende nasılsın anne yerine nasılsınız diyecem.artık anne demek bile içimden gelmiyor.

Sizinki daha nişanlıyken aslında kendini belli etmiş ''anneme temizliğe git '' diye. Ama aşkın gözü kör 1kere yaparım neolacak demişsinizdir belkide.O nişanlılık dönemi okadar önemliymişki çok iyi değerlendirmek ve eşinin ailesini tanımak için fırsatmış.Keşke tamda o dönemde tavrınızı koysaydınız,olursa olur olmazsa olmazdı enazından şimdi üzülmezdiniz.Zaten hep gülen yüzümüzden kimseye kıyamadığımızdan bize kıyılıyorya Artık çok net anladığım ve hayatıma uygulayacağım birşey varsa o da kimsenin bana istemediğim birşeyi yaptıramayacağı. Kesinlikle o temizliğe gitmeyiniz,40gün sırtınızda taşır 1gün yoruldum deyip indirdiğinizde sizden kötüsü olmuyor. Rabbim size eşinizden bir çocuk bahşetmemiş o çok iyi bilir işini, çocuğum var deyip katlanacaktınız belkide tüm bu safsatalara.Boşan yada boşanma diye asla demem vebaline girmem lakin lütfen hakkını hakkıyla savun

Sevgili kardesim siz o evin hizmetcisi degilsiniz.O hanimefendinin evini temizlemekte zorunda degilsiniz.Esinizinde buna goz yummasi cok ozur diliyorum size kiymet vermemesinden ileri geliyor.Tamam annesidirde,sizde yardimda edersiniz tabikide bir noktaya kadar.kimse kimsenin usagi degil.Bukonuyu cozmeden evlat sahibi olmayin derim.Allah yardim etsin.

evet bende şimdi beklemedeyim eşim hsg için gün almaya çalışıyor hala.ama şöyle bi oturup konuşamadığım için içim hiç rahat değil tamam özürler diledide ekşamları eve gidince okadar mutlu ki.tekrar tekrar konuyu açma cesareti bulamıyorum kendimde.aklım sıra bayram temizliğini bekliyorum işte.ama bu akşamda eşim hsg derse ben yasananlardan dolayı çok huzursun oldugumu kendisine nasıl guveneceğimi hala çözemediğimi o yuzden ertelemek istediğimi söyleyeceğim.

sizinde boylemi oldu hep ya.onlar sütten çıkma ak kaşık.eşiniz olanları anladımı bari çok merak ediyorum.
benim eşim onlara karşı beni savunduğu halde onlar herşeyi yapardı.....
o eş kışkırtmasını bende yaşadım....
eşimin amcası karısını dövdü bizde kızdık kv eşime erkeksen sen de yap yapabiliyor musun dedi....
daha neler eltim yüzlerine bakmaz evine koymaz herşeylerine ben koşarım geçen ilk ve son eltimle tartıştım....eşime eltimi kayırıyormuş...suç senin karında diye(sonra onun yazdıklarını gösterince kaldı)
eşimde dostunu düşmanını bil annem böle diyo ona göre davran artık sende edi...
yaşlanınca bana bi sen bakarsın diyodu ele avuca düştüğünde git kimi kayırdıysan o baksın dicem.....artık tak etti....

seninde yaşadıların kolay değilmiş.ben zaten eltimin bakacağını hiç düşünmüyorum.3 tane oğlu var herzamanki gibi bi bana düşerse yine orada durun derim.kayınvalidemde zaten kendi kayınvaldesine bakmadı.maaşı var bakıcı tutulsun bakılsın dedi.bakıcı bakıyordu onada.ama eşim babaannesine çok düşkündü vefatında cok ağladı.kayınvaldemde tabi hergittiginde sanki cok meraklıymış gibi eşime duygu sömürüsü yaptı.''kaynanamda beni bırakıp gitti butun gün ağladım.kolum kanadım kırıldı.bu dünyada yanlız kaldım'' gibi.eşimde annem üzülüyor hadi gidelim.aman anne evde durup ağlama hadi bize gel.sanki çok meraklıydı kaynanasına,dünyada tek kalmış.5 tane kardeşi var en büyük zevkleri de hepsi toplaşıp bana laf sokmak.hergünde geziyorsun sen nasıl üzgünsün.eşim gelincemi üzülüyorsun diyemiyorum ya.

canim biraz daha idare etmeye çalişsan çunku erkekler çocukları olana kadar malesef anneleri ne derse onu yapıylr
Erkekler genelde öylemidir. Peki ya benim buzamana kadar herkül olup,çocuk olduktan sonra annesinin eteğine yapışan kocam istisnamı ? Zaten hep herşeyin anormali beni bulur

sorun zaten diyememekte bunlara beş beş vereceksin....artık öyle yapacam karar verdim.....görümcem bile eessrryyaa ya naptınız o böyle soğuk davranmazdı demiş.....yeter artık insanında sabrı bi yere kadar 10 sene dayandım çok bile

düşün işte görümcen bile görüyor senin yaptıklarını ama onlar görmüyor işte.ben senden çabukmu akıllandım ne 3 senede:)

Erkekler genelde öylemidir. Peki ya benim buzamana kadar herkül olup,çocuk olduktan sonra annesinin eteğine yapışan kocam istisnamı ? Zaten hep herşeyin anormali beni bulur
haydaaa seninkide tuhafmış:)ben yine çocuk olursa aile olduğunu anlar belki sahip çıkar diyordum.vay benim halime

Keske benim evliligimdeki sorun da bu tarz bisey olsaydi.. o kaynananin hakkindan gelmesini bilirdim .. ama malesef sorunum kocamla.. kaynanamla hicbi derdim Yok ... Agzini acip tek kelime edemez bana..
Yemin ederim hangi boşanma konusunu okusam bende aynen ''keşke derdim bu olsaydı'' diyorum 1 aydır ve bukonuyu okurkende aynısı içimden geçti

normalde kimseye kolay koly boşan demem aslında ama öyle kocayı 1 dk bile çekmem beyfendi annesine hizmetçi tutsun bir zahmet yada kendisi yapsın eşin annesinin kuklası malesf böyle admalardan koca olmaz yazık etme kendine 3senni yemişler zaten kaç kurtul

salak kadın ya nasıl sinirlendim öyle kaynananın yırtarım ağzını ayrıca çocuk konusunda üzülme allah senin iyiliğin için vermemiştir böyle adamdan çocuk yapsan neolacak canım kendin için en iyisini yap o insanlara yol ver eşine rest çek koy şartlarını kabuledersen bu kabul etmezsen sen yoluna ben yoluma de ama lütfen eğer boşanırsan da okadınınn saçını başını yol ondan sonra boşan
şuan elime geçse o cadı neler yaparım ben ona

haydaaa seninkide tuhafmış:)ben yine çocuk olursa aile olduğunu anlar belki sahip çıkar diyordum.vay benim halime
Yok hiç öyle olmuyor.Önceden 2 kişiyken gün gelir aysonunu getirebilmek için oturur makarna yersin,ama çocuk olunca mamasıydı beziydi kremiydi kıyafetiydi vs vs hesap şaşar,adama sorumluluk ağır gelir bekar vurdumduymaz hayatını özler..Yani bizimki böyle oldu sitem etmek gibi olmasın hali nasıl diye merak bile etmez.Çocuk sanki öcü

hahay cok iyi demişsin canım ya

Merhaba valla iyi dayanıyor sunuz ama boşann diyenlere sesleniyorum neden boşansin bu çözüm değil öncelikle , kaynananizin yaptiklarinn agrinixa gitmemesi anormal olurdu. Ben daha okuyorum mesela benim iki abim var yengelerim hic bizim evde is yapmazlar çocuklar durmuykr der hele simdi kucuk yengem dogun yapcak hic yikamazdi son zamanlarda agirlasti biliyorum ama yer mutfaga bırakır bana kolay gelsin bilededemedi ki annem onlarin bebek mevlutlernde kadinn 54 yasinda her turlu hstalik var giderdi valla gelinler alinmasin ama gelinler şimdiki kaynanin evini temizlemk zorunda degil amaa yedigini ictigini yikayacak arkadaş abla sen de hic uzulme zamanla anlar degerini senin ve Allahim insallah sana yakin zamanda cocuk nasio eder :))( doktorlara git umudunu kaybetme

canım benim çok teşekkür edrim,cok güzel konuşmuşsun.insallah senin herkesden güzel bi evliliğin olur.gerçi benim evliliğimde cok güzel ama.tek bi sorun var dön dolaş hep oradayım.sonunda noktayı koydum.cocuk olayınada bakacaz artık.

Ablacim hic uzulme tamam mi bu isin yaslilik boyutu da var yaslandiginda eltin bakcakmo bakalım gene her zaman sen olacaksin onlar icin amin buarada ablam inşallah simdi 18 yasindayim daha insallah Allah ileride bana da nasip eder hic sokma canini ama kendini de ezdirme valla ne yalan soyleyeyim belki ben gorumce olarak tek basima yaptım evde yengeler yardım etmedi cogu zaman ondan ama seninle GURUR DUYDUMMMMMM eşinlr arni bozma aman ablam Allah daimi huzuru bereketi çekmesin üstünüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…